Nyhedsarkiv

Branchenyt

Ny Country Manager for Air & Sea Logistics Denmark

Birger Tejls (49) er tiltrådt som Country Manager for Dachser Denmarks kontor for Air & Sea Logistics i Hvidovre, hvor han skal være med til at styrke Dachsers position på det danske marked for sø- og luftfragt.

Indhold fra partner

Branchenyt

Fortsat fremgang for Dachser

Omsætningen steg stabilt med 1,6 procent i 2019. Europæisk vejtransport voksede med 2,9 procent. Investeringer for 151 mio. euro i logistikfaciliteter og IT-systemer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Fortsat fremgang for Dachser i Norden

Med en omsætning på 1,08 mia. kroner og et resultat før skat på 32 mio. kroner fortsætter fremgangen for Dachser Nordic-koncernen. Årsregnskabet for 2017 signalerer, at Dachser Nordic har opnået stabilitet i driften. Medarbejderantallet er steget med 1,8 procent, mens antal sendinger steg med 0,1 procent.

Indhold fra partner

Branchenyt

Dachser styrker sit sø- og luftnetværk i Norden

Dachser Denmark A/S har åbnet sit eget nationale sø- og luftfragtkontor i Kolding og er dermed nu også repræsenteret vest for Storebælt. Med det nye kontor i Danmark styrker Dachser Air & Sea Logistics sit netværk yderligere i Norden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Der hvor man høster solen

En god film har brug for spænding, lidt drama, helte og ikke mindst en lykkelig slutning. Historien om byggeriet af verdens største solcelleanlæg i Marokko har alt dette og mere til. Logistikken spiller en vigtig rolle i manuskriptet til denne ganske

Indhold fra partner

IT

Dachser sikrer softwareudviklingen

Fornyet og forbedret certificering af Corporate IT i henhold til ISO 27001. Sikring af informationer i henhold til DIN ISO/IEC 27001 er ikke noget, der sker med et snuptag, men en løbende forbedringsproces. I overensstemm

Indhold fra partner

Branchenyt

Flasket op med værdier

Det er værdier, normer og adfærd, der skaber en virksomheds kultur, og de skal kunne mærkes helt inde i de inderste tandhjul af virksomhedsmaskinen. Vi har talt med Andreas Pedersen, der er flasket op med Dachsers værdier.

Indhold fra partner

Branchenyt

Dachser offentliggør fremtidens direktion

Det nye Executive Board, der skal ledes af Burkhard Eling, tager over fra og med den 1. januar 2021. Bernhard Simon og Michael Schilling træder ind i bestyrelsen, Supervisory Board, i 2021.

Indhold fra partner

Branchenyt

NETVÆRK I FOKUS: DACHSER DENMARK A/S

2017 modtog DACHSER Denmark A/S prisen og titlen som German Company of the Year ved Dansk-Tysk Handelskammers årsdag den 1. juni 2017. Prisen hædrer en tysk virksomhed, der skaber fremgang i Danmark, og blev uddelt af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Bæredygtighedspris til Dachser

Som en del af prisoverrækkelsen ved European Transport Award for Sustainability (ETPN) har Dachser modtaget en pris for sit arbejde med bæredygtighed. Virksomheden blev nummer ét i kategorien for transport- og speditørvirksomheder.

Indhold fra partner

Branchenyt

DACHSER vokser med globale forsyningskæder

Koncernomsætningen stiger med 5,2 % til 5,3 milliarder EUR En 4,4 % stigning i antallet af forsendelser til 73,7 millioner Tonnage er steget med 5,1 % til 35,4 millioner tons

Indhold fra partner

Branchenyt

Ægte storhed kommer af at samarbejde og tage et fælles ansvar

Bæredygtighed er for Dachser et spørgsmål om en ansvarlig og langsigtet forretningsudvikling.

Indhold fra partner

Branchenyt

Væksten fortsætter for Dachser Nordic

Dachsers nordiske koncern præsterer i 2019 endnu en gang omsætningsrekord med 1,28 mia. kroner.

Indhold fra partner

Branchenyt

Fra elev til fuldtidssælger

Dachser Denmark har uddannet sin første administrationselev. Lasse Christiansen har de sidste to år været administrationselev i salgsafdelingen i Hvidovre. Med udgangen af februar 2019 færdiggjorde han sin elevtid, og han skal nu være ny Junior Sales Executive European Logistics i Hvidovre.

Indhold fra partner

Branchenyt

32 år med RL Trans

For René Lausten som selvstændig vognmand er det aldrig til at vide, hvad dagen bringer. Men der er alligevel én ting, der har været en fast del af hans hverdag i næsten alle virksomhedens 32 år – og det er Dachser. Vi har talt med René og fået et indblik i hverdagen som vognmand.

Indhold fra partner

Branchenyt

Takker af efter 45 år i Logistikbranchen

Managing Director hos DACHSER Nordic, Finn Skovbo Pedersen, går på pension med udgangen af året. Han kan se tilbage på mere end 45 år i branchen – en rejse, der har budt på op- og nedture, udvikling og hård konkurrence. René Sidor overtager ansvaret som Managing Director for Norden.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Dachser ændrer selskabsform til SE

Dachser, en førende europæisk logistikudbyder, har ændret selskabsform til Societas Europaea (SE, europæisk selskab) for at positionere sig til fremtiden. Der er ingen planer om at børsnotere det familieejede firma.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dachser udvider i Schweiz

Første spadestik er taget i Lyss: Dachser bygger nye faciliteter i Schweiz

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere