06.11.2020 | Navnenyt

Peter Barnkob ansat som Account Manager hos DKI Logistics A/S

Peter Barnkob.

Peter Barnkob er netop tiltrådt som Account Manager hos DKI Logistics A/S, der har hovedkontor i Horsens og lokationer i Køge og Herning.

61-årige Peter Barnkob bor i Odense og kommer senest fra en stilling hos GEODIS Denmark A/S i Vejle, hvor han arbejdede som Key Account Manager. Han har desuden tidligere gennem en årrække arbejdet med salg og KAM-opgaver hos Maersk Agency i Aarhus.

Peter Barnkob kommer i første omgang til at have fokus på DKI Logistics A/S’ fuldautomatiske kasselager. På analoge lagre kører eller går medarbejdere rundt og henter varerne på hylderne for at pakke dem. På det fuldautomatiske kasselager klarer robotter en stor del af arbejdet ved at bringe varerne til medarbejderne på pakkestationer.

Det giver kunderne stor sikkerhed i håndteringen af varerne kombineret med en konkurrencedygtig pris.

Det fuldautomatiske kasselager er især attraktivt for kunder, der har sensitive, højkvalitets-produkter (ure, briller, smykker, parfume, kontaktlinser …) med få varenumre og rigtig mange pluk.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere