Jobopslag

Pakkerimedarbejder til konditori

MOMENT A/S

www.moment.dk

  • info@moment.dk
  • 70 20 18 35
  • Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V
Se profil  
Stilling: Pakkerimedarbejder
Ansættelses­forhold: Vikariat, Fuldtid
Ansøgnings­frist: 08.07.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 22.06.2022
Søg job  

Har du lyst til at pakke kager og desserter? Vi leder efter pakkerimedarbejdere til konditori i Hobro.

Aktivt job i humørfyldt team

Virksomheden er beliggende i Hobro og producerer kager og desserter. Virksomheden værner om gode råvarer, der udvælges, æltes og formes af dygtige bagere og konditorer. I produktionen skal der samles, pyntes og pakkes. Virksomheden har eksisteret i mere end 140 år. I virksomheden lægges vægt på et højt engagement fra alle deres medarbejdere, så man er indstillet på at løfte i flok, når behovet opstår.

Afdelingen, som du bliver en del af, er kendetegnet ved at være uformelt samt præget af god stemning. Du bliver en del af en travl hverdag, og det er derfor altafgørende, at du kan arbejde selvstændigt og tager et stort medansvar på arbejdspladsen. Du bliver en del af et socialt team, hvor positivt humør er centralt.

Kvalitet er et centralt omdrejningspunkt i arbejdet, og du spiller derfor en afgørende rolle i at bevare dette. Det er vigtigt at være omhyggelig og detaljeorienteret.

Du vil indgå i et større team i pakkeriet, hvor dine primære opgaver vil være at pakke kager og desserter fra produktionen. Du vil også komme ud i selve produktionen og hjælpe med forskellige opgaver efter behov.

Den ideelle til jobbet

Vi søger dig, der er grundig i dit arbejde og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi forventer, at du har hænderne skruet ordentligt på og er klar på manuelt og rutinepræget arbejde. Det er altafgørende, at du er en stabil og pligttro medarbejder, der har lysten til at lære at arbejde i en produktion.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har kendskab til produktion og erfaring fra pakkeri.
  • Er mødestabil.
  • Har lyst til at pakke lækre kager.


Det er ikke et krav at have erfaring fra tidligere jobs, da du vil få den nødvendige oplæring, så du er godt klædt på til at udføre arbejdsopgaverne. 

Praktisk info

Vi søger lige nu to medarbejdere til opstart hurtigst muligt. Vi søger en medarbejder til daghold.

Daghold skal møde lige uger mandag-torsdag 06.00-14.00 og fredag 06.00-13.30. Ulige uger mødes der mandag-torsdag 09.00-17.00 og fredag 09.00-16.30.

Løn efter overenskomst.
 

Interesseret?

Klik på 'Søg jobbet' for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen. 

Søg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.

Tags: MOMENT A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere