Planlægning

Planlægning

Få succes med produktionsstyring

Optimer produktionen med kursus i produktionsstyring

Indhold fra partner

Planlægning

Ni trin til at genskabe en mere robust forsyningskæde post-corona

Alverdens forsyningskæder har fået sig en ordentlig rystetur. Coronakrisen har på seriøs vis tryktestet supply chain robusthed, og ikke alle overlever. Vi bringer her bud fra en stribe eksperter på, hvordan du skaber en mere robust forsyningskæde, der kan modstå lidt af hvert i fremtiden.

Planlægning

Download gratis e-bog om hvordan man bruger AI til at optimere sin Supply Chain. Perfekt sommerferielæsning.

Kunstig intelligens (AI) kan være med til at optimere virksomhedens Supply Chain. Det kan være svært at forestille sig hvordan. I denne publikation giver vi et bud på hvordan. Download er gratis.

Indhold fra partner

Planlægning

Sådan holder du dine langtidsudgifter under kontrol

Ejerskabet af dine trucks og lagermaskiner kan i visse operationer med fordel konverteres til en langtidsløsning. Læs mere her!

Indhold fra partner

Planlægning

Hvad er de forretningsmæssige fordele ved at implementere en end-to-end planlægnings proces?

De konkurrencemæssige fordele ved at implementere en end-to-end planlægningsproces kan være mange. Teknologi spiller i den forbindelse en vigtig rolle. I dette blogindlæg sætter vi fokus på hvilke fordele der kan være.

Indhold fra partner

Planlægning

DDMRP-planlægningsprincipper passer - desværre - alt for godt til coronakrisen

Coronakrisen synliggør behovet for at planlægge på basis af reelle ordrer. Læs her hvorfor og hvordan.

Planlægning

Ingen nemme svar på CO2-udfordringen

Ifølge professor Alan McKinnon fra Kuehne Logistics University i Hamborg er klimaforandringerne vor tids helt store udfordring, som transportsektoren derfor også er nødt til at bidrage til at løse. Teknologierne står i kø, men det samme gør begrænsningerne.

Planlægning

Stena Line begynder byggeri af nye superfærger

Byggeriet af Stena Lines to nye, store færger er skudt i gang i Kina. Færgerne blev bestilt i 2018 og skal begge være 30 procent større og mere energieffektive end de tidligere færger. 

Planlægning

Supply Chain Planlægning - fra et end-to-end perspektiv. Gratis e-bog, perfekt sommerferielæsning

Supply Chain Planlægning - fra et end-to-end perspektiv - hvad betyder det egentligt og hvilke fordele er der? Hvordan er det man digitaliserer den del af forretningen? Download gratis e-bogen og læs den henover sommeren.

Indhold fra partner

Planlægning

Covid-19 har øget kravet om gennemsigtighed i hele ens supply chain

Covid-19 har forårsaget stor skade til de globale forsyningskæder. Næsten 60% af supply chain ledere har sagt, i en analyse fra Shipping and Freight resources, at deres operationer var voldsomt påvirket.

Indhold fra partner

Planlægning

Dinex kobler salg og operations sammen i fælles planlægning

Dinex havde for meget lager, for høje fragtudgifter, faldende leveringskvalitet og enten for høj eller for lav kapacitet. Så gik operations og salg sammen om fælles planlægningsproces. Det var ikke nemt. Men det kom i gang. Læs her om de tre væsentligste virkemidler.

Planlægning

Søstrene Grenes vej gennem coronakrisen

I februar sørgede covid-19 for, at 80 procent af vareforsyningen til Søstrene Grenes centrallager og 250 europæiske butikker pludselig blev usikker, fordi Kina blev ramt af coronapandemi. Da vareforsyningen igen begyndte at strømme i marts, lukkede alle butikker så ned. Læs her hvordan Søstrene Grene er kommet igennem første bølge af krisen med skindet på næsen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere