Nyhedsarkiv

Branchenyt

Dachsers nordiske selskaber kom alle ud af 2018 med vækst

Dachser Nordics årsrapport for 2018 viser en stigning i omsætning på 48 procent. Selvom det svenske datterselskab står for den største vækst, så har Dachser Denmark også oplevet en stigning på 41 procent.

Branchenyt

NETVÆRK I FOKUS: DACHSER DENMARK A/S

2017 modtog DACHSER Denmark A/S prisen og titlen som German Company of the Year ved Dansk-Tysk Handelskammers årsdag den 1. juni 2017. Prisen hædrer en tysk virksomhed, der skaber fremgang i Danmark, og blev uddelt af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Dachser kårer bedste CBS HD-SCM projekt

Det bedste afslutningsprojekt på HD-SCM-uddannelsen på CBS blev belønnet med årets Dachser-pris.

Branchenyt

Dachser kåret som førende logistikbrand i Tyskland

Logistikvirksomheden Dachser løb endnu engang med titlen som det mest succesfulde logistikbrand i en varemærkeundersøgelse i et tysk fagblad.

Lager & distribution

Dachser udvider i Sverige

Med bygningen af en ny terminal i Göteborg udvider Dachser sine aktiviteter i Skandinavien.

Indhold fra partner

Sourcing

Dachser starter joint venture i Sydafrika

Den tyske logistikkoncern Dachser indgår nu et joint venture samarbejde med den sydafrikanske virksomhed Jonen Freight Ltd. Hermed tilbydes også kunder i det sydlige Afrika sø- og luftservices og warehousing.

Strategi & ledelse

Dachser vil sikre fortsat vækst med bæredygtigt fokus

Selvom Dachsers samlede nettoomsætning i 2018 er vokset med 5,5 procent til 5,57 mia. euro, så presser visse udfordringer sig også på. Mindre fald i omsætning på Air & Sea.

Branchenyt

32 år med RL Trans

For René Lausten som selvstændig vognmand er det aldrig til at vide, hvad dagen bringer. Men der er alligevel én ting, der har været en fast del af hans hverdag i næsten alle virksomhedens 32 år – og det er Dachser. Vi har talt med René og fået et indblik i hverdagen som vognmand.

Indhold fra partner

Branchenyt

Dachser vækster i Norden

Årsrapporten for 2015 viser, at virksomhedens danske afdeling har hævet sit resultat med over 20 procent. Dachser selv fremhæver en succesfuld ledelsesfilosofi og et dedikeret fokus på vækst.

Branchenyt

Dachser fortsætter væksten

Logistikvirksomheden Dachser fortsætter af vækstsporet og ligger luft til kriseårene. 2014-regnskabet betød dermed en vækst på 70 procent i resultatet.

Lager & distribution

Dachser åbner lager i Shanghai

Logistikgiganten Dachser har sat et nyt lager på 10.000 kvadratmeter i drift i Shanghai.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dachser åbner nordisk logistikcenter i København

Lager og transport. Med etablering af et nyt logistikcenter på 70.000 kvadratmeter i Hvidovre, håber den...

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere