08.07.2021  |  Strategi & ledelse

Nyt webinar: Design din resiliente Supply Chain med teknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hastigheden hvormed forandringerne rundt omkring os sker har aldrig været mere synlig. Det stiller krav til det Supply Chain Design man anvender, men også den hastighed man tilpasser designet på. Teknologi gøre en forskel. Lær mere i dette webinar.

At designe en resilient Supply Chain kan være en kompleks opgave. Især også set i lyset af en pandemi. 

Behovet for en Supply Chain der er fleksibel og bæredygtig indebærer, at mange beslutningstagere anvender uformelle forretningsprocesser og ad hoc-teams såvel som ad hoc værktøjer og regneark til at lave deres Supply Chain designs i.

I dettte webinar dykker vi ned i, hvad det vil sige at arbejde med modstandsdygtigheden i Supply Chain med hjælp fra afprøvede strategier og teknologi. 

Vi forklarer, hvordan du kan implementere effektive forretningsprocesser, tværorganisatoriske teams og avanceret teknologi for at:

• Optimere omkostninger og output ved at synkronisere beslutninger, identificere flaskehalse og afbalancere kompromiser
• Forenkle ændringsstyring ved at oprette en fremtidig køreplan med scenariske sammenligninger og analyser, der forøger din forretningsindsigt
• Øger hastigheden med skræddersyede løsninger til at opfylde specifikke forretningsmål
• Reducerer risiko og usikkerhed ved hurtigere at forudse og komme sig efter forstyrrelser eller disruptions

Nødvendigheden af at lykkes i et uforudsigeligt og udfordrende miljø har aldrig været mere presserende. Tilmeld dig i dag for at lære mere!

Webinaret foregår på engelsk.

Tilmeld dig her.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere