Event

Oracle Cloud Day

Oracle Danmark A/S

www.oracle.com/dk

  • Martin.Carlsen@oracle.com
  • 4480 8080
  • Metalbuen 66, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 11.12.2018
Start tidspunkt: 12.30
Sted: Industriens Hus
Tilmeld  

Din fremtid ligger i Cloud Alt omkring os ændrer sig hurtigt, forretningsmodellen må følge med, og kravene til at kunne konkurrere og være i front med den rigtige strategi har aldrig været større.

Tilmeld dig d. 11 december 2018, kl. 12.30 -18.00 i Industriens Hus,

Hvorfor deltage på Oracle Cloud Day?

Dette års Oracle Cloud Day fokuserer på forretningsværdi - med præsentationer fra kunder og netværks-muligheder, der giver dig mulighed for kunne udforske nye cloud-teknologier, de gode erfaringer og succeshistorier. På dagen vil førende eksperter fra store danske internationale organisationer fortælle om de seneste muligheder for at kunne agere agilt, være åben for forandringer og med en ydeevne, som din organisation skal kunne levere i morgen.


På denne halvdags-event vil du opleve indlæg fra inspirerende talere, der vil dele deres erfaringer, som du kan bringe i spil i din egen organisation. Du kommer til at høre, hvorledes FLSmidth driver deres forretning i Cloud, Danske Bank fortæller om deres HCM-løsning, og så forskellige virksomheder som Circle K og restaurationskæden MASH beretter om deres Cloud-erfaringer.

Hør Nikolaj Sonne, som du kender fra DR’s populære ”So ein Ding”, sætte fokus på AI, og hvor teknologien er på vej hen: Vi er alle – vidende som uvidende – med til at træne maskinerne, og snart kan vi ikke skelne mellem syntetisk og virkelig virkelighed.

Tilmeld dig her 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere