16.09.2020  |  Branchenyt

PANASONIC INDGÅR NYT SAMARBEJDE MED PROGLOVE FORA T SKABE DEN BEDSTE SKANNINGSLØSNING PÅ MARKEDET

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panasonic TOUGHBOOK og ProGlove Smart scanning-wearables er markedets mest innovative produkter og essentielle for den moderne forsyningskæde.

København, Danmark - 15 september, 2020 - Panasonic annoncerer et nyt partnerskab med ProGlove, den førende inden for wearable-produkter til industri-, logistik- og produktionsvirksomheder, for yderligere at udvikle Panasonics produkter til forsyningskæden. Panasonic TOUGHBOOK og ProGlove producerer hver især nogle af de absolut mest hårdføre produkter på markedet, og ProGloves lette-at-bruge scanningsløsninger kombineres nu med Panasonics stemmebaserede tjeneste målrettet forsyningskæden, varehuse- og logistikhåndtering og stock-take.
 
ProGlove MARK er den første hansken med en indbygget skanner designet med brugere i centrum. Med en lav vægt og et hårdført design, hvor selve skanneren sidder på håndryggen klar til at skanne, kan ProGlove Mark 2 reducere antallet af skanninger med 50 procent og antallet af fejl med 33 procent og erstatter typisk kablede eller trådløse skannere, som ellers ville optage en af brugerens hænder og sløver dermed arbejdsprocessen.
 
ProGlove MARK 2-serien passer perfekt ind sammen med Panasonics fleksible stemmebaserede løsninger, der kombinerer et bluetooth-headset med en hårdfør TOUGHBOOK N1-håndholdt enhed eller TOUGHBOOK A3 tablet samt eksempelvis ProGlove MARK 2 samt en dedikeret stemmebaseret applikation fra TOUGHBOOK Omnia.
 
”I den daglige drift af forsyningskæden, hvor hvert sekund tæller, er ProGlove en ideel partner til at arbejde med Panasonic TOUGHBOOK. Sammen kan vi levere løsninger, der barberer sekunder fra hver scanningsopgave, hvilket giver et hurtigt investeringsafkast,” siger Jon Tucker, General Manager Solutions and Engineering for Panasonic TOUGHBOOK Europe.
 
"I Panasonic har vi fundet en ideel partner, der deler vores vision om at levere robuste, innovative og brugervenlige løsninger til industrien i jagten på at skabe et mere effektivt og ubesværet arbejdsmiljø," siger Manuel Bönisch, ansvarlig for strategiske samarbejder hos ProGlove.
 
Om ProGlove

ProGlove har udviklet de letteste, mindste og mest hårdføre stregkodeskannere på markedet. Mere end 500 virksomheder verden over inden for produktion, logistik og detail benytter skannerne for at skabe de bedste forudsætninger for deres ansatte. ProGlove blev grundlagt i 2014 efter at have vundet Intels ”Make it wearable”-udfordring i Silicon Valley or er bakket op af vækstforkuserede Summit-partnere DICP og Bayern Capital. World Economic Forum udnævnte ProGlove som Technology Pioneer i 2020.
 
For mere information, besøg venligst www.proglove.com

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere