Nyhedsarkiv

Branchenyt

Logistikgigant med stor vækst åbner nyt kontor i Danmark

Norden er et fokusområde for KNAPP, der er en af verdens største leverandører af intelligente og fuldautomatiske logistikløsninger. Virksomheden oplever markant vækst og åbner nu endnu et kontor i Danmark.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lagerrobotter – menneskets bedste ven inden for effektiv lagerstyring

Lagerrobotter som en del af en automatiseringsløsning kan give større produktivitet, højere kvalitet og forbedret arbejdsmiljø gennem hele lagerprocessen, fra varemodtagelse, opbevaring og plukning til pakning og levering.

Indhold fra partner

Produktion

Meritor vælger KNAPPs automatiserede produktionsløsning til anlægget i Lindesberg

Meritor, verdens førende leverandør af løsninger til bilindustrien, har bestilt KNAPP til at levere en logistikløsning til produktionsforsyning til sin virksomhet i Lindesberg, Sverige. Løsningen, som blandt andet består af højlager og pallekraner, give

Indhold fra partner

Lager & distribution

KNAPP forbedrer arbejdsmiljøet for elektronikkæden Power med automatisk palleplukning

Power tager næste skridt med en automatiseret løsning til plukning af kartoner til paller. Højere effektivitet, færre fejl og et bedre arbejdsmiljø bliver resultatet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Bæredygtige emballagesystemer til logistik

Hvorfor sende unødvendig luft, når du kan tilpasse emballagens størrelse? I en ideel verden ville vi gerne helt undgå emballage. I virkeligheden har vi brug for emballage til at beskytte produkter under transport.

Indhold fra partner

Branchenyt

Open Shuttle Fork udvider produktporteføljen som automatisk styret truck til paller

Vi udvider vores Open Shuttle-portefølje med Open Shuttle Fork, en AGV-truck (autonomt guidet køretøj) til palletransport. Få mere at vide om vores nye produkt i en samtale med produktchefen og lederen af softwareudviklingen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Smarte automationsløsninger, når Dagab bygger nyt

Dagab, et datterselskab af den svenske dagligvarekæde Axfood, vælger KNAPPs fuldautomatiske FAST plukkeløsning til butiksleveringer fra deres nye lager i Landskrona.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Må kraften – og de intelligente data – være med dig

Data står højt på dagsordenen i vores moderne verden: Ikke mindst inden for logistik og i supply chain-netværk, som på den ene side skal opfylde kundernes ønsker og på den anden side skal støtte detailhandlen i at gøre gode forretninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: [Video] Elektroskandia Sverige AB | Örebro

Elektroskandias automatiske lager i Örebro, bestående af OSR shuttle, Pick it Easy, automatiske letgodsbaner og pallebaner og meget mere.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Dagab – Effektiv automatisering til levering til butikker

Dagab distributionscentret i Jönköping forsyner op til 600 butikker og mindre distributionscentre med friske råvarer. For at gøre processerne i anlægget i Jönköping så økonomiske og fejlfrie som muligt valgte Dagab KNAPP's FAST Picking-løsning.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere