Nyhedsarkiv

IT

Har logistikvirksomheder for travlt til at holde IT systemer opdaterede?

Flere og flere virksomheder finder det uoverskueligt at følge med udviklingen i forretningssystemerne og det tager fokus fra kernevirksomheden. Men digitaliseringen er kommet for at blive, så hvordan sikres optimal udnyttelse af systemer og ressourcer?

Indhold fra partner

Planlægning

Fra lead til loyal kunde: Kan I håndtere hele kunderejsen i ét system?

De fleste Field Service løsninger giver en lang række servicefunktioner. Til gengæld halter det et andet sted: Der mangler sammenhæng til data, historik og resten af kunderejsen. Se hvad du går glip af, hvis ikke dit Field Service system er smeltet godt sammen med CRM-systemet.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

7 trends der præger CRM systemet lige nu

CRM systemer er ikke længere blot opbevaring af kundernes kontaktoplysninger, men et uundværligt redskab til at analysere adfærd og omdanne kunderelationer til salg. Sørg for at I får nok ud af jeres kundeindsigter. Download guiden.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

# 3 indsatser i fremtidens værdikæde

Konsulentvirksomheden McKinsey har udviklet et digital kompas med otte forskellige indsatsområder i fremtidens værdikæde. Se hvordan du kan opnå hurtigere time-to-market, effektivisere maskinparken, og differentiere virksomheden med serviceydelser.  

Indhold fra partner

Lager & distribution

Er I robuste eller sårbare i fragthåndteringen?

Flere ordrer, men mindre ordrer giver flere manuelle fragthåndteringer. Udfordringen er, at det i mange virksomheder betyder et besøg i adskillige forskellige IT-systemer, uden sammenhænge. Her er 3 fordele ved digital sammenhæng i fragtprocesserne:

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: LIK Lighting: ”Vi kan håndtere større ordremængder på kortere tid”

Før den nye Business Central-løsning, havde LIK Lighting en Navision-løsning, som stod i vejen for virksomhedens vækstplaner. Mange subsystemer og manuelle arbejdsgange gjorde det svært for belysningsvirksomheden at håndtere lager og disponering.

Indhold fra partner

IT

10 grunde til at vælge Microsoft Dynamics 365 Field Service (hos os)

Hvorfor egentlig vælge en løsning, hvor Dynamics 365 Field Service er tilført ekstra funktionalitet? Først og fremmest fordi processerne bliver mere skarpe og effektive, og fordi du opnår en mere profitabel forretning. Erfaringen viser, at investeringen i et ekstra lags funktionalitet kan aflæses på effektivitet og resultater efter få måneder.

Indhold fra partner

IT

Bruger I meget tid på at regne tilbud?

Tendensen mod et stigende antal individuelle løsninger gør det mere ressourcekrævende at beregne tilbud og kvalitetssikre stamdata. Så hvordan lever I op til kravene i en tid, hvor I skal levere priser og varer hurtigere - og samtidig være fleksible?

Indhold fra partner

Innovation

Bedre teknologier giver værdi for Supply Chain virksomheder

IoT og AR teknologierne er ikke nyheder, men når vi taler Industri 4.0 er der sket en markant udvikling indenfor både teknologier og anvendelserne. Se hvor de helt store forandringer ligger.

Indhold fra partner

Planlægning

#1 værdikæde: De tre største udfordringer i værdikæden

For mange produktionsvirksomheder er den klassiske værdikæde stadig relevant, men der er særligt ét område, nemlig eksekvering af produktionen, som volder de største udfordringer i dag. 

Indhold fra partner

Innovation

Stil krav til kvalitetssystemet

Danske virksomheder har i en årrække været kendt for højkvalitetsprodukter på eksportmarkedet. Men hvordan holder danske produktionsvirksomheder en førerposition på kvaliteten - uden at produktet bliver kopieret?

Indhold fra partner

Innovation

ERP i cloud handler om konkurrenceevne

Hvad er årsagerne til, at alle taler om cloud? Det handler ikke om teknik, men derimod om konkurrenceevnen for den moderne produktions- og handelsvirksomhed. Se de 5 cloud-fordele og de 5 ulemper her:

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Guldager optimerer serviceforretningen med Dynamics 365 Field Service

Guldager kan snart fejre 75-års fødselsdag som ét af Europas ældste firmaer indenfor vandbehandling. En integreret Field Service-løsning hjælper nu med at optimere serviceforretningen, herunder kørsel, arbejdsordrer, planlægning og ordrebehandling.

Indhold fra partner

IT

Digitale trends i Industrien 2020

Industrivirksomheder sakker bagud i implementeringen af digitale teknologier. Det viser flere undersøgelser. Ifølge Teknologisk Institut er det kun hver 6. produktionsvirksomhed, som udnytter digitale data fra fx sensorer, produktion, salg og brug af produkter. Vi har udpeget en håndfuld digitale trends, som enhver leder i industrien bør beskæftige sig med i 2020.

Indhold fra partner

IT

9altitudes vokser i Danmark, og byder Econocap velkommen i familien

9altitudes styrker sin position i Danmark, og tilføjer Econocap Danmark til gruppen, som i Danmark indtil videre også omfatter Bredana Solutions og Optimate.

Indhold fra partner

Innovation

Hvornår er I klar til automatisering?

Tænker I over at marketingdata kan være afgørende beslutningsgrundlag? Der er mere at hente, end man lige regner med, men hvornår er en virksomhed klar til automatisering? Se tjeklisten her:

Indhold fra partner

IT

Behind the scenes med Bentax

"Det er fristende at tage nuværende forretningsprocesser og automatisere dem. Problemet med det er, at du også får alle de dårlige processer til at køre hurtigere." Se 3 facts der gjorde ERP implementeringen til en succes hos Bentax:

Indhold fra partner

Branchenyt

#2 værdikæde: Værdikæden under forandring

Den klassiske optimering af værdikæden er i sig selv ikke længere nok. Det er vigtigt at starte et andet sted – helt udenfor værdikæden. 

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Er I vokset fra jeres ERP-System? Tjek de 5 tegn

Tanken om et nyt ERP virker for mange virksomheder som et uoverskueligt projekt. Indsatsen bliver dog ofte opvejet af de nye fordele et opdateret ERP-system leverer i form af overblik og vækstmuligheder. Men hvordan ved du, om det er tid til at skifte?

Indhold fra partner

Produktion

5 vigtige beslutninger før næste Dynamics 365 CRM/ERP opgradering

Overvejer I at opgradere fra et ældre Dynamics NAV-system, C5 eller XAL, til den nye Dynamics 365 Business Central i skyen? Så start med at gennemgå disse 5 vigtige beslutninger, inden du træffer valget.

Indhold fra partner

Produktion

Dynamics NAV hjælper Danrice med vækst på globalt marked

Hos Danrice i Ørbæk har en ny ERP løsning på basis af Microsoft Dynamics NAV haft markant betydning. På denne basis kan virksomheden udvikle sig rigtig meget, siger økonomichef Jørgen Dahl.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere