Nyhedsarkiv

IT

Hvordan holder du styr på dine kunderelationer?

Gode kunderelationer er essentielt for virksomheder, hvis de skal bestå og vokse.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt samarbejde mellem Grafisk Maskinfabrik og Curit

GM Grafisk Maskinfabrik A/S har valgt Curit og IFS Applications som deres fremtidige ERP-system og samarbejdspartner hertil. Projektet blev igangsat den 8. februar og go live dato er planlagt til oktober 2022.

Indhold fra partner

IT

Kamstrup er nu gået live med IFS Applications i alle lande og divisioner

Kamstrup er nu live med IFS Applications i alle lande og divisioner. Dermed benytter man nu IFS Applications på tværs af hele virksomheden og er i mål med den implementeringsrejse, som har strakt sig over de seneste to år.

Indhold fra partner

Branchenyt

AffaldVarme Aarhus er i drift på seneste update af IFS Applications 10

Når man som AffaldVarme Aarhus benytter Curit Managed Cloud, behøver det ikke at være et stort arbejde at holde sin IFS opdateret til seneste version.

Indhold fra partner

IT

Hvilken betydning har service for din virksomhed?

Kunderne ved mere i dag end tidligere, og kunderne forventer mere i dag end tidligere, hvorfor tilbagevendende kundepleje kræves for at opretholde loyale kundeforhold.

Indhold fra partner

Branchenyt

Curit trækker i arbejdstøjet hos Ib Andresen Industri

KICK-OFF

Indhold fra partner

Branchenyt

Producerer du efter tegningen i skuffen eller seneste revision?

Tegninger er uundgåelige når man skal tilvejebringe et produkt fra design til den fysiske verden. Når først produktudvikling er blevet digitaliseret, forventer mange fejlagtigt, at fabrikationen herefter kører som smurt.

Indhold fra partner

Branchenyt

Orden i penalhuset med IFS!

Green Team Group er verdens største juletræsproducent og sælger hvert år juletræer til kunder fordelt på 20 forskellige europæiske lande.

Indhold fra partner

IT

IFS Cloud – Hvad betyder det for din virksomhed?

For blot få dage siden afholdt IFS den store lancering af IFS Cloud 2021R1. Ved dette event blev de nye muligheder den bringer præsenteret, men hvilken betydning får det for brugen af IFS Applications som vi kender det i dag?

Indhold fra partner

IT

Mange behov indfriet i ét system

CREADIS Wind Solutions viser vejen frem og vender deres udfordringer til fordele i et system som de kan vokse i og tilpasse efter behov.

Indhold fra partner

IT

HR – Del 2 – Arbejd proaktivt med jeres kompetencekraft i IFS Cloud

Med IFS Cloud har I hele tiden fingeren på pulsen, når det kommer til jeres medarbejderstab og kan reagere proaktivt i relation til jeres strategi og planer baseret på et rigt og nemt tilgængeligt dataflow om medarbejdernes kompetencer.

Indhold fra partner

Branchenyt

IFS GOLD CHANNEL PARTNER

Hos Curit sætter vi en stor ære i at kunne levere en god service til vores kunder, men for at være i stand til dette er det nødvendigt at holde sig opdateret.

Indhold fra partner

IT

Kan dit ERP-system fremme din virksomheds bæredygtighed?

Trenden om at være bæredygtig er kommet for at blive, og i dag er der flere moderne produktionsvirksomheder, der knytter bæredygtighed til deres langsigtede organisatoriske levedygtighed.

Indhold fra partner

IT

Set i bakspejlet af Corona – hvad har vi lært?

Husker du at kigge i bakspejlet, mens I kører afsted på den digitale motorvej?

Indhold fra partner

Branchenyt

GateHouse fører superligaen for lean og digitalisering

Med blot to medarbejdere i finansafdelingen driver Gatehouse en kompleks virksomhed med fem CVR-numre og to udenlandske selskaber.

Indhold fra partner

Branchenyt

Efterlader de mobile løsninger, eller mangel på samme, dine teknikere hængende i marken uden back-up?

#Servitization... I dag er det ikke nok bare at producere et godt produkt. I takt med, at der kommer flere udbydere, stiger kundernes forventninger også, hvor service i højere grad er blevet en parameter, en virksomhed virkelig kan skille sig ud på.

Indhold fra partner

Branchenyt

Curit Crystal Report Launcher

Du skal lave et godt design til en præsentation af dine data fra IFS Applications, men med de redskaber du har, kan det være udfordrende. Det kan være svært at samle data fra mange forskellige områder på samme tid, når en rapport skal genereres.

Indhold fra partner

Branchenyt

Time Management i danske virksomheder skal leve op til nye standarder

EU-dom sætter nye krav til tidsregistrering hos danske virksomheder

Indhold fra partner

IT

HR – Del 3 – Strategisk HR er motoren under forretningsmålene

Det ophedede arbejdsmarked levner ikke plads til mange fejlskud, så hvordan rammer I plet med kompetencesammensætningen, så den matcher jeres forretningsmæssige mål?

Indhold fra partner

IT

Tema HR – MUS-samtalen (Del 1)

Kan man tale om bløde værdier og et ERP-system i samme sætning?

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar – Service og Vedligehold

Nåede du ikke med på webinaret omhandlende service og vedligehold d 28 oktober 2021?

Indhold fra partner

Branchenyt

CREADIS Wind Solutions sikrer fremtidens energiløsninger, nu med hjælp fra IFS Applications

Den 4. oktober 2021 gik CREADIS live med IFS Applications 10, efter en intens implementeringsperiode på bare fire måneder, hvor Curit- og CREADIS-medarbejdere i samarbejde, har arbejdet benhårdt for at få alle brikkerne på plads inden driftsstart.

Indhold fra partner

IT

Få styr på vedligeholdelsen og få en sikker drift

To mand i vedligeholdelsesafdelingen er alt hvad Eaton behøver for at kunne sikre virksomheden en stabil drift uden alt for mange uhensigtsmæssige stop.

Indhold fra partner

IT

De seneste par uger har stået i uddannelsens tegn hos Curit

Hos Curit sætter vi en stor ære i at kunne levere en god service til vores kunder, men for at være i stand til dette, er det nødvendigt at holde sig opdateret.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt samarbejde mellem SG Produktion og Curit

SG Produktion, som er specialist i belysning til bolig- og projektmarkedet har indgået samarbejde med Curit omkring en foranalyse af mulighederne for at benytte IFS Applications som deres fremtidige ERP-system.

Indhold fra partner

IT

WORK SMARTER NOT HARDER

De fleste virksomheder har et ønske om at yde den bedste service overfor kunderne og samtidig være i stand til at skabe gode resultater på bundlinjen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Curit Mail Solution

Curit Mail Solution er til dig som ofte har behov for at medsende diverse bilag i en indkøbsordre, salgsordre, eller tilbud og som ønsker en mere simpel måde at gøre dette på.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere