06.09.2022  |  Planlægning

Indspark: Program til ROB-EX Brugerdag 2022

ROB-EX brugerdag 2022 nærmer sig med hastige skridt og vi kan nu endelig offentliggøre vores program for dagen

Også denne gang, som er den 11. af slagsen, byder dagen på spændende oplæg fra eksterne oplægsholdere fra akademia og dansk industri, inspirerende cases, vores egne ROB-EX eksperter og meget mere. 

Brugerdagen er Danmarks største professionelle event om produktionsplanlægning. Dagen er for produktionsvirksomheder, der benytter ROB-EX Scheduler og for jer, der gerne vil høre mere om hvordan I kan gøre planlægningen til jeres store konkurrencemæssige fordel. 

Har du endnu ikke sikret dig en plads, så er det stadig muligt. Bemærk at der er et begrænset antal pladser som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld dig ROB-EX Brugerdag 2022.

Mere fra ROB-EX

ROB-EX A/S

ROB-EX Scheduler

IT virksomhed med internationalt perspektiv ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi har siden 1999 udviklet softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning til en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder. Vi er en international virksomhed og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Et visuelt planl…

Se profil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere