30.01.2018 | Navnenyt

PostNords bestyrelsesformand, Jens Moberg, genopstiller ikke til bestyrelsen

PostNords bestyrelsesformand Jens Moberg har meddelt ejerne, den svenske og danske stat, at han ikke genopstiller som bestyrelsesformand i forbindelse med generalforsamlingen 26. april i år.


- PostNord har i den tid, jeg har været bestyrelsesformand, gennemgået en omfattende omstilling fra at være en brevvirksomhed med pakker og logistik til at blive en pakke- og logistikvirksomhed med breve. Der er fortsat meget at gøre, men ejernes beslutning om finansiering af omstillingen af den danske brevforretning er en vigtig milepæl i den transformation, som koncernen er midt i. Derfor synes jeg, at tiden er kommet til, at jeg træder tilbage efter fem år på posten og lader en ny bestyrelsesformand stå i spidsen for gennemførelsen af vores strategi under de nye forudsætninger, siger Jens Moberg.


Arbejdet med at finde hans efterfølger starter nu. Jens Moberg fortsætter på posten frem til generalforsamlingen.


- Strategien for PostNord ligger fast og virksomheden har i min tid som bestyrelsesformand lagt grundlaget for sin fremtidige udvikling. Koncernen har en kompetent og engageret ledelse, som i samspil med de beslutninger, der de seneste år er taget i forbindelse med nye postlove i Danmark og Sverige og finaniseringen af omstillingen i Danmark, skaber de bedste forudsætninger for at varetage koncernens fremtidige udfordringer, siger Jens Moberg.

Mere fra PostNord

PostNord

www.postnord.dk

PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Vi sikrer postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi nye løsninger til fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden. PostNord integrerer bæredygtighedsaspekter i hele sin forretning for at driv…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere