Nyhedsarkiv

Lager & distribution

Grøn økonomi i en sort branche

N.C. Nielsen har leveret en række Linde el-truck med nedkølede Lithium-ION batterier til MAT Dania i Aars. De hårdføre truck lever op til strenge sikkerhedskrav fra myndighederne og skal samtidig understøtte jernstøberiets ambitioner om grøn økonomi i en ellers ”sort” branche.

Lager & distribution

Linde opdaterer populær palleløfter

De arbejder i døgndrift på fragtcentralen. De kører med på ladet, når travle chauffører skal aflevere varer inde i bymidten. De optimerer den interne logistik i produktionsvirksomhederne ... vi taler her om de eldrevne Linde T14-T20 palleløftere fra N.C. Nielsen, som i årevis har været den effektive transporthjælp og stabile makker for tusindvis af lager- og logistikfolk i danske virksomheder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Knivskarp køkkenkørsel med Linde CiTi-one

Det går godt for Vendelbo Spedition i Hjørring. Den nordjyske virksomhed har vokseværk. Hver eneste gang, der investeres i en ny lastbil, indkøbes der en Linde CiTi-one elektrisk palleløfter hos N.C. Nielsen. Indtil videre tæller flåden 18 Linde CiTi-one palleløftere, der er blevet et uundværligt arbejdsredskab for chaufførerne på turene ud i verden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Dieseltruck har kørt 700.000 km på samme hjulsæt

Siden anskaffelsen i 2016 har en Linde H50 dieseltruck hos Troldtekt A/S rundet 14.000 køretimer. Det svarer til 700.000 kilometer i en bil eller 17,5 gange rundt om jorden. Trucken fra N.C. Nielsen har kørt den enorme distance på de samme trækhjul foran – og hverken dæk eller fælge er slidt ned endnu.

Lager & distribution

Nye reachtrucks til lette og mellemtunge lageropgaver

Lindes nye reachtrucks er velegnede, når der skal løses lette og mellemtunge lageropgaver.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Grænseløs service hos Lauge Transport og N.C. Nielsen

Lauge Transport i Padborg og N.C. Nielsen i Balling har begge skarpt fokus på servicekvalitet. Et mangeårigt samarbejde mellem de to virksomheder har givet fælles fodslag om serviceopfattelsen og det at kunne levere høj servicekvalitet og stærke løsninger til kunderne. Hos N.C. Nielsen kalder de det ”service uden grænser”.

Indhold fra partner

Branchenyt

N.C. Nielsen lancerer bæredygtigt upcycling-koncept

De fleste virksomheder ønsker grønne, bæredygtige og miljøvenlige produkter, der bidrager til en bedre fremtid for os alle. Med konceptet ”NCN Heavy handling Upcycling” kommer N.C. Nielsen med et konkret og anvendeligt bud på de gode intentioner – ved at give nyt liv til udtjente maskiner i den tunge ende af skalaen.

Indhold fra partner

Sourcing

Ventelisten for lærlingeforløb vokser hos Scantruck

Scantruck og N.C. Nielsen tilbyder unge, der uddanner sig til entreprenørmaskinmekaniker, et fælles lærlingeforløb på tværs af de to søstervirksomheder. Det er en populær mulighed, hvortil ventelisten bliver længere og længere.

Sourcing

N.C. Nielsen opfører nyt AGV-democenter

I et 1.300 kvadratmeter stort nybyggeri vil N.C. Nielsen og AGV Scandinavia teste og demonstrere førerløse trucks til fremtidens interne logistik.

Sourcing

Stena Line investerer i 110 terminal-traktorer

Stena Line og Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen har netop indgået en historisk stor aftale. Aftalen indebærer levering af op mod 110 Terberg-terminaltraktorer til Stena Lines lokationer.

Branchenyt

BAUHAUS Sønderborg og Linde i grøn startopstilling

BAUHAUS Sønderborg har slået dørene op til koncernens 19. byggevarehus i Danmark og det store varehus i udkanten af den sønderjyske by har i høj grad fokus på den grønne omstilling. N.C. Nielsen har i den sammenhæng leveret en række eldrevne Linde-maskiner til at håndtere den interne logistik.

Indhold fra partner

Branchenyt

Skamol: Linde-logistik er ren evolution

Hos Skamol handler intern logistik om gradvise forandringer, småjusteringer og løbende opdateringer af maskinparken. Derfor har Skamol og N.C. Nielsen indledt et samarbejde, som skal sikre en udviklingsproces med fokus på de langsigtede fordele, uanset om det gælder driftsomkostninger, servicekvalitet, grøn omstilling, sikkerhed eller fremtidig teknologi.

Indhold fra partner

Innovation

Terberg tester hydrogen-motor til terminaltraktor

På en havneterminal i Rotterdam tester Terberg deres nye terminaltraktor YT203-H2, der kører på hydrogen. Hydrogen-motoren er udviklet fordi, et stigende antal kunder begyndte at efterspørge bæredygtig teknologi.

Sourcing

N.C. Nielsen lancerer ny online truckauktion

N.C. Nielsen vil sælge brugte trucks og maskiner på auktioner. Der loves fair betingelser og fuld information om produktet fra virksomheden.

Branchenyt

N.C. Nielsen bliver dansk forhandler af Combilift

N.C. Nielsen A/S, der er landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner, har 1. august 2012 overtaget agenturet for Combilift truck og mobile kraner.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere