Nyhedsarkiv

Lager & distribution

CBRE sælger Worldwide Flight Services logistikejendom i en sale and leaseback-transaktion

Erhvervsejendomsrådgiveren CBRE har på vegne af Worldwide Flight Services (WFS), som er ejet af kapitalfonden Cerberus, netop solgt en logistikejendom i Københavns Lufthavn.

Indhold fra partner

Branchenyt

Industriens Pension købte ikonisk Aarhus-bygning

Industriens Pension har købt den karakteristiske Regina-bygning i det centrale Aarhus for et trecifret millionbeløb. Bygningen har over de seneste tre år undergået en gennemgribende renovering, som i april måned blev indstillet til årets Renover-pris.

Indhold fra partner

Branchenyt

CBRE GWS indgår ny Integrated Facility Management-kontrakt med NKT

CBRE Global Workplace Solutions (GWS) har indgået en ny 5-årig partnerskabsaftale om at levere Integrated Facility Management-services til NKT, en global markedsleder af AC/DC kabelløsninger, der dækker alle større kabelsektorer fra onshore til offshore og fra lavspænding til højspænding, samt service og tilbehør. NKT har hovedsæde i Danmark.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lager- og Produktionsejendom med central placering

Lagerejendom udlejes i Bjæverskov: Beliggende mellem Syd- og Vestmotorvejen, har ejendommen let adgang til motorvejsnettet. Lejemålet er på i alt 12.152 m² med gode udenomsarealer. I stueetagen er etableret køkken-, bade - og mandskabsfaciliteter. På 1. salen er der kontor- og mødelokaler.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere