Nyhedsarkiv

Strategi & ledelse

Fremskridtet med e-handel stiller krav til virksomhedens last mile-levering

I mange brancher, såsom distribution og handel, er last mile-levering en vigtig del af virksomhedernes leveringsstrategier. Med en kraftig stigning i nordisk online shopping det sidste år er last mile-levering blevet stadig vigtigere og udgør i dag en væsentlig del af kundens shoppingoplevelse. Dan Hellström, Senior Account Executive hos Descartes i Norden, kommenterer den øgede e-handel, hvilke krav det indebærer, og hvor vigtigt det nu er med smarte og effektive leveringer i de seneste kilometer.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Descartes kommenterer årets julehandel: Chaufførerne skal have den støtte, de har behov for

Tal fra Danmarks Statistik viser en vækst i e-handelen på 5 procentpoint sammenlignet med 2019, hvilket er den største stigning i syv år. Selvom årets julehandel er sværere at forudse end normalt, er det muligt, at den også vil stige. Derfor handler det nu for forhandlere og leverandører meget om at forberede sig på at kunne håndtere en øget mængde leverancer på en effektiv måde.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Martin & Servera indfører strategisk ruteplanlægning for optimerede transporter – med hjælp fra Descartes

Sveriges førende restaurant- og storkøbsspecialist, Martin & Servera, vælger WinRoute fra Descartes til strategisk planlægning af deres ruter og dermed optimering af deres leverancer. Et vigtigt skridt for at nå virksomhedens mål om klimaneutrale transporter senest i 2030.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Håndtering af tre leveringsudfordringer i Coronatider

Den nuværende Coronapandemi har medført udfordringer for mange brancher, organisationer og individer verden over. Det øgede tryk på at sikre effektive leverancer, både til butikker og til private hjem, er noget, vi aldrig har oplevet tidligere. Efterspørgslen på e-handel er enorm, hvilket betyder en stor stigning i antallet af hjemmeleveringer, og dette lægger et stort pres på leverandørerne for at finde effektive og smarte løsninger, der hjælper dem med at opfylde behovet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Opfylder i kravene til jeres eksportkontrol?

Indhold fra partner

Branchenyt

Video case: STARK GROUP vælger sky-baseret ruteplanlægning fra Descartes

STARK GROUP operate in a very competitive market, on time transport and deliveries is therefor an important service to be provided to customers in an efficient way.

Indhold fra partner

Branchenyt

DB Schenker vælger Descartes for mere effektiv toldhåndtering og forbedret kundetilbud

DB Schenker, den førende logistikleverandør i Norden, vælger Descartes toldhånteringssystem. Descartes løsning med elektronisk og automatiseret håndtering af tolddeklarationer og toldlager giver en mere effektiv hantering og samtidig mulighed for DB Schenker at tilbyde kunderne nye tjenester.

Indhold fra partner

IT

Leveringen bliver vigtigere og vigtigere

Hvad driver forbrugernes forventninger højere end nogensinde? Vores e-bog ”Delivery - The New Moment of Truth” giver indsigt i hvordan detailhandlere imødekommer forventningerne og de deraf følgende konsekvenser for transportstrategien.

Indhold fra partner

Branchenyt

Toldsystemet – Til de største og til de allermindste virksomheder

Toldsystemet GCT fra Descartes til håndtering af dokumenter i forbindelse med import og eksport skal kunne bruges i alle logistikintensive virksomheder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Det tyske startup-selskab KoRo opskalerer deres e-handel med hjælp fra Descartes

Corona-pandemien har medført flere udfordringer for virksomhederne. En af disse udfordringer er det øgede pres på e-handel. En af de virksomheder, der måttet at tilpasse deres aktiviteter, er det tyske startup-selskab KoRo Handels GmbH, der leverer kvalitetsmad direkte fra producent til forbruger. Implementering af Descartes specialtilpassede WMS til e-handel har gjort det muligt for KoRo at forbedre og effektivisere deres e-handel betydeligt.

Indhold fra partner

Branchenyt

SKIDATA Scandinavia AB vælger skyen til deres toldbehandling

SKIDATA GmbH er globalt førende inden for forskellige typer adgangssystemer og indtægtshåndtering, der er koblet til dem. Deres datterselskab, SKIDATA Scandinavia AB, vælger nu en skybaseret toldbehandlingsløsning fra Descartes. Med implementeringen af GCT (Global Customs and Transport) bliver virksomhedens toldbehandling enklere og mere effektiv.

Indhold fra partner

Branchenyt

Descartes: ”Sådan kan I mildne effekten af Corona på jeres forsyningskæde”

I den seneste tid har en række af vores kunder inden for transport- og logistiksektoren spurgt os om, hvordan de kan reducere effekten af COVID-19 på deres virksomhed. Den gode nyhed i den problematik, som mange virksomheder oplever nu, er, at der kan gøres meget inden for rammerne af de eksisterende logistikløsninger, der anvendes. Brug af alle de nye og innovative løsninger og værktøjer, der findes, er også en vej at gå for at føle sig lidt mere sikre og mildne den økonomiske påvirkning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Descartes styrker sit e-handelstilbud – erhverver Peoplevox

Descartes, leverandør af softwareløsninger til logistikintensive virksomheder, erhverver den britiske virksomhed Peoplevox, som blandt andet tilbyder skybaseret eWMS til e-handelsvirksomheder. Med erhvervelsen styrker Descartes sin portefølje af e-handelsløsninger.

Indhold fra partner

IT

Strømlin din grænseoverskridende handel med AI

Med den rigtige AI-teknologi (Artificial Intelligence) er det muligt at automatisere rutinearbejde, optimere beslutningsprocesser, minimere fejl og identificere tendenser.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Præcis levering: STARK GROUP løfter kundeservice og leveringskvalitet til nyt niveau

Nordens største distributør af byggematerialer er i fuld gang med at gøre kundeservice og leveringskvalitet endnu bedre.

Indhold fra partner

Branchenyt

Mastering Peak Seasons with Descartes pixi* WMS

The amount of savings compared to the old system is tremendous. We’ve doubled our packing and shipping productivity and tripled our receiving productivity, saving nearly $600K a year. Descartes pixi* is a huge advantage for us.

Indhold fra partner

IT

Virksomheder bruger mere end 10% af deres omsætning på transport

Kravene stiger for hurtigere og mere præcise leverancer. Levering fra dag til dag øger behovet for synlighed og løbende information om, hvor leveringen er, og hvornår det forventes leveret. Download vores webinar og læs hvordan din virksomhed får alle fordelene ved transportstyring fra Descartes, en af verdens top 10 TMS-leverandører ifølge Gartner.

Indhold fra partner

Planlægning

Iceland Post indfører Descartes’ løsning til ruteplanlægning for at understøtte den kraftige vækst i levering af e-handelsvarer

Iceland Post og Descartes Systems Group annoncerer, at Iceland Post indfører Descartes’ løsning til ruteoptimering.

Indhold fra partner

Branchenyt

Descartes styrker sin position inden for e-handel – opkøber ShipTrack

Descartes Systems Group har opkøbt den canadiske virksomhed ShipTrack, der leverer løsninger med fokus på last mile-levering til e-handelsbranchen. Gennem opkøbet styrker Descartes sit udbud af løsninger til logistikintensive virksomheder.

Indhold fra partner

IT

Audionord International og HiFi Klubben vil automatisere toldbehandling med GCT fra Descartes

Audionord International, som er selskabet bag HiFi Klubben, har indgået aftale med Descartes om levering af toldsystemet GCT. Audionord forventer, at det nye toldsystem vil gøre det muligt at automatisere dele af arbejdsgangene, så selskabet kan spare ressourcer på de mest rutineprægede toldopgaver. Samtidig flytter selskabet systemet ud i skyen, så Audionord slipper for den løbende vedligeholdelse af servermiljø.

Indhold fra partner

Branchenyt

Den svenske havnevirksomhed HallandsHamnar automatiserer deres toldbehandling – i en skybaseret løsning

HalandsHamnar, Sveriges mest effektive og innovative havnevirksomhed, vælger toldbehandlingsløsningen GCT (Global Customs And Transport) fra Descartes. Implementeringen sigter mod at forenkle og automatisere toldprocessen for fortsat at udvide virksomheden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Descartes vokser meget hurtigt – ansætter flere i Norden

Descartes fik ikke kun nye kunder i 2019 men også flere ansatte. Med en halv snes nye medarbejdere står virksomheden nu rustet til at møde markedets efterspørgsel efter transport- og toldhåndteringsløsninger. Virksomheden forventer også at fortsætte rekrutteringen i 2020.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt toldstyringssystem vil gøre DB Schenker stærkere og mere effektiv

DB Schenker, den førende logistikleverandør i Norden, vælger Descartes toldhånteringssystem for Danmark, Sverige og Norge. Descartes løsning med elektronisk og automatiseret håndtering af tolddeklarationer og toldlager giver en mere effektiv hantering og samtidig mulighed for DB Schenker at tilbyde kunderne nye tjenester.

Indhold fra partner

Branchenyt

Iceland Post øger antallet effektive leverancer med strategisk ruteplanlægning

Iceland Post øger antallet effektive leverancer med strategisk ruteplanlægning fra Descartes

Indhold fra partner

IT

Transportens nye rolle

Historisk var sandhedens øjeblik, da en forbruger gik ind i en butik og valgte et mærke fremfor en andet. Med e-handel og udvidelse af hjemme levering er der et nyt øjeblik af sandhed; på leveringstidspunktet. Vores webinar omhandler, hvordan virksomheder omdanner deres transportnetværk for at imødekomme disse nye forventninger.

Indhold fra partner

IT

Betydningen af en succesfuld TM-strategi

Top-performance virksomheder udvikler succesfulde TM- strategier og teknologier for at skærpe deres konkurrencefordele og i sidste ende skabe indtægter. Vores globale benchmark studie ”2018 Transportation Management” giver indsigt i nøgleindustriens branchetrends/tendenser.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Indspark: Fem varme tendenser inden for levering til dørtrinnet

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere