18.02.2022 | Navnenyt

Optilon vækster og ansætter ny medarbejder: Cille Blak

Cille Blak ny medarbejder hos Optilon

Cille Blak har mere en 10 års erfaring med Supply Chain . Herudover har hun erfaring med langvarige salgsrelationer i komplekse miljøer, hvor kvalitet, effektivitet og godt samarbejde mellem virksomheder er i højsædet.

Med en baggrund som biotekingeniør og HD i forandringsledelse er Cille godt rustet til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor hvert projekt skal bære værdien i sig selv. Hun har løbende skabt værdifulde partnerskaber, resultater og fået masser af positiv feedback fra kunder og kollegaer.

Hos Optilon, der har specialiseret sig i at optimere Nordiske virksomheder med ledende Supply Chain teknologier, vil Cille få ansvaret for at udvikle det danske marked. Ved at drage fordel af ekspertisen og fleksibiliteten i Optilons unikke model, vil Cille stå for et tæt samarbejde med kunderne.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere