18.11.2016  |  Innovation

Nyt containersystem styrker Københavns havn

Håndteringen på containerterminalen i København er blevet forbedret, efter at Copenhagen Malmö Port, CMP, i går satte et nyt logistiksystem i drift.

Effektiviteten har fået et nøk opad i en af Danmarks vigtigste containerterminaler. Copenhagen Malmö Port, CMP, tog tidligt i går morges et nyt Terminal Operating System (TOS) ved navn PIC i brug, hvilket gerne skal give havnens kunder endnu bedre og hurtigere service fremover.

Læs også: Kalundborg Havn får nyt havneområde

”Vi har set frem til implementeringen og er glade for at være i gang nu. Vi er overbevist om, at CMP med PIC TOS vil kunne tilbyde både kunder og samarbejdspartnere en endnu bedre og mere effektiv håndtering i terminalen fremover”, siger COO for Port & Terminal Operations i CMP, Povl Røjkjær.

Systemleverandøren PICit er til stede på containerterminalen i København sammen med CMP’s folk for at sikre en vellykket implementering.

”Der er mange parter, der berøres af en TOS-implementering, og det er vigtigt, at vi får skabt en god overgang fra implementeringsprojekt til drift - til glæde for alle de involverede parter”, siger CEO for Sales & Customer Services hos PICit, Henrik Højen Andersen.

For at understøtte systemovergangen til PIC TOS åbnede containerterminalen i København allerede klokken 5.00 i morges med ekstra meget personale klar på stedet.

Læs også: Køge Havn i spil til fremtidig containerterminal

”Som ved alle systemskift kan der naturligvis være en del udfordringer i den indledende fase, men vi er godt forberedt og håber på forståelse for en eventuelt lidt langsommere drift i de nærmeste dage. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at overgangen bliver så smidig som mulig for vores kunder og samarbejdspartnere”, slutter Povl Røjkjær.

-AK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere