Event

RELEX Live Copenhagen

RELEX Solutions

www.relexsolutions.com/dk/

  • info@relexsolutions.com
  • +45 51 38 75 15
  • Ny Kongensgade 15, 5. sal, 1472 København K
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 02.03.2023
Start tidspunkt: 11.45
Sted: IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København K.
Tilmeld  

Gå ikke glip af årets RELEX Live, torsdag den 2. marts 2023, hvor vi samler supply chain- og detaileksperter til en dag med spændende oplæg, kundecases, debat, inspiration og ikke mindst gode muligheder for vidensdeling med andre eksperter i branchen.

Kampen om kunderne bliver stadig mere og mere aktuel, loyaliteten daler til fordel for det gode tilbud og det stiller store krav til fremtidens supply chain. Det kræver nytænkning og samarbejde på tværs af funktioner at skabe værdifulde kampagner. Derfor er vi meget glade for at kunne byde velkommen til Mikkel Demskov, Koncept- og Kategoristyringschef hos nemlig.com, der sammen med Thom Iddon Ecalante, vil fortælle om deres erfaringer med kampagneplanlægning, som er blevet datadrevet og automatiseret og som optimerer hele deres værdikæde.

Når vi skal nedbryde de traditionelle siloer, så er samarbejde og teamwork en vigtig nøgle til at lykkes. Eskild Ebbesen, 5 gange OL-guldvinder, ved om nogen hvad der skal til for at lykkes som team. Han har som den eneste været en fast del af den vindende Guldfireren i alle årene, som vandt flere OL og verdensmesterskaber. Eskild Ebbesen vil dele hemmelighederne bag succesen med os i et inspirerende og motiverende foredrag.

Grundlægger af, og CEO hos, RELEX Solutions, Mikko Kärkkäinen, giver sit syn på hvordan tidens trends og udfordringer påvirker den globale supply chain.

Arrangementet er forbeholdt branchefolk. 

Tilmelding er nødvendig og skal ske via dette link 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere