Nyhedsarkiv

Planlægning

Digitaliser tilgangen til S&OP og skab forretningsmæssige resultater

Ifølge en nyligt udgivet analyse har de fleste S&OP-brugere svært ved at skabe en realistisk S&OP plan. En undersøgelse foretaget af Supply Chain Insights afslørede, at kun 30 procent af de adspurgte er "næsten altid" eller "det meste af tiden" i stand til effektivt at knytte S&OP-planlægningen til deres eksekvering. Gartner bekræfter, at det er ”nr. 1 udfordring blandt produktionsvirksomheder. Denne kritiske kløft gør ofte S&OP til en passiv planlægnings-øvelse snarere end aktivt at være katalysator for at konvertere resultater til reelle forretningsresultater.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvorfor ABC klassificering er gammeldags og ikke er optimering

ABC klassificering er gammeldags og har ikke noget med optimering at gøre. I dette blogindlæg vil vi kigge nærmere på hvorfor det er gammeldags og hvad effektiv lageroptimering handler om i 2021.

Indhold fra partner

Planlægning

Vi hjælper jer gerne med at udvikle en god business case når det gælder Supply Chain planlægning

Digitalisering er højt på agendaen i mange virksomheder. Man ved godt at det giver god mening at automatisere og digitalisere virksomhedens tilgang til Supply Chain planlægning. Men hvordan kommer man igang og hvordan får man lavet en god business case?

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar: Accelerer den bæredygtige Supply Chain med teknologier

At gå fra at være compliance drevet til at være innovations drevet i forhold til bæredygtighed i Supply Chain kan være en udfordring for mange. På dette webinar vil vi dykke ned i vores viden om både bæredygtighed og teknologier og dele ud af disse.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Skab en bedre Supply Chain performance med følelsen af lykke

Etableringen af mere menneskeorienterede kulturer er det mest logiske svar på den nuværende organisatoriske krise med faldende medarbejder engagement og den udbredte negative jobtilfredshed. Hvordan griber man det an som Supply Chain leder?

Indhold fra partner

Planlægning

Se den når du vil: Få mere tilfredse kunder og en bedre bundlinje med fokus på Supply Chain planlægning

Hvorfor er det at Supply Chain planlægning er vigtigt for at forløse virksomhedens fulde potentiale og hvorfor er det vigtigt at det bliver koblet til virksomhedens forretnings strategi? Se denne optagelse og bliv klogere. Gør det når du har lyst.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Driftsmodellerne i mange virksomheder er under pres

Driftsmodellerne er under pres. Dels fordi vi lever i en tid med ekstrem usikkerhed. Men også fordi planlægningscyklusserne ikke levner meget fleksibilitet. Gælder det også for jer?

Indhold fra partner

SCM 4.0

Kickstart 2021 med en hjerne-vrider udi digital transformation

Mange tror fejlagtigt at digitalisering handler om at skabe radikale forandringer. Ofte handler det om, at lære at bruge digitale værktøjer til bedre at betjene kunderne. Hvilken personprofil bør man så vælge til at implementere den digitale strategi?

Indhold fra partner

Planlægning

Det kræver en agil tilgang til at evaluere Supply Chain Planlægnings Teknologi

At evaluere en Supply Chain Planlægnings teknologi kan være en omfattende opgave. Med en agil tilgang kan man forøge mulighederne med at lykkes.

Indhold fra partner

SCM 4.0

62% siger at de ikke kan udvikle "what if" scenarier hurtigt nok

Pandemien har vist os, at der er behov for at kunne udvikle "what if scenarier" hurtigt i Supply Chain, for at kunne leve op til de skiftende kunde præferencer og krav. Hvad forhindrer virksomhederne heri?

Indhold fra partner

SCM 4.0

Webinar: Rens automatisk Supply Chain data for fejl og skab værdi

Dårlig data kan have store konsekevenser ned gennem Supply Chain økosystemet. Hvordan er det at man kan arbejde med at rense disse på en mere automatiseret måde så man kan få udnyttet værdien?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

3 råd til hvordan man gentænker Supply Chain så den bliver mere bæredygtig

På en række områder indikerer faresignaler, at vores nuværende livsstil, og udviklingen i vores samfund, indebærer trusler for de kommende generationers levestandard. Hvordan er det at man gentænker Supply Chain så den bliver mere bæredygtig?

Indhold fra partner

SCM 4.0

Kom på forkant med udviklingen i din Supply Chain - adopter en digital tvilling

Hvad er en digital tvilling? Og bør jeg have sådan en i min Supply Chain? Læs mere i den vedhæftede artikel.

Indhold fra partner

Innovation

Gør Kunstig Intelligens konkret i Supply Chain. Læs hvordan.

Kunstig Intelligens er en del af roadmappen for mange virksomheder og Supply Chain organisationer. Det kan dog være svært at gå fra strategi til handling. Download whitepaper om hvordan man skaber konkurrencemæssige fordele med Kunstig Intelligens.

Indhold fra partner

Planlægning

Reducer kompleksiteten i din Supply Chain med det rette (planlægnings) værktøj

Kompleksiteten stiger ofte når virksomheden vækster. Derfor kan det også være en god ide at kigge ind i nye digitale værktøjer, herunder planlægningsværktøjer, når kompleksiteten skal reduceres. Fremfor at opfinde nye excelark. Læs mere om hvordan.

Indhold fra partner

Planlægning

Digital Supply Chain planlægning kan være lidt ligesom et cockpit på et fly

Har du nogensinde spekuleret på hvad piloter laver i flyets cockpit? Det ligner lidt det job som Chief Supply Chain Officer (CSO) eller CFO'en har i virksomheden når det gælder styring af virksomhedens Supply Chain Planlægning. Download whitepaper.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvilke visioner har i for jeres Supply Chain planlægning i 2021?

De fleste virksomheder har 3 ønske scenarier, eller lad os kalde det visioner, når det handler om Supply Chain planlægning. Bliv inspireret til at skabe jeres egen vision i dette indlæg.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Hvordan reducerer man CO2 og omkostninger på 40.000 transporter på samme tid?

Det kan være en næsten umulig opgave for mennesket at optimere på 40.000 transporter med alle de kombinationsmuligheder der er. Men med Kunstig Intelligens/Statistisk Modellering er der mulighed for både at spare CO2 og omkostninger. Hør mere hvordan.

Indhold fra partner

Branchenyt

Data er vigtigt for at skabe en resilient Supply Chain

Hvordan skaber man en resilient Supply Chain med data og Supply Chain netværks design? Det vil Joachim Lindquist fra Arla fortælle meget mere om når han gæster tirsdagsgæsten den 23. Marts klokken 10. Kom og vær med!

Indhold fra partner

Planlægning

400 andre har gjort det. Du er inviteret på tirsdag. S&OP Myter og fakta.

S&OP bliver ofte gjort til en kompleks proces. På denne Tirsdagsgæsten vil vi forsøge at tale om og afliver myterne - men samtidig også have en snak om realiteterne og hvordan man får forretningsmæssig værdi ud af sin S&OP proces.

Indhold fra partner

Planlægning

Case: EET implementerede Supply Chain Planlægnings Teknologi og kom i kontrol

I September 2019 startede EET Group implementeringen af Optilons S099+ som er en Supply Chain planlægnings teknologi. Læs hvorfor EET Group nu føler de er i kontrol.

Indhold fra partner

Planlægning

Forudsig hvilken kunde eller leverandør ordre der bliver leveret for sent med AI

Lær, hvordan AI-modeller nøjagtigt kan forudsige, hvilket leverandørkøb eller kundeordre der bliver leveret for sent. Det sker på Tirsdagsgæsten den 9. februar klokken 10. Kom og vær med.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Sæt kunden i centrum i jeres Supply Chain design

Man kan reducere sine Procurement omkostninger med 20% og Supply Chain proces omkostninger med 50%. Og ikke nok med det - bundlinje effekten er +10% hvis man vel og mærke bliver mere kunde drevet i Supply Chain. Hvordan kan man tilgå opgaven?

Indhold fra partner

Planlægning

Mange virksomheder smider deres salgskampagner ud med badevandet.

Mange virksomheder smider deres salgskampagner ud med badevandet. Simpelthen fordi de ikke har bygget bro mellem marketing og operations. De går glip af mellem 10-15% på bundlinjen. Svaret er ikke manuelle processer og flere excelark. Læs mere.

Indhold fra partner

Branchenyt

Vær med i Optilons online community - for Supply Chain og Business Ledere

Vær med i Optilons online fælleskab for Supply Chain og forretningsledere og få gratis adgang til spændende indlægsholdere fra hele verden. Det er hver tirsdag fra klokken 10. Deltag lige så meget du lyster. En perfekt måde at lære nyt i en travl hverdag.

Indhold fra partner

Planlægning

For dig der gerne vil lære mere om Supply Chain Planlægning

Vi har udviklet et Supply Chain Planlægnings "kit" til dig der gerne vil lære og vide mere.

Indhold fra partner

Planlægning

Hvad er de forretningsmæssige fordele ved at implementere en end-to-end planlægnings proces?

De konkurrencemæssige fordele ved at implementere en end-to-end planlægningsproces kan være mange. Teknologi spiller i den forbindelse en vigtig rolle. I dette blogindlæg sætter vi fokus på hvilke fordele der kan være.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere