Nyhedsarkiv

Produktion

5 områder hvor du med fordel kan forbedre din Business Central løsning

Digitalisering er mange ting og det kan være en udfordring at navigere i de utallige muligheder. Alt for mange virksomheder ender med et hav af systemer, er ikke taler sammen og som har et utal af funktioner, der slet ikke er nødvendige. Her er 5 fokustip

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CFO guiden 2023 er klar

I nogle virksomheder interesserer CFO'er og andre ledere sig ikke for, hvilke CAD- og PLM-løsninger, der vælges til virksomheden. Og nogle kan endda helt fravælge en PLM-løsning. Så her er 2023-guiden til økonomidirektører i produktionsvirksomheder.

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar: Hvordan er kvaliteten af dine CAD modeller?

Dine CAD modeller repræsenterer dine produkter og de skal sikkert forbedres mange gange. Hvis du vil sikre, at det er enkelt og robust at revidere dine modeller over tid, er du afhængig af, at de er modelleret fornuftigt. Få derfor indblik i AAX til Creo.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Gevinsterne ved at involvere underleverandørerne i højere grad

Den bedste måde at undgå at producere efter forældede data, at få for meget spild og have twister med dine underleverandører, er at give dem indblik i udviklingen af det, de skal producere for dig. Med PLM er de rette versioneringer tilgængelige for alle.

Indhold fra partner

Innovation

Udnyt mulighederne i Augmented Reality

Danske produktionsvirksomheder er bagud på digitalisering, men faktisk kan flere af de relevante teknologier give værdi flere steder i organisationen. Dermed bliver investeringen langt bedre og virksomhederne kan nå længere i digitaliseringen, hurtigere.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Undgå de gængse faldgruber ved implementering af en ny salgsløsning

Drukner dine medarbejdere i systemer og rapportering? Vi har samlet de bedste indsigter fra vores mange år i branchen. Se de 5 tips, der hurtigt giver dig en salgsløsning som spiller sælgerne gode - uden at spilde tiden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Hvad får hver enkelt afdeling ud af de indsamlede data-indsigter?

At indsamle data og få indsigt i driftsprocesser kaldes Smart Connected Operations og er en del af Industrial Internet of Things (IIoT). Men hvad betyder det for Supply Chain afdelingen, når dashboardet viser helt nøjagtige data over lager og produkter?

Indhold fra partner

Branchenyt

Efterspørgsel på løsninger til råvare-reduktion

Det er ikke nogen hemmelighed at råvarer er dyre. Men endnu dyrere er dog råvarer, der slet ikke bruges, og som derfor ender som affald. Hvordan kan dette spild reduceres? Det er der mange virksomheder, der efterspørger lige nu. Vi har set på sagen:

Indhold fra partner

Lager & distribution

Stigende energi- og råvarepriser opvejes med digitale værktøjer

Opvarmning, nedkøling, ventilation, råvarespild eller ineffektiv lagerbeholdning. Der er mange ting, der fører til unødige omkostninger. Med enkle digitale indsatser, kommer virksomhederne på forkant og kan basere forretningsbeslutninger på reelle data.

Indhold fra partner

Innovation

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

Skal din virksomhed investere i Augmented Reality eller ej? Der er allerede mange succesfortællinger om AR projekter i industrien. Mød en håndfuld industrivirksomheder, der på hver sin vis har integreret brugen af AR i organisationen.

Indhold fra partner

Innovation

Registrering af data kan simplificeres i langt højere grad

Mange virksomheder oplever en markant bedre registrering af brugbare data fra eksempelvis produktionen og fra forhandlere, når det gøres enkelt med brugervenlige apps. Og det viser sig faktisk at være nemmere end man tror, at tilbyde de rette apps.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Fordelene ved at koble de mobile transportrobotter direkte til ERP systemet

Er du i tvivl om, hvorvidt mobile lagerrobotter kan give værdi i din virksomhed? Her er alle fordelene samlet i en video, der også viser, hvordan du får mest mulig ud af data på tværs af virksomheden. Her er ERP systemet en vigtig medspiller.

Indhold fra partner

Planlægning

Gør din service meget mere rentabel

Burde kunderne leje dine produkter, frem for at købe dem? Hvor stor er fejlmargin i dine reparationer? Hvor mange kilometer kan du skære af teknikernes transport? Alt dette kan du udregne ret præcist, med den rette anvendelse af IoT og AR.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Rapportér på din salgsløsning og understøt ledelsen i deres beslutninger

Din salgsløsning understøtter dine sælgeres arbejde og giver et overblik over pipelinen i din virksomhed. Men vidste du, at din salgsløsning kan meget mere end det? Brug data til at understøtte ledelsen i at træffe de bedste beslutninger.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hvad betyder det at have en 'digital tråd' i salgsarbejdet?

En 'digital tråd' i din virksomhed betyder, at data ikke længere kun er tilgængelige i dét system, hvor de er indtastet, men at de kan bruges på tværs af systemer - i forskellige afdelinger. Download guiden om data til og fra CRM systemet og skab værdi.

Indhold fra partner

SCM 4.0

5 misforståelser der bremser IIoT fra at blive en succes

Mange virksomheder er forbeholdne overfor den 'Industrielle Internet of Things' IIoT, hvor dine installationer afgiver brugbare data til din forretning. Men forbeholdet bunder mange gange i en række misforståelser og det bremser for succes!

Indhold fra partner

Branchenyt

9altitudes udvider igen forretningen i Danmark – denne gang med Dynalogic

9altitudes styrker positionen i Danmark, og bliver nu en endnu mere markant spiller på Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central marked. 9altitudes har været til stede her siden opkøbet af Bredana Solutions i 2021, og er nu styrket yderligere.

Indhold fra partner

IT

Sporbarhed i forsyningskæden med Business Central

I dag er sporbarhed i forsyningskæden ikke længere forbeholdt fødevare og medicinalindustrien. Nu er det også en vigtig parameter for mange andre industrier. I denne artikel

Indhold fra partner

Branchenyt

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering

Har du oplevet at få sendt et forkert eller forældet dokument til din kunde eller samarbejdspartner? Udover at en ustruktureret dokumenthåndtering sluger en masse unødig tid, så har det også store konsekvenser, når der opstår fejl.

Indhold fra partner

IT

Case: Arctic Group har effektiviseret fragten i Nordatlanten med EDI

"Fakturaerne til vores kunder skal bare komme frem på den rigtige måde og derfor er det vigtigt for os, at have en løsning, der fungerer.” Arctic Group kan nu udarbejde fakturaer og dokumenter enkelt og ens, til både offentlige og private kunder.

Indhold fra partner

SCM 4.0

De tekniske udfordringer er ikke de største

Mange virksomheder møder barrierer i IIoT projekterne, men det viser sig ofte at udfordringerne ikke bunder i det teknologiske. Få e-bogen, der styrer produktionsvirksomheder uden om de 4 gængse faldgruber, der bremser dit IIoT projekt på vej mod succes.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Brug AR til at skabe en bedre brugeroplevelse på tværs af virksomheden

Forestil dig, hvordan sikkerheden kan forbedres eller hvordan dine CAD modeller kommer til live på lageret, når der anvendes Augmented Reality. Med et lag af data ovenpå virkeligheden, bliver det enkelt at visualisere kommende installationer og træninger.

Indhold fra partner

Innovation

Hvilken rolle spiller den cirkulære økonomi for Industri 4.0?

Digitaliseret, automatiseret og optimeret: Industri 4.0 skal løse alle de nye udfordringer, vi møder i fremstillingsbranchen i de kommende årtier. Derfor kan vi ikke komme uden om miljøhensyn og deres økonomiske følgevirkninger; især den cirkulære økonomi

Indhold fra partner

Branchenyt

5 veje mod en grønnere produktion

Omkring 12 % af den europæiske udledning af drivhusgasser, kommer fra produktionsfaciliteter. Og faktisk viser det sig, at digitale teknologier i høj grad kan forbedre branchens effektivitet og samtidig støtte den grønne omstilling. Her er 5 tips på vejen

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hvad skal der til for at tiltrække talenter?

'War for talents’ er kampen om kvalificeret arbejdskraft. I langt de fleste brancher bliver det vanskeligere at besætte ledige stillinger. Især de specialiserede økonomi- og regnskabsprofiler er meget efterspurgte. Her er 3 behov der skal tænkes ind:

Indhold fra partner

IT

Alt for mange digitale projekter ender kun middelmådigt

Implementeringen af nye digitale løsninger er en omfattende proces, men op mod 70% af virksomhederne med større digitale projekter, ender ofte med et middelmådigt resultat langt under forventningerne. For de har glemt at det handler om mennesker!

Indhold fra partner

Produktion

Hvor moden er de mellemstore virksomheder til digitalisering?

De mellemstore virksomheder har en enorm indvirkning på den europæiske økonomi og de fleste af dem er på en meget intensiv digital rejse. Men hvor modne er SMV'erne til Industri 4.0? Se undersøgelsen, der kortlægger de digitale krav fra virksomhederne.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere