Nyhedsarkiv

Strategi & ledelse

Hvad skal der til for at tiltrække talenter?

'War for talents’ er kampen om kvalificeret arbejdskraft. I langt de fleste brancher bliver det vanskeligere at besætte ledige stillinger. Især de specialiserede økonomi- og regnskabsprofiler er meget efterspurgte. Her er 3 behov der skal tænkes ind:

Indhold fra partner

IT

Alt for mange digitale projekter ender kun middelmådigt

Implementeringen af nye digitale løsninger er en omfattende proces, men op mod 70% af virksomhederne med større digitale projekter, ender ofte med et middelmådigt resultat langt under forventningerne. For de har glemt at det handler om mennesker!

Indhold fra partner

Produktion

Hvor moden er de mellemstore virksomheder til digitalisering?

De mellemstore virksomheder har en enorm indvirkning på den europæiske økonomi og de fleste af dem er på en meget intensiv digital rejse. Men hvor modne er SMV'erne til Industri 4.0? Se undersøgelsen, der kortlægger de digitale krav fra virksomhederne.

Indhold fra partner

IT

Business Intelligence: Det hemmelige våben til omkostningsbesparelser

Vil du spare omkostninger, men har du brug for nogle lidt andre værktøjer end blot din mavefornemmelse? Med et rapporteringsværktøj kan du hurtigt få indsigt i hele din virksomhed, og finde ud af, hvor du kan spare på dine omkostninger.

Indhold fra partner

IT

PJM og 9altitudes: Sådan gør du et stort Business Central projekt til en succes

I løbet af 2021 har PJM arbejdet intensivt med at implementere et helt nyt ERP-system baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hvad betyder prisstigningerne for Supply Chain virksomheder?

Lige nu ser vi det alle vegne; priserne stiger på brændstof og råvarer. Men ved du hvad disse prisstigninger kommer til at betyde for dit regnskab? Og får du mere manuelt arbejde, når priserne skal opdateres flere steder i systemerne?

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Vi blev udfordret og det var lige hvad vi havde brug for

Reitan Distribution fik en klar konkurrencemæssig fordel ved at satse på en IT partner med erfaring fra logistik og distribution - og fik dermed langt mere brugervenlighed og fleksibilitet i de digitale forretningssystemer.

Indhold fra partner

Planlægning

Er service kun for kunderne?

Mange virksomheder overser de 'interne kunder' i organisationen men får nu øjnene op for værdien i at kunne servicere kolleger til endnu bedre performance - med god hjælp fra de digitale forretningssystemer. Se hvordan Bentax også styrkede intern service.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt ERP hus på Fyn

9altitudes nye kontor i Odense, huser lige nu 20 entusiastiske IT kolleger. Bredana Solutions, Optimate og Econocap, der sammen hedder 9altitudes, er klar med IT løsninger fra Microsoft Dynamics 365 og PTC til de fynske industrivirksomheder.

Indhold fra partner

Branchenyt

Efterspørgsel på løsninger til råvare-reduktion

Det er ikke nogen hemmelighed at råvarer er dyre. Men endnu dyrere er dog råvarer, der slet ikke bruges, og som derfor ender som affald. Hvordan kan dette spild reduceres? Det er der mange virksomheder, der efterspørger lige nu. Vi har set på sagen:

Indhold fra partner

Lager & distribution

Stigende energi- og råvarepriser opvejes med digitale værktøjer

Opvarmning, nedkøling, ventilation, råvarespild eller ineffektiv lagerbeholdning. Der er mange ting, der fører til unødige omkostninger. Med enkle digitale indsatser, kommer virksomhederne på forkant og kan basere forretningsbeslutninger på reelle data.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Hold styr på de reservedele dine serviceteknikere har liggende i bilen

Hvor mange reservedele kører dine serviceteknikere rundt med? Har du overblikket?

Indhold fra partner

IT

3 grunde til at budgettere med Power BI

Skal du snart lægge budget for 2023? Og er det ikke helt så lige til, som du godt kunne tænke dig?

Indhold fra partner

IT

BOM-styring: vejen til bedre integreret konstruktion og produktion

Håndtering af styklister (Bill Of Material eller BOM) bliver stadig vigtigere for at holde produktomkostningerne under kontrol og for at lade et produkt overgå fra design til produktion uden problemer.

Indhold fra partner

IT

Tættere på kunderne med en enkelt integration

”Vi tror at usikkerheden ved ’u-opdagede fejl’ er dét, der gør andre virksomheder betænkelige ved at automatisere processer - men det sker simpelthen ikke med vores AX integrator - ALLE fejl opdages." fortæller Furnipart om digitaliseringen.

Indhold fra partner

IT

Nye metoder sikrer smidige IT implementeringer

Man får følelsen af, at IT-systemer ofte opfindes helt fra bunden når implementeringen trækker i langdrag. Derfor er der øget fokus på metoder, der kickstarter opstarten og får brugerne hurtigt i gang med det faktiske arbejde og ikke kun analyser og lign.

Indhold fra partner

Branchenyt

Alt for mange virksomheder drukner i data

Der indsamles data i massevis men langt det meste bliver slet ikke anvendt – eller ikke anvendt godt nok. Men hvordan kan supply chain baserede virksomheder navigere i, hvordan data anvendes bedst og hvilke data der giver de bedste beslutningsgrundlag?

Indhold fra partner

Innovation

Er det blevet mere usikkert at regne tilbud?

Mange virksomheder oplever udfordringer i kalkulationen - i en verden hvor leveringstid og vekslende priser gør forsyningskæden problematisk.

Indhold fra partner

Branchenyt

9altitudes udvider igen forretningen i Danmark – denne gang med Dynalogic

9altitudes styrker positionen i Danmark, og bliver nu en endnu mere markant spiller på Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central marked. 9altitudes har været til stede her siden opkøbet af Bredana Solutions i 2021, og er nu styrket yderligere.

Indhold fra partner

IT

Sporbarhed i forsyningskæden med Business Central

I dag er sporbarhed i forsyningskæden ikke længere forbeholdt fødevare og medicinalindustrien. Nu er det også en vigtig parameter for mange andre industrier. I denne artikel

Indhold fra partner

IT

Business Intelligence som 'revisionsværktøj'

Formålet med årsregnskabsrevisionen er at give læserne af årsregnskabet tillid til, at det giver et retvisende og fuldstændigt billede af virkeligheden. Dette kræver en høj grad af sikkerhed for, at der ikke er væsentlige fejl i regnskabet.

Indhold fra partner

IT

Business Intelligence til alle led af din produktionsvirksomhed

Måske anvender du allerede Business Intelligence (BI)? Men får du nok ud af det? BI er ikke kun noget, der skaber værdi i finansafdelingen - du kan med fordel også bruge BI i dine øvrige afdelinger.

Indhold fra partner

IT

Brug PLM til at gøre din virksomhed mere effektiv!

Product Lifecycle Management (PLM) er disciplinen at styre dit produkt sikkert igennem alle faser fra start til slut. PLM er blevet en væsentlig bidragyder til at løse den moderne industrivirksomheds udfordringer.

Indhold fra partner

IT

Case: Styr uden om faldgruberne

IT løsninger skaber ikke værdi i sig selv. Værdien kommer når løsningen understøtter arbejdsgange i organisationen. For Marius Pedersen gik implementeringen gnidningsfri - for der var fokus på de helt rette balancer. Se faldgruber og løsninger her >

Indhold fra partner

Planlægning

​Ekstra power og intelligens til din juice

Hos Rynkeby arbejdes der tæt sammen med detailhandlen om dataindsamling og performancemålinger. Men hvordan skabes de bedste betingelser for at få de korrekte data indsamlet og analyseret overalt i værdikæden?

Indhold fra partner

Produktion

Case: Hvad koster nedetid for jeres kunder?

Vestergaard har specialiseret sig i at producere fly-servicetrucks og hver vogn har op til 240 datapunkter, hvilket giver værdifulde data til drift, certificering og forretningsudvikling. Se hvordan de fornyr anvendelsen af IoT og optimerer sikkerheden

Indhold fra partner

IT

Mange overser levetiden på forretningssystemerne

Hvor lang er levetiden på jeres ERP system? Med de nye cloud-baserede systemer, sker opgraderingerne løbende - men flere af de ældre systemer har udløbsdato i 2022 og 2023. Så det er på høje tid at få booket og planlagt hos de pressede IT-virksomheder.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere