12.11.2019 | Navnenyt

Praktikant fra AspIT får fast stilling

Vores praktikant Tonnie Dyrmose er nu blevet fastansat som systemudvikler hos Axacon.

Tonnie er uddannet fra AspIT’s programmøruddannelse i Aarhus for personer med Aspergers. Han har været en dygtig og kompetent praktikant, og som fastansat kommer Tonnie til at fortsætte sit arbejde med fremtidig udvikling af vores system.

Vi har nu fastansat begge vores to praktikanter fra AspIT efter deres praktikperiode. Deres indsats og engagement som praktikanter har været meget tilfredsstillende, og de har begge haft en rigtig god faglig baggrund med sig fra uddannelsen i Aarhus.

Axacon er stolte af at tage et socialt ansvar som virksomhed, og for det er vi blevet belønnet med to dygtigte medarbejdere i Tonnie og Jakob.

Mere fra Axacon

Axacon

http://www.axacon.dk

LAGERSTYRING DER BETALER SIG - Har du brug for et effektivt lagerstyringssystem, der på en let og overskuelig måde optimerer dit lager til stor hjælp for dine medarbejdere og din pengepung? Med Axacon lagerstyring, får du løsninger indenfor lager og logistik, der kan ses på din bundlinje. Vi hjælper med udvikling, implementering og drift af lagersty…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere