Nyhedsarkiv

Branchenyt

Delfi runder milepæl: 200 Dagrofa butikker med ESL

Efter 10 års tæt samarbejde, har Delfi Technologies rundet en milepæl på 200 Dagrofa butikker, der anvender Breece ESL.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Irma – Danmarks ældste dagligvarekæde har fået ny flagskibsbutik i København

Samtidig med at Irma kunne fejre 133 års fødselsdag, har dagligvarekæden fået ny flagskibsbutik ved Østerport station. Med nye tiltag, og ved hjælp af elektroniske hyldeforkanter, viser butikken hvordan fremtidens Irma kommer til at se ud.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Spar har fået ny international flagskibsbutik i hovedstaden

Dagligvarekæden Spar slog dørene op for en spritny butik med internationale koncepter på Teglholmen i Sydhavn. Butikken er et bud på det moderne indkøbssted, hvor det skal være nemt, bekvemt og rart at handle – blandt andet med elektroniske hyldeforkanter

Indhold fra partner

Branchenyt

Danmarks største havecenterkæde jagter grøn profil

Plantorama indfører elektroniske prisskilte i alle butikker, som skal sikre kæden en væsentlig reducering i deres papirforbrug. Projektet skal styrke kædens grønne profil og har samtidig en positiv indflydelse på kundeoplevelsen og medarbejdertilfredsheden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Efter knap 50 år i byen: Nye klæder til Irma Køge

Irma Køge er blevet opgraderet efter butikken i sommeren 2018 rykkede til en ny og bedre placering ved den nye stationsplads i butiksdelen Strædet. I forbindelse med relanceringen er Irma butikken løftet til et helt nyt og urbant koncept, som også inkluderer elektroniske prisskilte og mere tid til kunderne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Blue City: Brugt elektronik med god samvittighed

Elektronikkæden Blue City har succes med køb og salg af brugt elektronik via ni fysiske butikker og webbutikken. Det bæredygtige koncept er med til mindske mængden af elektronikaffald og elektroniske prisskilte skruer ned for papirforbruget.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: FødevareBanken: Fra madspild til måltid med elektronisk vareregistrering

Hos FødevareBanken, der bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark, indsamler og viderefordeler man overskudsmad til fordel for socialt udsatte børn og voksne. Her hjælper elektronisk vareregistrering med at sikre fødevaresikkerhed og sporbarhed.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Fleggaard optimerer på centrallageret og i butikkerne

På centrallageret er der monteret mobilprintere på trucks og stablere og i Fleggaards 17 butikker er der kommet PDA’er til at styre al vareregistrering – en opgradering, der gør den totale forretning mere konkurrencedygtig og effektiv.

Indhold fra partner

IT

Case: En lagerløsning til hurtigere og nemmere lagerstyring

Det skal være nemt at håndtere lageret i en travl hverdag og i stressede perioder med tryk på både ordre-flow og varemodtagelse. Derfor kan to it-virksomheder, Scanditek og Delfi Technologies, i samarbejde tilbyde en lagerløsning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Nem og tidsbesparende passagerhåndtering med stregkodeløsning hos Vietnam Railway Corporation

Vietnam Railway Corporation, der står for hele den vietnamesiske togdrift, håndterer mange passagerer dagligt. Det er derfor afgørende, at være effektiv og samtidig kunne holde styr på passagerdetaljer- og pladser. Her bruges en billetløsning fra Delfi.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Billetten til en oplevelse vildere i Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er de seneste par år vokset når det gælder muligheder for oplevelser. Det samme gælder samarbejdet med virksomheder og organisationer, som spiller en væsentlig rolle for strømmen af gæster til parken gennem brug af fribilletter.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Effektiv administration af lokaler med digitale skilte

På Hospice Søholm, er der behov for løbende tilpasning af indhold på skiltning foran lokaler. For at opnå en lettere og mere effektiv administration af lokaler har Hospice Søholm derfor implementeret digital skiltning ude foran lokalerne på institutionen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Kvalitet og gode oplevelser hos Irma i ILLUM

Kunderne ønskede Irma tilbage og det fik de. Efter to års fravær åbnede Irma igen en butik i kælderen hos ILLUM i sensommeren 2018. Den nye Irma butik byder på høj kvalitet og ekstra gode oplevelser - hvor elektroniske hyldeforkanter hjælper.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Fremtidens madmekka er kommet til København

I Nordhavn, en af Københavns mest pulserende bydele, har MENY åbnet et nyt og moderne madmekka, som sætter standarden for fremtidens supermarked. En bred vifte af eksklusive koncepter afprøves for at give kunderne inspirerende madoplevelser.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Fuld kontrol over pakker på centrallageret hos Solar Danmark

Hos Solar i Vejen ligger et 45.000 m2 automatiseret centrallager med avanceret distributionssystem og høj leveringssikkerhed. Her har Solar indført en stregkodeløsning, som giver mulighed for digital dokumentation og fuld kontrol over pakkernes flow. 

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Smarte billetløsninger til danske fodboldklubber spa-rer tid og skaber øget loyalitet

Delfi Technologies og NewC løser i samarbejde behovet for en effektiv billethåndtering og adgangskon-trol, som binder online og fysiske kanaler sammen og i sidste ende bidrager til øget loyalitet hos DBU og fodboldklubber i den danske Superliga.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: RFID skaber sporbarhed og booster lagereffektiviteten hos Øens Murerfirma

Effektiv lagerstyring og logistikflow er to afgørende faktorer i den daglige drift hos Øens Murerfirma, som selv lagerfører materialer og værktøj til virksomhedens projekter. En RFID-løsning fra Delfi Technologies skaber sporbarhed på salgsvarer og udlån,

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Innovativ ICA-butik tredobler omsætningen

Siden ICA-købmanden, Jan Sikström, overtog ICA Ettan-butikken i Sundsvall (Sverige) i 2016, har han næsten tredoblet butikkens omsætning fra 15 millioner til 40 millioner SEK. Her har elektroniske hyldeforkanter været med til at gøre en forskel.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Spar købmand slår alle rekorder

Den lokale Spar købmand i Klitmøller har fået vokseværk og har det seneste års tid foretaget en massiv millioninvestering i en omfattende modernisering af butikken.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Johannes Fog: Mere tid til rådgivning og kundeservice

I starten af 2018 installerede Fog elektroniske prisskilte som et pilotprojekt i den første trælast og byggecenter på Sjælland. Nu er der gået et år og der er kommet mere tid til rådgivning og kundeservice.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Outsourcing effektiviserer lagerstyringen og giver mindre administration hos Solars kunder

Sourcing- og servicevirksomheden Solar tilbyder en bred vifte af services, som optimerer kundernes aktiviteter – heriblandt tilbyder Solar, at kunderne kan slippe for administrationen og i stedet lade Solar overtage lagerstyring og ordrehåndtering.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Digital ankomstregistrering sparer tid og penge hos Andersen Motors

Andersen Motors (Suzuki Bilimport Danmark A/S) importerer årligt 10.-12.000 Suzuki biler til forhandlernettet i Danmark. Alle biler er forsynet med en stregkode og en digital stregkodeløsning hjælper med at holde styr på hele bilens forløb – fra ankomst til levering. Det giver hurtigere og bedre arbejdsgange hos bilimportøren.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere