Nyhedsarkiv

Branchenyt

Case: MENY er blevet opgraderet

Den lokale MENY-forretning i Frederikssund har fået elektroniske prisskilte. Ifølge købmanden, Per Christiansen, er det en opgradering, der kommer både kunder og medarbejdere til gode.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Løvbjerg fortsætter væksten med elektroniske hyldeforkanter

Omsætningsmæssigt har dagligvarebranchen haft et godt år i 2020. Det er også tilfældet hos Løvbjerg-kæden, der har oplevet stor vækst i butikkerne. Elektroniske hyldeforkanter skal være med til at skabe et solidt fundament for den fremtidige vækst.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Cyberport forbedrer kundeoplevelsen på tværs af alle kanaler

Den førende forhandler af forbrugerelektronik, Cyberport, har implementeret elektroniske hyldeforkanter fra it-virksomheden Delfi Technologies for at forbedre kundeoplevelsen på tværs af alle kanaler.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Hobbii har strikket en enorm forretning sammen

Hobbii, der servicerer strikkeglade danskere, blev ”Børsen Gazelle 2020” topscorer blandt 1.885 virksomheder med en vækst på 3.167 procent. Den enorme vækst har bl.a. været mulig, fordi Hobbii har valgt teknologi, der understøtter processerne på lageret.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Georg Fischer - hurtigere arbejdsgange med stregkoder og datafangst

Hos den globale leverandør af rørsystemer, Georg Fischer, anvendes stregkodescannere til at forenkle arbejdsgange på svejseopgaver. Gennem brugen af stregkoder, indlæses indstillingerne for den pågæl-dende opgave automatisk på de komplekse svejsemaskiner.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Voice picking hjælper Imerco på centrallageret

Isenkramkæden Imerco anvender stemmestyret plukning (voice picking) på deres centrallager til at optimere plukkeprocesser. Her foregår varepluk til butikkerne ved hjælp af en stemmebaseret løsning med trådløse headsets.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Store ambitioner hos dansk legetøjskæde

Der er fuld fart på hos indehaveren af Kids Coolshop i Vordingborg og Næstved. Her har man netop åbnet nyt kæmpelager til webshoppen og de fysiske butikker. Samtidig er der investeret i elektroniske prisskilte.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Løvbjerg indfører elektroniske hyldeforkanter i alle butikker

Det går godt for den privatejede, jyske supermarkedskæde Løvbjerg, som har oplevet stor fremgang i 2020 og kunne slutte året med 18% vækst. Kæden investerer derfor også i modernisering og flere digitale tiltag. Senest har Løvbjerg indført elektroniske hyl

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Succesfuld brugsforening har landets største overskud

I Helsinge finder man den brugsforening, der har den bedste indtjening i landet. Den lokale Kvickly-butik er nemlig god til at tjene penge. Fremover skal der bruges endnu mere energi på kunderne og personalet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Plantorama: Nyt koncept sætter fokus på bæredygtighed

Plantorama, Danmarks største have- og dyrecenterkæde, har åbnet to nye bæredygtige centre under moderne koncept, som udover alt til have, bolig og dyr, også byder på elektroniske prisskilte samt restaurant og legeområde.

Indhold fra partner

Branchenyt

Patientsikkerhed i fremtidens sundhedssektor

Med løsningen EasyScan hjælper Delfi Technologies sundhedsvæsenet med at sikre information, effektivitet og patientsikkerhed, uden at det kliniske personale skal spekulere på andet end det vigtigste - patientens helbred.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: ComputerSalg: Vild vækst, nye lokaler og mere teknologi

Der er fart på hos succesfulde ComputerSalg, som har oplevet en imponerende vækst de senere år. For at kunne følge med væksten og det hastigt stigende varelager, rykkede virksomheden i 2020 til nyt domicil med 10.000 m2 kæmpelager, 1.000 m2 kontor og ny C

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Mobilt værktøj gør en forskel hos XL-BYG

XL-BYG implementerer en ny løsning til medarbejderne, der fungerer som det mobile kassesystem i tøm-merhandlen. CF Petersen Køge er testbutik og har allerede oplevet stor forskel i hverdagen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: VVS Norge implementerer digitale prisskilte

I et konkurrencepræget marked med hyppige tilbud, priskrig og nethandel, er det vigtigt for butikkerne at have opdaterede priser på hyldeforkanterne til enhver tid. Derfor har man implementeret elektroniske prisskilte hos VVS Norge.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Dynamiske priser øger indtjeningen hos dansk hvidevarekæde

El-Salg Center Aalborg er en af Nordjyllands førende butikker inden for hårde hvidevarer. Nu har butikken taget skridtet videre, og indført dynamiske priser gennem brug af prisrobot og elektroniske prisskilte.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: En gang købmand – altid købmand

I begyndelsen af 2020 fik SPAR i Jyderup ny indehaver. I forbindelse med overtagelsen satte den nye købmand gang i en større opgradering af butikken. Nye tiltag skal give kunderne en forbedret oplevelse med blandt andet elektroniske hyldeforkanter.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Mere end 400 Coop butikker har fået elektroniske hyldeforkanter

Tilbage i 2010 fik den første Coop-butik elektroniske hyldeforkanter fra it-virksomheden, Delfi Technologies. Teknologien har udviklet sig meget siden da og i dag er løsningen taget i brug i mere end 400 af Coops butikker.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: En helt ny oplevelse hos ICA Kvantum med Breece

ICA Kvantum i Lerum har investeret i ny teknologi. En cloud-baseret løsning med Breece elektroniske hyldeforkanter, som automatisk leverer ny information til butikkens hylder. Det er en løsning, som it-virksomheden Delfi Technologies står bag.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Blue City sætter skub i den bæredygtige fremtid

Elektronikkæden Blue City har en vision om at opnå en førerrolle som europæisk leverandør og frontfigur af bæredygtige løsninger. Senest har kæden installeret elektroniske prisskilte i alle butikker.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Nyt koncept har forbedret mærkningen i Nettos butikker

Danmarks største dagligvarekæde Netto har gennemført et stort optimeringsprojekt med henblik på at forbedre mærkningen i butikkerne. Målet er en klar forbedring af kundernes evne til at navigere i butikken og finde frem til de rigtige varer.

Indhold fra partner

Branchenyt

3D print skaber nye muligheder

Som et led i ambitionen om at tilbyde sine kunder nye teknologiske muligheder har Delfi Technologies indgået samarbejde med 3D print virksomheden NILAS3D. En førende dansk dagligvarekæde har allerede taget en ny 3D printet løsning til sig.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Sådan sikrer NORMAL optimal butiksdrift og undgår nedetid

Nedetid er ofte en omkostningsfuld affære i detailhandlen, hvor det i høj grad handler om at sikre den optimale butiksdrift. Hos NORMAL har man fundet frem til den rette opskrift, der også lever op til kun-dernes forventning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Ny app sørger for at håndterminaler ikke forsvinder hos NORMAL

NORMAL har vokseværk og forsætter væksten. I dag har butikskæden rundet 270 butikker i 6 lande. Væksten stiller store krav til en stærk it-infrastruktur. Derfor har NORMAL blandt andet fået udviklet en ’Find My Device’ app.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: BAUHAUS først med ny teknologi til Click & Collect

BAUHAUS har implementeret en ny løsning, der hjælper personalet med at plukke varer til Click & Collect. Ved hjælp af elektroniske hyldeforkanter og håndterminaler, er det blevet langt hurtigere og nemmere at finde vej til de rigtige varer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Erfaren MENY-købmand viser vejen frem

Den 1. maj 2020 fik Dalgaard Supermarked, MENY Hørsholm, ny købmand. Her startede et generationsskifte med den erfarne købmand, Lasse Simonsen, i spidsen. Han vil fortsætte butikkens succesfulde rejse og har allerede introduceret flere nye tiltag.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Norske Byggfag vælger elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies

Med Breece elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies sikrer byggemarkedet, Byggfag Mehamn i Norge, altid samme pris og information på hylden som i kassen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Stor brugsforening opruster på alle fronter

I spidsen for brugsernes største pengetank står direktør Brian Johansen hos Asnæs og Omegns brugsforening. Foreningen har måtte opruste på flere forskellige fronter for at sikre en sund udvikling med butikker, der er up-to-date.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere