Nyhedsarkiv

Branchenyt

Case: BAUHAUS først med ny teknologi til Click & Collect

BAUHAUS har implementeret en ny løsning, der hjælper personalet med at plukke varer til Click & Collect. Ved hjælp af elektroniske hyldeforkanter og håndterminaler, er det blevet langt hurtigere og nemmere at finde vej til de rigtige varer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Erfaren MENY-købmand viser vejen frem

Den 1. maj 2020 fik Dalgaard Supermarked, MENY Hørsholm, ny købmand. Her startede et generationsskifte med den erfarne købmand, Lasse Simonsen, i spidsen. Han vil fortsætte butikkens succesfulde rejse og har allerede introduceret flere nye tiltag.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Norske Byggfag vælger elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies

Med Breece elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies sikrer byggemarkedet, Byggfag Mehamn i Norge, altid samme pris og information på hylden som i kassen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Stor brugsforening opruster på alle fronter

I spidsen for brugsernes største pengetank står direktør Brian Johansen hos Asnæs og Omegns brugsforening. Foreningen har måtte opruste på flere forskellige fronter for at sikre en sund udvikling med butikker, der er up-to-date.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Succesfuld e-handelskomet har åbnet nyt kæmpelager på 10.000 kvadratmeter

Det er blevet populært at strikke og hækle igen. Den hurtigvoksende garn-virksomhed Hobbii.dk sælger garn for millioner og har netop åbnet helt nyt og stort lager i Greve.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: OK Plus investerer i ny teknologi til butikkerne

OK Plus oplever travlhed hos conveniencekædens butikker. For at kunne levere den optimale kundeservice, er det nødvendigt med driftssikre og effektive butikker. I et samarbejde med it-virksomheden Delfi Technologies har OK Plus fremtidssikret butikkerne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Ny legetøjskæde i stærkt samarbejde

Kids Coolshop buldrer frem med nye legetøjsbutikker i et presset marked,. Kæden får installeret elektroniske prisskilte i de fysiske butikker. Prisskiltene er koblet til en stærk e-handelsmotor og skal være med til at sikre konkurrencedygtige priser.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dansk virksomhed lancerer ny komplet abonnementsløsning til håndterminaler

Komplet håndterminalløsning til lager, butik og servicefolk. Abonnementsmodel med fast månedlig ydelse, fuld tryghed og ingen uforudsete udgifter. Alt er samlet i en overskuelig pakke - og det er både hurtigt og enkelt at komme i gang.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Dansk producent er teknologisk first mover

Det danske frøfirma Jensen Seeds leverer årligt mere end 10.000 tons frø til sine kunder. Det er altafgørende, at der ikke sker fejl i produktionen og sorteringen af frøene. Her opstod behovet for en RFID-løsning til at spore, lokalisere og identificere.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Store ambitioner hos dansk legetøjskæde

Der er fuld fart på hos indehaveren af Kids Coolshop i Vordingborg og Næstved. Her har man netop åbnet nyt kæmpelager til webshoppen og de fysiske butikker. Samtidig er der investeret i elektroniske prisskilte.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Løvbjerg indfører elektroniske hyldeforkanter i alle butikker

Det går godt for den privatejede, jyske supermarkedskæde Løvbjerg, som har oplevet stor fremgang i 2020 og kunne slutte året med 18% vækst. Kæden investerer derfor også i modernisering og flere digitale tiltag. Senest har Løvbjerg indført elektroniske hyl

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Succesfuld brugsforening har landets største overskud

I Helsinge finder man den brugsforening, der har den bedste indtjening i landet. Den lokale Kvickly-butik er nemlig god til at tjene penge. Fremover skal der bruges endnu mere energi på kunderne og personalet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Lokalt supermarked går forrest i udviklingen

Vejers Supermarked har haft et godt år på trods af Corona. Når det går godt, bliver overskuddet investeret i at udvikle forretningen. Senest har den lokale Let-Køb butik investeret i elektroniske prisskilte fra Delfi Technologies.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Eventyrsport klar med helt nyt butikskoncept

Eventyrsport er i rivende udvikling. De er for nylig fusioneret med Racingdenmark og har introduceret et helt nyt butikskoncept med fokus på unikke kundeoplevelser. Som en del af butikskonceptet spiller elektroniske prisskilte en afgørende rolle.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Danmarks første bæredygtige trælast har stor succes

I februar måned 2020 slog STARK dørene op for en helt ny og bæredygtig trælast i Hørsholm, der skal gøre det nemmere for kunderne at bygge bæredygtigt. Trælasten har fået en flyvende start på trods af Corona og generelle restriktioner i branchen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: SPAR købmand omfavner ny teknologi

Sidste år kunne brugsforeningen Tikøb fejre 100-års jubilæum. I dag er SPAR Tikøb en af de butikker i kæden, der går forrest, når det kommer til at implementere ny teknologi. Senest har butikken taget en cloud-løsning og mobil-app i brug.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: NEYE donerer alt overskud til godt formål

Mange virksomheder donerer i dag penge til velgørende formål. Hos NEYE går hele overskuddet til et godt formål, da NEYE-fonden siden 1977 har øremærket det årlige overskud til kræftforskning. Alene de seneste 5 år, er det blevet til 50 millioner kroner.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Hobbii fortsætter væksteventyret med nye butikker og flere digitale tiltag

Netbutikken Hobbii.dk fortsætter åbningen af fysiske butikker med åbning af den tredje butik i Tarup Center i Odense. Et tæt samarbejde med Delfi Technologies, der bygger på flere digitale tiltag, skal være med til at styrke Hobbii-forretningen yderligere

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: En gang købmand – altid købmand

I begyndelsen af 2020 fik SPAR i Jyderup ny indehaver. I forbindelse med overtagelsen satte den nye købmand gang i en større opgradering af butikken. Nye tiltag skal give kunderne en forbedret oplevelse med blandt andet elektroniske hyldeforkanter.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Mere end 400 Coop butikker har fået elektroniske hyldeforkanter

Tilbage i 2010 fik den første Coop-butik elektroniske hyldeforkanter fra it-virksomheden, Delfi Technologies. Teknologien har udviklet sig meget siden da og i dag er løsningen taget i brug i mere end 400 af Coops butikker.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: En helt ny oplevelse hos ICA Kvantum med Breece

ICA Kvantum i Lerum har investeret i ny teknologi. En cloud-baseret løsning med Breece elektroniske hyldeforkanter, som automatisk leverer ny information til butikkens hylder. Det er en løsning, som it-virksomheden Delfi Technologies står bag.

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar: Dynamiske priser i fysiske butikker

D. 18. november kl. 15:00 vil PriceShape i samarbejde med Delfi Technologies præsentere deres nye samarbejde, hvor fysiske butikker kan få Dynamiske priser via Digitale prisskilte og PriceShapes software.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Fleksible priser hos Conrad Electronic

Som en af de førende europæiske distributører af elektronik og teknologi, er det vigtigt for Conrad Electronic, at vise den rigtige pris, på det rigtige tidspunkt. Kæden har derfor implementeret Delfi Technologies’ elektroniske hyldeforkanter.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: En særlig kundeoplevelse hos ny dansk spillebutik

Danmarks nye spilleunivers Games N’ Gadgets skaber synergi mellem det online univers og den fysiske kundeoplevelse, derfor har butikken installeret elektroniske prisskilte.  

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Fleggaard klar med massiv nethandel indsats

Corona-krisen har været med til at ændre adfærden hos forbrugerne og virksomhederne er blevet mere digitale. Hos Fleggaard oplever man en hastig vækst i antallet af online bestillinger. Koncernen har derfor foretaget en række tiltag, der øger kapaciteten.

Indhold fra partner

Branchenyt

5 typiske it-udfordringer der hæmmer vækst i virksomheder

På lageret skal der modtages, opbevares, plukkes, ekspederes og leveres varer hurtigere end nogensinde før. Samtidig skal omkostningerne holdes nede og lagerbeholdningen skal tilpasses ordreflowet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Fremtidens butik er åbnet i Lyngby Storcenter

Den 16. juni 2020 slog RetailTech Lab dørene op for et nationalt testcenter i Lyngby Storcenter. Her skal ny teknologi til detailbranchen afprøves i tæt samspil mellem iværksættere, detailhandlen og forbrugere. En af samarbejdspartnerne er it-virksomheden

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere