08.11.2019 | Navnenyt

Peter Hove ansat som Principal Consultant i konsulenthuset Syncronic

Peter Hove (51) er ansat som Principal Consultant i konsulenthuset Syncronic, der med 25 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver inden for supply chain management og it.

Peter Hove er uddannet i økonomi på RUC og har i hele sin karriere arbejdet med it-systemet SAP. Han er specialiseret i at designe og implementere logistikprocesser for virksomheder, som anvender SAP, og dette skal han fortsat arbejde med hos Syncronic.

Peter Hove bor med sin familie i Svogerslev uden for Roskilde. I fritiden sørger han for jævnligt at komme ud at rulle en cykeltur på de sjællandske landeveje.

Mere fra Syncronic ApS

Syncronic ApS

www.syncronic.com

Since 2006 Syncronic has established its reputation in the market with more than 30 consultants that understand your business and what creates value for you. We strategize supply chains for impact and provide the roadmap for change. We design and implement business processes that actually work together with your existing or new IT system. At Syncronic Management Consulting, we challenge ou…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere