Jobopslag

PlanEven søger skarp studerende til spændende studiejob inden for digital marketing

PlanEven

planeven.com/

  • kontakt@planeven.com
  • +45 31 19 96 95
  • Eirsvej 35, 3000 Helsingør
Se profil  
Stilling: STUDENT ASSISTANT / DIGITAL MARKETING
Ansættelses­forhold: Student
Ansøgnings­frist: 24.03.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 12.03.2019
Søg job  

Er du interesseret i digital marketing, og kan du skrive skarpe og fængende tekster? Vil du være en del af en spændende startupvirksomhed, hvor du kan være med til at sætte den digitale dagsorden?

Som studentermedhjælper hos PlanEven bliver du ansvarlig for deres digitale marketing. Du vil have til opgave at udarbejde nyhedsbreve og LinkedIn-posts, skrive artikler til online medier samt udarbejde casestudies med udgangspunkt i løsninger leveret til kunderne. Derudover skal du arbejde med kvalitetssikring og optimering af teksterne på hjemmesiden. Du vil indgå i et mindre team, som sikrer, at du kommer godt fra start og vil sparre med dig undervejs, så I sammen kan skabe de bedste resultater.

PlanEven er et styringsværktøj, der præsenterer nøje udvalgte nøgletal på lager, salg og økonomi til små og mellemstore virksomheder med henblik på at optimere deres lagerstyring. Du kan læse mere om virksomheden her: https://planeven.com/

Hvem er du?

Du læser på en relevant videregående uddannelse det kan f.eks. være kommunikation, journalistik, retorik, digital kommunikation eller noget helt andet. Du mestrer det danske sprog til perfektion og har en stor interesse for digital marketing.

Vi forventer, at du byder ind med gode idéer og eksekverer på opgaverne, der ligger inden for dit fagområde, som er kommunikation og marketing. Det er vigtigt, at du er struktureret og selv formår at tilrettelægge dit arbejde.

Har du erfaring med lager, handel, salg eller lignende er dette et stort plus.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om et studiejob på omkring 8-10 timer om ugen. Arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt, men det forventes, at du arbejder mindst halvdelen af tiden på kontoret, som er en del af kontorfællesskabet Univate beliggende på Islands Brygge.

Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt HR- og rekrutteringskonsulent Marie hos execute.dk, som varetager rekrutteringen. Du kan ringe til hende på telefon 29 72 45 48 eller sende hende en mail på marie@execute.dk, så kan hun fortælle dig meget mere om stillingen.

Tags: PlanEven

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere