Event

Nyt værktøj til optimering af dine forretningsdokumenter

Bredana Axcite A/S

www.bredana.dk/

  • info@bredana.dk
  • 70102028
  • Skovvangen 33, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 20.09.2023
Start tidspunkt: 10:00
Sted: Webinar
Tilmeld  

Rettelser af eksterne formularer såsom ordrebekræftelse, følgeseddel og faktura har altid været en omkostningstung opgave i tidligere versioner af AX og D365FO.

Som regel har det involveret en del udvikling, og man har skullet kæmpe med mindre brugervenlige rapportdesignere. Det har ført til, at mange virksomheder har valgt ISV-løsninger som for eksempel Lasernet til at håndtere denne type formularer.

CBD - Configurable Business Documents

Nu er der via Business Documents adgang til et fleksibelt værktøj direkte i D365FO - med rettelse af dokumentlayout via Word eller Excel. På dette webinar giver vi dig en introduktion til de nye muligheder - med et par praktiske eksempler på rettelser, der let kan lade sig gøre uden én eneste kodelinje. Vi kigger på i hvilke situationer Business Documents er at foretrække, og i hvilke Lasernet er at foretrække.

Undervejs besvarer værterne Thomas Kragh og Mads Borgstrøm Madsen på spørgsmål fra webinardeltagerne.

Dine værter på webinaret
Thomas Kragh, Application Consultant
Mads Madsen, Developer

Hvad er Axcite Inspire?
Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger.

Se alle vores events her

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere