Event

Online Mini Festival: Supply Chain Sustainability

Optilon Danmark

www.optilon.com

  • lars.krogh@optilon.dk
  • 2614 4545
  • Njalsgade 76, 4 sal DK-2300 København S
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 21.02.2022
Start tidspunkt: 10:00
Sted: Online
Tilmeld  

Vær med online når vi sætter fokus på Supply Chain Sustainability i hele uge 8 (21-25. Februar). Her kan du få nye indsigter og høre andre fortælle om, hvordan de tager ejerskab når det handler om at decarbonisere Supply Chain.

Decarbonize Supply Chain - Vær med online

"Vores isbjerge smelter". Hvis du Googler det udtryk, får du en historie ved navn "Our Iceberg Is Melting", som er en simpel historie om en koloni af pingviner, der står over for et dilemma. I historien og karaktererne er et stærkt budskab om frygten for forandring, og hvordan man motiverer folk til at se fremtiden i øjnene og handle.

Den stress vi ser i dag i alle systemer, finansielle, politiske, sociale og økosystemer hænger sammen og påvirker hinanden. Situationen vil fortsætte med at forværres år for år, måned for måned, medmindre vi ændrer den underliggende logik, som vi opererer efter. Vi kan ikke lave om på den skade vi allerede har forvoldt.

For at nå det nødvendige vendepunkt er der brug for en ny generation af frygtløse og ansvarlige ledere, der kan få forandring til at ske. På denne Supply Chain Sustainability minifestival er vores fokus målrettet mod, hvordan du som leder kan accelerere NetZero-rejsen i Supply Chain.

Deltag og få:

• En dybere forståelse af, hvad Supply Chain Sustainability handler om, hvad tendenserne er, og hvordan du kan agere inden for området for at skabe reel forandring.

• En introduktion til, hvordan du kan bruge avancerede teknologier inden for Supply Chain-design til at accelerere Net Zero-rejsen. Herudover kan du få en forståelse af, hvad det kræver af jer som organisation.

• Et indblik i, hvilke nye Supply Chain-teknologier, der er på markedet i vores pitch-konkurrence. Her har vi inviteret 6 forskellige virksomheder til at pitche deres tilgang til "greening af Supply Chain". De kommer fra hele Europa og vil være et friskt pust i forhold til at adoptere nye typer af Supply Chain teknologi.

• En introduktion til, hvordan du kan bruge en end-to-end planlægningstilgang til at gøre jeres Supply Chain grønnere

• Og til sidst vil vi få en introduktion til den regenerative Supply Chain, både fra et teoretisk perspektiv og et praktisk perspektiv

Skriv dig op til eventet lige her - du kan logge ind med samme login hele ugen:

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere