24.10.2018  |  Lager & distribution

Opnå topresultater i højderne med vores nye Cat® mellem- og højplukketruck

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye Cat® Lift Trucks mellem- og højplukketruck fra Rocla er udviklet for at optimere fordelene i smalle gange og i højderne. Baseret på det samme robuste, modulære og lave vedligeholdelsesdesign sikre begge modeller maksimal output og rentabilitet.

Stor produktivitet
For de tungeste og højeste opgaver kan 48V NOH12PH højniveau-ordreplukkeren nå plukningssteder op til 12,1 meter og har en uovertruffen 1,25 tons kapacitet. 24V NOM10P mellemniveau-ordreplukkeren tilbyder derimod en effektiv plukning på op til 9,85 meter med en kapacitet på 1,0 ton.

Et udvalg af præstationsfunktioner kan vælges for at matche indstillinger til forskellige førere, applikationer og præferencer. En nøjagtig batteriladningsindikator (BDI), som gør det muligt at planlægge opladningen med minimal forstyrrelse af arbejdet, er en af de mange funktioner, der er specielt udviklet for at opretholde produktiviteten.

Den bedste brugeroplevelse
Den avancerede og brugervenlige grænseflade har et todelt styrepanel integreret i chassiset for at give et kortere og mere kompakt truckdesign med optimal operatørplads.

Til højre er en positionsjusterbar styreenhed designet til at give førerens hånd en perfekt anatomisk pasform, et stærkt greb og den bedst mulige understøttelse. Mens dette betjenes komfortabelt og præcist ved højre hånd, forbliver venstre hånd på Midi-ratet. Derudover kan en valgfri komfortpude indstilles til førerens foretrukne position.

Ind- og udstigningen samt gennemgangen er hjulpet af en lav trinhøjde (215 mm), to bekvemme greb og en polstret højtryksmåtte. Hele gulvet fungerer som en tilstedeværelsessensor til føreren (DPS), så trucken kan betjenes uanset hvilke stående stillinger, som føreren finder mest behagelige.

Sikker brug
Sammen med DPS inkluderer elektroniske sikkerhedshjælpemidler til automatisk hastighedsreduktion for stabilitet og sikkerhed i sving og høje løft.

SecureGate kan bruges til at reducere faldrisiko i enhver højde, og deres kontrolsystem forhindrer driften af trucken, hvis de forbliver åbne over 1,2 meter. Når platformen er over sin laveste position, og portene er åbne, lyder en valgfri advarselsalarm, og der vises en besked på skærmen.

Sikkerheden er konstrueret i truckens struktur med funktioner som poweRamic mast og gennemsigtige frontpaneler, som forbedrer førerens udsyn for sikker og præcis drift.

Lave omkostninger – høje resultater
Klare statusoplysninger og fejladvarsler gives af ATC t4 onboard-computeren og displayet, som også muliggør hurtig diagnostik, individuelle PIN-kode log-ins og nemme førerindstillinger. En ECO-tilstand kan vælges for at sænke farten gradvist, mens den sparer betydeligt - ca. 5-6% - på energien.

Brug af den nyeste effektive AC-motorteknologi er en del af en overordnet tilgang, der reducerer omkostninger, ulykker og energiforbruget.

Mere fra Rocla A/S

Rocla A/S

www.rocla.dk

Rocla Danmarks hovedaktivitet er salg af Cat Lift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdelse og reparationer af alle truckmærker. Produktprogrammet omfatter alt lige fra manuelle pallevogne til 16 tons dieseltruck.Derudover tilbyder Rocla Danmark også AGV (automated guided vehicles) løsninger på det danske marked.Gennem datterselskabet Rocla Rent tilbydes leje…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere