Nyhedsarkiv

Branchenyt

Elbek & Vejrup på listen over Europas Bedste Arbejdspladser

Den 14. juni fik Elbek & Vejrup endnu et skulderklap med en 8. plads på listen over de Bedste Mellemstore Arbejdspladser i Europa.

Indhold fra partner

Branchenyt

Elbek & Vejrup kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads

En klar strategi, dyb specialisering, gode rammer og efteruddannelse i verdensklasse gør Elbek & Vejrup til den danske IT-branches bedste sted at arbejde.

Indhold fra partner

IT

EV Opgradering – få mere ud af dit NAV-opgraderingsabonnement

Mange virksomheder har ikke en decideret ERP-opgraderingsstrategi og er tvunget til at investere i en ny ERP-løsning hvert 6. – 8 år. Gennem mange års erfaring ved vi, at en reimplementering kan være både opslidende, omkostningsrigt og tidskrævende. Det er med andre ord ikke hensigtsmæssigt at vente 6-8 år ved hver opgradering, da ERP-systemer hele tiden er i udvikling.

Indhold fra partner

Branchenyt

Elbek & Vejrup kåret som Årets Dynamics Partner med fokus på brancheløsninger

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi ved dette års Microsoft Partner Award er blevet anerkendt af Microsoft og fået tildelt prisen som Årets Dynamics Partner med fokus på brancheløsninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

Seminar: Øget konkurrencekraft med SCI

Kom til gratis seminar omkring Supply Chain Innovation og bliv introduceret til, hvad Supply Chain Innovation er, hvilke tiltag der kan gøres for at forbedre bunlinjen og blive mere konkurrencedygtig, samt hvordan ERP kan understøtte Supply Chain Innovation.

Indhold fra partner

Branchenyt

Integration mellem ROB-EX Scheduler og Dynamics NAV

Til serie- og ordreproducerende virksomheder

Indhold fra partner

Branchenyt

Elbek & Vejrup når største omsætning og overskud nogensinde

Rådgivnings- og it-virksomheden Elbek & Vejrup fik rekordresultater i regnskabsåret 2016/17. Opkøb af andre virksomheder skal være med til at accelerere væksten yderligere.

Indhold fra partner

IT

Faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse gør forskellen

En ERP-løsning kan hurtigt vise sig som en dårlig investering, hvis ikke løsningen understøtter virksomhedens forretningsgange, optimerer dem og skaber værdi for virksomheden. Netop derfor tager vores konsulenter altid udgangspunkt i kundens forretning, processerne i virksomheden og personerne i organisationen, før der konfigureres en IT-løsning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Opnå professionel projektstyring i din produktionsvirksomhed

Bevar overblikket over dine projekter fra du afgiver tilbuddet, til du leverer og fakturerer projektet samt på anskaffelse af de projektspecifikke ydelser på såvel købs- som produktionssiden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Elbek & Vejrup udvider med en ny afdeling og nyt forretningsområde

IT-virksomheden Elbek & Vejrup har nu også åbnet kontor i Kolding og går samtidig ind på markedet for specialiserede IT-løsninger til virksomheder inden for fremstilling og logistik.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere