Nyhedsarkiv

Branchenyt

E-handel forandrer erhvervslivet

I en ny rapport fremhæver DHL Express og Cranfield School of Management en række strategier, der gør, at virksomheder får succes med at konkurrere i den voksende og dynamiske globale e-handel. Ifølge rapporten forventer virksomhedskunder i dag en agil og skalerbar købsoplevelse, der minder om den, man får som forbruger.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

DHL klar med globalt handelsbarometer

Cross-border-handel med halvfabrikata og råvarer står til at stige inden for de næste tre måneder. Det viser DHL’s nye Global Trade Barometer, der henter forudsigelser for verdenshandelen ved hjælp af kunstig intelligens.

Branchenyt

DHL samarbejder med FN og Fiji om COP23

DHL har tilsluttet sig som officiel partner ved det kommende Fijian COP23 i den tyske by Bonn. Samarbejdet betyder, at DHL støtter op om konferencen og forskellige tilknyttede events – og så har DHL på bæredygtig vis fragtet en fijiansk drua-kano til konferencecentret.

Lager & distribution

Nyt DHL-kompetencecenter skal booste tysk-asiatiske aktiviteter

Jernbanefragten mellem Tyskland og Asien er fortsat i vækst. Med nyt kompetencecenter i Stuttgart vil DHL sikre en endnu mere effektiv og kundevenlig transport.

Strategi & ledelse

Rapport kritiserer DHL i Sydamerika

Ifølge en ny rapport bryder logistikgiganten DHL systematisk både sine egne og internationale regler, når det kommer til behandlingen af medarbejderne i tre latinamerikanske lande.

Lager & distribution

Stort potentiale for selvkørende køretøjer i logistikbranchen

Fremtiden for ubemandede teknologier inden for logistik ser lys ud, viser en trendrapport fra kurer- og logistikfirmaet DHL.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Elektriske lastbiler sparer DHL tusindvis af kroner

Et skift fra diesel til elektricitet kan give store økonomiske gevinster. Tesla lover, at dets nye elektriske lastbil Tesla Semi vil spare virksomheder op mod 20 pct. per kilometer, de kører. DHL står først i køen, når elbilen ruller ud.

Lager & distribution

DHL transporterer kinesisk pandapar til Finland på bæredygtig vis

Som et led i DHLs projekt GoGreen Climate Neutral kunne koncernen i sidste uge transportere to pandaer fra Kina til Finland på klima-neutral vis.

Branchenyt

DHL optimerer på stykgods og indgår scm-aftale med Jysk

Den store transportaktør DHL Freight har udvidet sin stykgodsservice Eurapid med bl.a. afhentning samme dag og levering før kl. 12. Derudover har selskabet indgået en femårig aftale om håndteringen af det indgående vareflow for Jysk.

Lager & distribution

DHL får Fairtrade-certificering

Logistikgiganten Deutsche Post DHL Group har fået klimaprojekt i Afrika Faritrade-certificeret.

Lager & distribution

DHL rykker på e-handel i Kina

Logistikselskabet DHL’s nye terminal i Shanghai er kommet godt fra start, og derfor planlægger selskabet at åbne yderligere to centre i Kina inden årets udgang.

Strategi & ledelse

Danmark klarer sig godt i globaliseringen

Vi handler og kommunikerer bedre med andre lande end Sverige, Tyskland og USA, viser undersøgelse fra kurerfirmaet DHL.

Indhold fra partner

Lager & distribution

DHL Express slår dørene op for nyt logistikcenter i Bruxelles

I sidste uge åbnede DHL Express sit 36.500 kvadratmeter store logistikcenter i Bruxelles, der bliver et af koncernens største globale knudepunkter.

Branchenyt

DHL blandt verdens bedste arbejdspladser

Magasinet Fortune står bag en undersøgelse, der rangerer de 100 bedste virksomheder at arbejde for i verden. Mens it-virksomheden Salesforce har indtaget førstepladsen, er DHL blevet belønnet med en ottendeplads.

Strategi & ledelse

DHL advarer: Derfor er der mangel på kvalificeret arbejdskraft i logistikbranchen

Digitaliseringens påvirkning og fordomme om SCM-branchen har betydning, når det gælder den kritiske mangel på kvalificeret arbejdskraft til ledende stillinger i SCM-verdenen, konkluderer DHL i ny undersøgelse.

Lager & distribution

DHL køber op i Italien

DHL’s supply chain-division har opkøbt den italienske logistikudbyder MIT Safetrans, der er specialiseret inden for nichemarkeder som teknologi, lifesciences og sundhedspleje.

Lager & distribution

Nyt projekt tester bagagerums-levering

Amazon, DHL og Audi vil teste et nyt koncept, der gør det muligt for kunden at få pakker leveret i sit bagagerum.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere