Event

Produktionsdagen 2019: Fokus på optimering af drift og forretning med nye digitale muligheder

Bredana Solutions A/S

www.bredana.dk

  • bredana@bredana.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29b, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 21.03.2019
Start tidspunkt: 08.30
Sted: Torsdag den 21. marts på Scandic Kolding
Tilmeld  

Produktionsdagen 2019 handler om, hvordan I kan vende de digitale muligheder til fordele og værdi for jeres forretning. Vælg mellem to spor: Alm. produktion og ordre-/projektproduktion.

Det er anden gang, vi holder produktionsdagen, og vores målætning er at fortælle, hvordan de digitale muligheder bliver en strategisk fordel for jeres virksomhed.

Bredana Solutions er ekspert i Microsoft Dynamics NAV - nu Dynamics 365 - til produktionsvirksomheder. Vi har leveret løsninger til mange viksomheder, hvor vi har haft skarpt fokus på det forretningsmæssige udbytte.

Det er dette fokus, vi holder hele formiddagen igennem i form af det overordnede perspektiv - og helt ned i detaljen, hvor vi viser, hvordan I bruger mulighederne.

Vi viser blandt meget andet, hvordan I med den nye Power BI løsning til at skabe et tidstro og validt kapacitetsoverblik.

Du får også indblik i vores to Dynamics 365 brancheløsninger til alm. produktion og ordre-/projektproduktion, der har målrettede løsninger, som optimerer processer og arbejdsgange.

På Produktionsdagen 2019 kan du en del af formidddagen vælge dig ind på et sport - afhængigt af, hvilken produktionsform I har.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere