Planlægning

Planlægning

Gør din service meget mere rentabel

Burde kunderne leje dine produkter, frem for at købe dem? Hvor stor er fejlmargin i dine reparationer? Hvor mange kilometer kan du skære af teknikernes transport? Alt dette kan du udregne ret præcist, med den rette anvendelse af IoT og AR.

Indhold fra partner

Planlægning

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

Record-high inflation is putting tremendous pressure on retailers and consumer goods companies as they scramble to meet shoppers’ changing needs.

Indhold fra partner

Planlægning

SCM Agendaen #15 – Øget værdiskabelse med outsourcing af forecastprocessen

Valide forecast er vitale for at sikre konkurrencekraft. For nogle virksomheder er det en kompleks opgave at tilvejebringe sådanne forecast og efterfølgende agere hensigtsmæssigt efter dem. I stedet for selv at foretage dette arbejde kan man outsource forecastprocessen til eksterne specialister på området. Podcasten er sponseret af Sophub.

Planlægning

Case: Matas optimerer og forbedrer lageromsætningshastigheden med RELEX

Den ledende detailhandler indenfor helse og skønhed i Danmark, skulle have en ny platform med kapaciteter, der kunne matche deres ambitionsniveau. Efter en markedsevaluering, valgte de RELEX Solutions som deres partner til at optimere deres supply chain.

Indhold fra partner

Planlægning

Jabras forecasting giver højere præcision og mere intelligens

Outsourcing af dele af forecasting processen giver Jabra højere præcision og mere intelligens. Jabra har indgået tæt samarbejde med ekstern specialist, som hele tiden udfordrer og optimerer tallene. Det kommer kunderne til gode i form af højere leveringssikkerhed.

Planlægning

Case: Optimera halverer den tid, der bruges på replenishment-opgaver, med RELEX forecasting & replenishment

En af Sveriges største distributører af byggematerialer til fagfolk og forbrugere, Optimera, halverer den tid der bruges på replesnishment-opgaver og opnår imponerende resultater.

Indhold fra partner

Planlægning

ROB-EX giver overblik og mindsker dobbeltarbejde

Dobbeltarbejde hørte til dagens orden blandt planlæggerne hos GOSH COPENHAGEN, det kendte danske brand inden for skønhedsprodukter. Sådan er det ikke længere, nu hvor virksomheden har implementeret ROB-EX til digital produktionsplanlægning.

Indhold fra partner

Planlægning

Blue Ridge sørger for end-to-end optimering af din supply chain

Med egen uddannelse i egne systemer arbejder Blue Ridge Global målrettet på at hjælpe sine kunder med at forbedre håndtering og planlægning af forsyningskæderne.

Indhold fra partner

Planlægning

Bæredygtighed er den nye 4. dimension i supply chain planning

De fleste virksomheder har efterhånden en seriøs bæredygtighedsstrategi. Det er dog ikke helt ligetil at omsætte strategi til konkret handling i forsyningskæden. Gartner peger på en række anbefalinger til at bygge bæredygtighed ind i supply chain planlægningen.

Planlægning

Gennemsigtighed i planer er det bedste værn mod usikkerhed

Tider med høj usikkerhed, som verden ser lige nu, stiller endnu skrappere krav til supply chain planning end i rolige tider. Det kræver gode digitale værktøjer, stærke processer og dygtige medarbejdere, der kan skabe transparens og god eksekvering. Ekspert peger her på tre ting, der driller de fleste lige nu.

Planlægning

Bilag stjæler tid fra andre arbejdsopgaver

De fleste erhvervsdrivende kender til papirnusseri og bøvl med bilag, når det gælder kørsel i arbejdstiden. 4 ud af 10 mener, at de kunne bruge deres tid bedre på andet arbejde, viser en ny undersøgelse, som Kantar Gallup har lavet for parkeringsappen EasyPark.

Planlægning

Case: Efficient Order Consolidation - Automated order consolidation

How we took our customer from task to solution Headquartered in Germany, Hella Distribution GmbH, supplies customers worldwide with automotive parts and accessories for original equipment as well as for the aftermarket sector. To guarantee fast and accurate daily deliveries, extend warehouse capacity, and create an efficient and ergonomic order consolidation process, they opted for an automated Kardex solution.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere