Nyhedsarkiv

Lager & distribution

Problemfri fryse-logistik i den arktiske hovedstad

Med midnatssol og en unik natur er nordnorske Tromsø også kendt som den arktiske hovedstad. Tromsø er hjemby for Tromsøterminalen, der er et af Norges mest moderne fryseanlæg for fisk. Troms Portservice har leveret Lindab industriporte, hurtigporte og dockingsystemer til den store fryseterminal.

Indhold fra partner

Branchenyt

Lindab leverer solidt årsregnskab for 2019

Efter et år med stabil omsætning og indtjening samt et solidt resultat står Lindab A/S i 2020 med en stærk forretning og mange spændende investeringsprojekter foran sig. Virksomheden er i gang med flere større investeringer i nye moderne maskiner, digitale løsninger og flere kvadratmeter, som er grundsten i en moderne og udviklingsorienteret leverandør til byggeriet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lindab udvider produktionen med 3.000 m2 i Haderslev

Efter flere år med positiv vækst og en lovende start på et nyt forretningsområde, tegner fremtidsudsigterne lyst for Lindab. Derfor opfører virksomheden nu 3.000 m2 produktions- og lagerfaciliteter ved hovedkontoret i Haderslev. Udvidelsen er en vigtig brik i optimeringen af produktionen og skal give plads til forventet vækst i fremtiden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Port-segment styrket i Midt- og Nordjylland

For at imødekomme en øget efterspørgsel på porte, har Lindab styrket salgsorganisationen med Anders Godsk, der er tiltrådt som teknisk sælger.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere