Nyhedsarkiv

Branchenyt

Case: Procesoptimering har elimineret spildtid og plukfejl hos Heka Dental

Produktionsvirksomheden Heka Dental designer og producerer tandlægeunits, som sælges i Danmark og i det meste af verden. Med ambitionen om at skabe konkurrencemæssige fordele, har Heka Dental indgået et samarbejde med it-virksomheden Delfi Technologies

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Ditur.dk: Nu med digitale priser i flagship-store i Århus

Vækstkometen Ditur, der er kendt fra blandt andet Løvens Hule, og en massiv tilstedeværelse på sociale medier, åbnede i 2021 den første forretning i Århus. For at synliggøre webpriser og kampagner i butikken, har Ditur implementeret digitale prisskilte

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Restaurant AKKC by MEST digitaliserer buffeten

Teamet bag ’’Mad Med MEST’’, Michel, Mette og Stefan, overtog i sommeren 2021 forpagtning hos Nordjyllands største eventsted, Aalborg kongres og kultur center. Det er blevet til ’’Restaurant AKKC by MEST’’, hvor de i dag står for al mad og drikke i AKKC

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Elektroniske hyldeforkanter hos Nomas burgerbar POPL

POPL – en burgerbar der oprindeligt startede som et Noma pop-up koncept tilbage i 2020. Et pop-up der, mildt sagt, gik over alt forventning eftersom de trak lange køer og begejstrede anmeldelser til sig. Deres burgere blev hurtigt kendt som ’’Noma-burgere

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Danmarks første ubemandede butik er åbnet!

Kapløbet om Danmarks første ubemandede butik blev vundet af NærKøb. Et projekt som har fået meget opmærksomhed og mediebevågenhed, siden det blev meldt ud i juni 2021.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Min Købmand Møldrup fremtidssikrer generationsskifte

Købmandsparret hos Min Købmand Møldrup er snart klar til at give stafetten videre. Pia Ambrosius er vokset op i købmandsbutikken, og har de sidste 26 år drevet forretningen sammen med sin mand Hans-Peter Ambrosius.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Solar supporterer Danmarks største byggeplads med nyt projektcenter

I et nyt stort Solar-projektcenter i Rødby kan håndværkere og entreprenører hurtigt få adgang til materialer til deres arbejde ved Femern-forbindelsen. En selvbetjeningsløsning fra Delfi Technologies sikrer nemlig kunderne adgang til butikken hele døgnet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Ny løsning optimerer butikker hos Lysmesteren

Hos Lysmesteren i Næstved og Charlottenlund, som er en del af Danmarks største belysningskæde, har butikkerne fået elektroniske prisskilte fra Delfi Technologies. En løsning der er taget i brug med henblik på, at skabe optimering og fokus på salg.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Digital skiltning giver mere tid til kunderne hos 3

Medarbejderne i teleselskabet 3’s butikker behøver ikke bekymre sig om at opdatere produktinformationer eller priser, da alle butikkerne har installeret elektroniske prisskilte fra it-virksomheden Delfi Technologies.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Hobro Vinhandel digitaliserer butikken med elektroniske prisskilte

Den lokale vinbutik i Hobro har eksisteret i mere end 10 år. En vækstrejse er i gang og man er nu gået all in på digitalisering af butikken. Her er man gået fra at skrive prismærker i hånden til en fuldt ud digital løsning med komplet overblik og adgang t

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Viborgs nye gigantiske XL-BYG indfører digitale prisskilte

I juli måned åbnede den nye XL-BYG Tømmergården i Viborg. Med en forretning på 10.000 m2 og flere tusinde produkter, er der rig mulighed for at gå på opdagelse. Som en del af butiksåbningen har byggemarkedet også installeret 8500 digitale prisskilte.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Digitale buffetskilte skaber overblik i Meyers kantiner

Den danske fødevarevirksomhed, Meyers, driver i dag kantiner og leverede frokostløsninger til store dele af Danmark og stod med et ønske om at optimere tiden for deres kokke og personale ude i de mange køkkener.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Ny printløsning i 1200 Netto butikker

Den danske supermarkedskæde, Netto, har mere end 1.800 faste varer i hver enkelt butik og stod derfor med et ønske om en ny printerløsning, så dagligdagen kunne optimeres både for medarbejdere såvel som kunderne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Digitale løsninger støtter Quookers vækst og vareflow

Quooker Skandinavien anvender en logistikløsning fra Delfi Technologies for at sikre korrekte registreringer samt opmærkning af virksomhedens sortiment.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Årets e-butik udvider endnu en gang med ny, spændende butik

Eventyrsport vandt tidligere på året prisen for årets e-butik, og udvider endnu en gang med ny, indbydende butik i Slagelse. Med elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies får medarbejderne mere tid til at dele ud af deres ekspertise til kunderne.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Frankonia linker online- og offline shopping sammen

Den tyske jagtbutik, Frankonia, har besluttet sig for at implementere Breece System med elektroniske hyldeforkanter (ESL) fra Delfi Technologies i alle deres butikker, for at linke kundernes indkøbsoplevelse sammen online såvel som fysiske butikker.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Digitalt værktøj hjælper kommunerne med sundhedsarbejdet

I samarbejde med Systematic har Delfi Technologies leveret et digitalt værktøj til de danske kommuner, hvor hverdagens vigtige opgaver på landets hjælpemiddelsdepoter kan håndteres gennem brugen af smartphones og stregkoder.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Gebr. Heinemann - ny teknologi til tax free butikkerne

Gebr. Heinemann, der blev grundlagt i 1879, er gået sammen med it-virksomheden Delfi Technologies for at sikre et højt produktivitetsniveau i de internationale lufthavnsbutikker.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Digitale prisskilte er en succes blandt baby- og børneudstyr hos Pixizoo

Onlinesuccessen Pixizoo er kommet for at blive. En ny kapitalindsprøjtning og nye tiltag skal være med til at realisere virksomhedens ambitiøse vækstmål på 20 procent om året, blandt andet ved hjælp af digitale prisskilte fra Delfi Technologies

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Digitale skilte hjælper med at skabe overblik over mødelokaler

Kombinationen af en gennemgribende vækst, nye lokaler og et boom i antallet af medarbejdere, sætter større krav til løsninger, der skaber overblik. Derfor har Konsolidator investeret i digitale mødelokaleskilte fra Delfi Technologies.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Vigtig automatisering hos Jysk Vin

På Østre Boulevard i Randers finder du vejen til det gode glas og et af Danmarks førende vinfirmaer, nemlig Jysk Vin.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Tyske Globus Baumarkt begynder ESL udrulning med Delfi Technologies

Hos den tyske byggemarkedskæde, Globus Baumarkt, er dimensionerne en del større sammenlignet med mange andre butikker, da der er over en million produkter i et byggemarked. Det betyder, at der skal holdes styr på tusindvis af prisskilte og artikler

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Labelsoftware opmærker tusindvis af smykker hos Aqua Dulce

Med et stort varesortiment, og mange forsendelser, kan der ske pluk- og lagerfejl hos Aqua Dulce, som i sidste ende kan koste virksomheden penge. Derfor har de implementeret en komplet label- og stregkodeløsning, som nu skaber det nødvendige overblik.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Louisiana strømliner deres butik med stregkoder og labelsoftware

Delfi Technologies har leveret en samlet software- og hardwareløsning til printning af labels til varernes stregkoder i Louisiana Butik.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Delfi hjælper NORMAL med løsninger til butik og lager

I NORMALs mere end 300 butikker betjenes der dagligt tusindvis af kunder - og det stiller store krav til et driftssikkert setup. Derfor har NORMAL allieret sig med Delfi Technologies, der hjælper med effektive løsninger til butik og lager.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Salling Group har optimeret butiksdriften med smartphones

Danmarks største detailkoncern, Salling Group, har i samarbejde med Delfi Technologies udskiftet de gamle IP-telefoner i alle BR, Bilka og Føtex butikker med en ny mobilløsning, der består af smartphones og en række forskellige nye apps.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Eventyrsport: Danmarks bedste e-butik og gode kundeoplevelser

Den outdoorkæden Eventyrsport er blevet kåret som landets bedste e-butik med fokus på gode kundeoplevelser. I kædens butikker er der også fokus på god service, hvor elektroniske prisskilte kobler varerne sammen med webshoppen og frigiver tid til kunderne.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere