Nyhedsarkiv

Branchenyt

Nyt partnerskab med Melitek

Axacon kan præsentere endnu et stærkt samarbejde. Denne gang med Melitek – en privatejet dansk virksomhed, der har specialiseret sig i elastomer og polymer compounds til sundhedssektoren.

Indhold fra partner

Branchenyt

Axacon Express hjælper i kampen mod COVID-19

Krig bliver vundet og tabt på logistikken - sådan har mange generaler sagt igennem historien. I kampen mod en pandemi er logistikken mindst lige så vigtig for udfaldet. Der skal være et komplet overblik over værnemidler hele tiden. Hvor meget har vi? Hvor er det henne? Uden den information er det meget svært at koordinere og være på forkant med behovet. I Kolding Kommune har de tænkt de samme tanker.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Sådan bruger I jeres data til at optimere logistikken

Det er blevet moderne i dag at samle en masse data. Fordi vi kan. Men data giver først værdi, når det bliver brugt - så det vil vi gerne give dig nogle konkrete eksempler på. Læs her, hvordan I kan bruge data til at optimere jeres arbejdsproces på lageret.

Indhold fra partner

Branchenyt

Axacon A/S udvider ledelsen og ændrer ejerkreds

Pr. januar 2018 har Axacon udvidet ledelsen og ændret ejerkredsen. I den forbindelse tiltræder Klavs Vejlang som ny bestyrelsesformand og Ulrik Gavlshøj Petersen tiltræder som CEO i Axacon, mens nuværende CEO Anya V. Hansen forbliver i direktionen som COO

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere