Nyhedsarkiv

Planlægning

Digital Supply Chain planlægning kan være lidt ligesom et cockpit på et fly

Har du nogensinde spekuleret på hvad piloter laver i flyets cockpit? Det ligner lidt det job som Chief Supply Chain Officer (CSO) eller CFO'en har i virksomheden når det gælder styring af virksomhedens Supply Chain Planlægning. Download whitepaper.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Kickstart 2021 med en hjerne-vrider udi digital transformation

Mange tror fejlagtigt at digitalisering handler om at skabe radikale forandringer. Ofte handler det om, at lære at bruge digitale værktøjer til bedre at betjene kunderne. Hvilken personprofil bør man så vælge til at implementere den digitale strategi?

Indhold fra partner

Planlægning

Case: EET afslutter implementeringen af Supply Chain Planlægnings Teknologi med Optilon

I September 2019 startede EET Group implementeringen af Optilons S099+ som er en Supply Chain planlægnings teknologi. Læs hvorfor EET Group nu føler de er i kontrol.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvad er de forretningsmæssige fordele ved at implementere en end-to-end planlægnings proces?

De konkurrencemæssige fordele ved at implementere en end-to-end planlægningsproces kan være mange. Teknologi spiller i den forbindelse en vigtig rolle. I dette blogindlæg sætter vi fokus på hvilke fordele der kan være.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Hvordan bruger man AI som katalysator for sin Supply Chain Transformation?

Hvilke fordele ligger der i at bruge AI (Kunstig Intelligens) som katalysator for virksomhedens Digitale Supply Chain Transformation? Læs mere i dette indlæg og lær mere om hvordan man kommer igang i alle brancher.

Indhold fra partner

Innovation

Kunstig Intelligens er en af de nye teknologitendenser. Hvordan går man fra vision til handling?

Kunstig Intelligens er en del af roadmappen for mange virksomheder og Supply Chain organisationer. Det kan dog være svært at gå fra strategi til handling. Download whitepaper om hvordan man skaber konkurrencemæssige fordele med Kunstig Intelligens.

Indhold fra partner

Planlægning

Går i glip af 10-15% på bundlinjen fordi i ikke bygger bro mellem marketing og operations?

Går i som mange andre virksomheder glip af 10-15% på bundlinjen fordi i ikke bygger bro mellem marketing og operations? Læs hvordan avanceret planlægningsteknologi kan hjælpe jer.

Indhold fra partner

Planlægning

Case: Læs hvordan orthex group forecaster og måler på deres forecast præcision

Orthex Group, førende producent af husholdningsartikler, opererer i et marked hvor kunderne har høje krav til korte leveringstider og on-time delivery. Hvordan forecaster man efterspørgslen - og hvordan måler og overvåger man forecast præcisionen?

Indhold fra partner

Planlægning

Hvordan forløser man virksomhedens potentiale med Digital Supply Chain planlægning?

Hvorfor er det at Supply Chain planlægning er vigtigt for at forløse virksomhedens fulde potentiale og hvorfor er det vigtigt at det bliver koblet til virksomhedens forretnings strategi? Vær med på Tirsdagsgæsten (webinar) den 19. Januar og lær mere.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvilke visioner har i for jeres Supply Chain planlægning i 2021?

De fleste virksomheder har 3 ønske scenarier, eller lad os kalde det visioner, når det handler om Supply Chain planlægning. Bliv inspireret til at skabe jeres egen vision i dette indlæg.

Indhold fra partner

Planlægning

Det kræver en agil tilgang til at evaluere Supply Chain Planlægnings Teknologi

At evaluere en Supply Chain Planlægnings teknologi kan være en omfattende opgave. Med en agil tilgang kan man forøge mulighederne med at lykkes.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvad er Supply Chain Planlægning?

Supply Chain planlægning er en fremadskuende proces. Hvad er det man opnår med den rigtige tilgang til Supply Chain planlægning og hvilke grundelementer består det af? Læs mere i denne artikel.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvordan går man fra decentraliseret til central planlægning? Lær af Thules rejse.

Producenten Thule blev hjulpet godt på vej af Optilon da de skulle gå fra en decentraliseret, meget manuel planlægningsproces, til en der var styret fra centralt hold. Samtidig var der et behov for en større grad af automatisering. Læs mere om rejsen.

Indhold fra partner

Innovation

Kom tættere på kundernes forventninger og indkøbsmønstre. Brug Kunstig Intelligens

Hvordan kommer man i Supply Chain tættere på kundernes indkøbsmønstre og forventninger med udgangspunkt i data? - Det gør man ved hjælp af Avanceret Retail Optimering (ARO). Det er en god business case.

Indhold fra partner

Branchenyt

Udnytter i alle mulighederne i jeres S&OP proces?

Et vedvarende fokus på KPI'er koblet sammen med KBI'er (Key Behavioral Indicators) kan være med til at sikre en større udnyttelse af potentialet i S&OP processen. Hvordan? Det diskuterer vi på tirsdagsgæsten den 29. September klokken 10. Vær med online.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Læs hvordan Kronans Apotek har reduceret lagerværdien med 15%

Kronans aprotek i Sverige har gjort det - reduceret lagerværdien med næsten 15% og samtidig forbedret servicen overfor kunderne. Men hvad kræver det og hvordan gør man helt konkret? Læs mere i denne case.

Indhold fra partner

Branchenyt

Vær med i Optilons online community - for Supply Chain og Business Ledere

Vær med i Optilons online fælleskab for Supply Chain og forretningsledere og få gratis adgang til spændende indlægsholdere fra hele verden. Det er hver tirsdag fra klokken 10. Deltag lige så meget du lyster. En perfekt måde at lære nyt i en travl hverdag.

Indhold fra partner

Planlægning

For dig der gerne vil lære mere om Supply Chain Planlægning

Vi har udviklet et Supply Chain Planlægnings "kit" til dig der gerne vil lære og vide mere.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Hvordan reducerer man CO2 og omkostninger på 40.000 transporter på samme tid?

Det kan være en næsten umulig opgave for mennesket at optimere på 40.000 transporter med alle de kombinationsmuligheder der er. Men med Kunstig Intelligens/Statistisk Modellering er der mulighed for både at spare CO2 og omkostninger. Hør mere hvordan.

Indhold fra partner

Planlægning

Digital Transformation af Supply Chain planlæggerens arbejdsopgaver

Når man implementerer et nyt planlægningssystem bliver Supply Chain planlæggerens arbejdsopgaver anderledes men ikke nødvendigvis hårdere. Hvad er det egentligt der sker? Det sætter vi spot på i dette blogindlæg.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvordan ser den intelligente Supply Chain planlægnings rejse ud?

Der er ikke to virksomheder der er ens. Man kan lære meget af andre når det gælder den intelligente rejse udi Supply Chain planlægning. Se eller gense SKF's rejse og få samtidig adgang til whitepaperet om Supply Chain planlægning.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvad er S&OP? Hvordan digitaliserer man processen?

Gense eller se dette webinar hvor S&OP eksperten Filip Levenby fra optilon deler ud af sine erfaringer med at digtalisere S&OP, for derigennem at skabe konkurrencemæssige fordele og forretningsmæssige resultater.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

3 råd til hvordan man gentænker forsyningskæden så den bliver mere bæredygtig

På en række områder indikerer faresignaler, at vores nuværende livsstil, og udviklingen i vores samfund, indebærer trusler for de kommende generationers levestandard. Hvordan er det at man gentænker forsyningskæden så den bliver mere bæredygtig?

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere