Jobopslag

Project and Implementation Consultant

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

 • marketingdk@truecommerce.com
 • 4582 1600
 • Banevænget 13, 3460 Birkerød
Se profil  
Stilling: Project and Implementation Consultant
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: 07.10.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 11.09.2019
Søg job  

Har du nogensinde undret dig over, hvordan dit nye tøj kommer fra producenten ud til forhandleren, eller hvorfor din mælk lander i butikkerne hver eneste dag året rundt?

TrueCommerce hjælper detail- og produktionsvirksomheder samt grossister med at integrere deres forretning til alle led i forsyningskæden, så de kan samle alt fra EDI til ERP-integration til online markedspladser, ordrehåndtering og meget mere på én samlet platform. Det styrker deres kunderelationer og øger deres salg.

TrueCommerce Denmark søger en Project and Implementation Consultant til gennemførelse af mellemstore og store kundeprojekter.

Vi forestiller os, at du har en relevant IT uddannelse og erfaring med projektledelse, gerne med en projektledelses-certificering, men det er ikke et krav.

Du er teknisk minded, energisk og har stor gennemslagskraft. Du har god proces- og forretningsforståelse, og du er analytisk og struktureret, men samtidig pragmatisk i din tilgang for at sikre fremdrift og resultater.

Du skal kunne tage ansvar og ejerskab for at hjælpe vores kunder med at øge deres elektroniske samhandel med deres partnere, nationalt som internationalt, og kunder såvel som leverandører. Blandt vores større kunder kan nævnes Matas, L´Orèal, Silvan, Dansk Supermarked og Boozt.com.

Du har gode kommunikative evner; forstår at lytte og spørge og formidle komplicerede budskaber på en enkel og synlig måde.

Det er desuden et krav at du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk i såvel skrift som tale.

Derudover er erfaring og kendskab til ERP-løsninger / -systemer en fordel.

Opgaver:

 • Planlægning og styring af projekter og implementeringsforløb
 • Præsentation af løsningssetup i skrift og tale
 • Analyse af kundens setup og sparring med kunden omkring løsninger
 • Skriftlig og mundlig kommunikation og opfølgning med kunder
 • Opsætning- og test af flows med kunder/partnere 
 • Styring af interne ressourcer og projektøkonomi
 • Analyse af fejlscenarier, fakturaer, ordrer og øvrige samhandelsdokumenter
 • Rapportering
 • 2nd level support
 • Ad-hoc analyser og opgaver 

Vores danske team består af ca. 20 medarbejdere - projektledere og konsulenter i en flad organisation med en høj grad af selvbestemmelse under ansvar, og du har mulighed for at øge både personlige og faglige kompetencer. Det forventes, at du biddrager til videreudvikling af projekt og leverancemodeller, samt deltager aktivt i videndeling.

Vi kan tilbyde dig en International it-virksomhed med en stor berøringsflade beliggende i Birkerød lige bag stationen, samt gode personaleforhold; konkurrencedygtig løn, pensionsopsparing, sundhedsforsikring, trivselsfokus, massageordning, fremragende kantine, og sociale arrangementer.

Send din ansøgning og cv til HR Manager Kristina Balle-Jensen på EUHRContact@truecommerce.com  med emnefeltet "Project and Implementation Consultant”. Vi afholder løbende samtaler, så vent endelig ikke for længe med at kontakte os. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere