Nyhedsarkiv

Lager & distribution

Hos N.C. Nielsen kan service være 100% elektrisk

De første elektriske servicebiler er en realitet N.C. Nielsen A/S. De nye elektriske servicebiler er i drift i København og på Fyn, og bidrager med emissionsfri kørsel, når servicemontøren besøger virksomheds kunder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Linde introducerer fremtidens styrekoncept

Er det muligt at styre en gaffeltruck helt uden rat – og mere ergonomisk korrekt? Det spørgsmål har tyske Linde nu besvaret positivt med et nyt og revolutionerende koncept: Linde Steer Control. Her er det klassiske rat foran truckføreren skiftet ud med et minihjul eller et joystick på armlænet. Bag den innovative Linde-nyhed ligger et omfattende udviklingsarbejde.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Den røde Linde-kæmpe knokler i stilhed

Stilheden er larmende, når den røde kæmpe kommer rullende. Tyske Linde har udviklet 12 støjsvage modeller i denne nye serie af stærke el-truck med løftekapaciteter mellem 10-18 ton. Det giver nye muligheder inden for træ-, stål- eller byggebranchen ­– eller hvis virksomheder på anden vis har behov for at flytte gods i den tunge ende af skalaen.

Indhold fra partner

Innovation

Bæredygtighed med intuitiv Linde-teknologi

"Linde er intuitiv teknologi og vores medarbejdere er vilde med de brugervenlige, velfungerende og let tilgængelige logistikmaskiner. Med eldrevne Linde-maskiner opererer vi med en ensartethed på tværs af vores afdelinger og danske fabrikker og sender samtidigt et bæredygtigt signal til omverdenen".

Indhold fra partner

Lager & distribution

DB Schenker sikrer kvalitet med Terberg BC

Sidst i 2021 åbnede DB Schenker deres nye logistikcenter i Taulov, som består af en kontor-bygning og en en cross docking-terminal på 8.000 kvm under tag – foruden 90.000 kvm kørearealer. Med 85 porte og en evig strøm af lastbiler er terminalen et vigtigt led i selskabets landtransporter i ind- og udland, hvor lastbilerne kan ramme over 430 europæiske lokationer.

Indhold fra partner

Branchenyt

N.C. Nielsen lancerer bæredygtigt upcycling-koncept

De fleste virksomheder ønsker grønne, bæredygtige og miljøvenlige produkter, der bidrager til en bedre fremtid for os alle. Med konceptet ”NCN Heavy handling Upcycling” kommer N.C. Nielsen med et konkret og anvendeligt bud på de gode intentioner – ved at give nyt liv til udtjente maskiner i den tunge ende af skalaen.

Indhold fra partner

Produktion

Høje elpriser gør Lithium-ION batterier attraktive hos produktionsvirksomheder

Der er stor fokus på Lithium-ION batterier lige nu. Det skyldes især, at et stort antal produktionsvirksomheder er udfordret af de stigende elpriser, som inden for et år er steget 400%.

Indhold fra partner

Branchenyt

Midsona og N.C. Nielsen i tillidsfuldt samarbejde

Hos Midsona Danmark handler et samarbejde grundlæggende om tillid til hinanden – også når det gælder intern transport. Med afsæt i denne devise er N.C. Nielsen nu valgt som betroet samarbejdspartner hos Midsona Danmark, der gennem en årrække skal have udvidet truckflåden til omkring 100 kørende Linde-enheder på lokationer i Tilst, Onsild og Mariager.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Knivskarp køkkenkørsel med Linde CiTi-one

Det går godt for Vendelbo Spedition i Hjørring. Den nordjyske virksomhed har vokseværk. Hver eneste gang, der investeres i en ny lastbil, indkøbes der en Linde CiTi-one elektrisk palleløfter hos N.C. Nielsen. Indtil videre tæller flåden 18 Linde CiTi-one palleløftere, der er blevet et uundværligt arbejdsredskab for chaufførerne på turene ud i verden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Upcycling: N.C. Nielsen giver ældre maskiner nyt liv

De fleste virksomheder ønsker grønne, bæredygtige og miljøvenlige produkter, der bidrager til en bedre fremtid for os alle. Med konceptet ”NCN Heavy handling Upcycling” kommer N.C. Nielsen med et konkret og anvendeligt bud på de gode intentioner.

Indhold fra partner

Innovation

Verdens vildeste vandvogn til LEGOLAND

Kreativiteten blomstrer i LEGOLAND® og efter et innovativt udviklingsarbejde har den velkendte forlystelsespark i Billund modtaget en Linde W20 trækker fra N.C. Nielsen. Den farvestrålende maskine er skabt som en multifunktionel vandvogn til parkens gartnere – og så vidt vides findes der kun dette ene eksemplar i hele verden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Fredericia Shipping og N.C. Nielsen i blåt partnerskab

Farven på Fredericia Shippings nye Linde el-truck er ikke til at tage fejl af. Truckene er lakeret i den lyseblå firmafarve, som kendetegner den største havneoperatør i Fredericia, og samme maritime kulør findes på alle virksomhedens flag, skilte, bygninger, lastbiler og andre synlige udtryk.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Smalle Linde-nyheder i bredt sortiment

Der er mange smalle steder på lagre, i produktionsområder og på kørearealer rundt om i danske virksomheder. Derfor giver det god mening at gøre Linde lagermaskiner så smalle som overhovedet muligt, så de kan komme omkring hvert et hjørne, vende i en smal reolgang eller køre behændigt uden om forhindringer på deres vej.

Indhold fra partner

Branchenyt

BAUHAUS Sønderborg og Linde i grøn startopstilling

BAUHAUS Sønderborg har slået dørene op til koncernens 19. byggevarehus i Danmark og det store varehus i udkanten af den sønderjyske by har i høj grad fokus på den grønne omstilling. N.C. Nielsen har i den sammenhæng leveret en række eldrevne Linde-maskiner til at håndtere den interne logistik.

Indhold fra partner

Branchenyt

Skamol: Linde-logistik er ren evolution

Hos Skamol handler intern logistik om gradvise forandringer, småjusteringer og løbende opdateringer af maskinparken. Derfor har Skamol og N.C. Nielsen indledt et samarbejde, som skal sikre en udviklingsproces med fokus på de langsigtede fordele, uanset om det gælder driftsomkostninger, servicekvalitet, grøn omstilling, sikkerhed eller fremtidig teknologi.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Linde-logistik sikrer nattesøvnen

N.C. Nielsen har leveret 58 Linde-maskiner til Hilding Anders Danmark, der er landets største leverandør af senge og madrasser. På fabrikken i nordvestjyske Hurup er Linde-flåden i fuld sving med at optimere logistikken på de interne linjer – og fra tidlig morgen til sen aften er Linde-maskinerne det uundværlige redskab til at holde den samlede produktion i gang.

Indhold fra partner

Branchenyt

Linde P250 trækker fynske lystbåde

Lige nu summer det af liv i de danske lystbådehavne. I de fynske kystbyer Bogense og Kerteminde bidrager to Linde P250 el-trækkere fra N.C. Nielsen til den gode stemning.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Linde 1204 – den nye frontløber i sin klasse

Med Linde 1204 produktserien præsenterer N.C. Nielsen endnu en truckmodel, der er udviklet på den nye 12XX-platform. Gaffeltrucken hedder Linde H35-H50 med løftekapaciteter i intervallet 3,5- 5,0 tons og erstatter produktserien 394, som er en de mest succesfulde truckmodeller på det europæiske marked til dato.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Køligt overblik med Linde cold store-løsning

Med flere opkøb har Lineage Logistics etableret sig som distributør af temperaturkontrollerede fødevarer i Danmark. Den globale koncern har netop opført et nyt køle-fryselager på havnen i Aarhus, hvortil N.C. Nielsen har leveret en række Linde cold store-maskiner. De bidrager nu til at holde den interne logistik kørende og med kraftige kuldepåvirkninger er forholdene ekstreme.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Linde understøtter dansk eksportsucces

HBN-Teknik i Ringsted fremstiller plastskærme og plastklokker til lastbiler, og med en strømlinet Linde-flåde fortsætter virksomheden sin succesfulde eksport til de europæiske lastvognsproducenter. Døgnet rundt er store sprøjtestøbeanlæg i fuld sving med at støbe emner, hvilket kræver en nøje tilrettelagt logistik på de interne linjer.

Indhold fra partner

Lager & distribution

DK Company-lager monteret på ni uger

Det skulle gå hurtigere end hurtigt. Men det lykkedes. I løbet af kun ni uger fik N.C. Nielsen designet, produceret og monteret en omfangsrig reolløsning for DK Company A/S. Modevirksomheden har opført et stort højlager i Ikast og reolløsningen er nu en del af et dynamisk lager, hvor tusindvis af styles ankommer hver dag – og helst skal ekspederes videre i en fart.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Grænseløs service hos Lauge Transport og N.C. Nielsen

Lauge Transport i Padborg og N.C. Nielsen i Balling har begge skarpt fokus på servicekvalitet. Et mangeårigt samarbejde mellem de to virksomheder har givet fælles fodslag om serviceopfattelsen og det at kunne levere høj servicekvalitet og stærke løsninger til kunderne. Hos N.C. Nielsen kalder de det ”service uden grænser”.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Linde opdaterer populær palleløfter

De arbejder i døgndrift på fragtcentralen. De kører med på ladet, når travle chauffører skal aflevere varer inde i bymidten. De optimerer den interne logistik i produktionsvirksomhederne ... vi taler her om de eldrevne Linde T14-T20 palleløftere fra N.C. Nielsen, som i årevis har været den effektive transporthjælp og stabile makker for tusindvis af lager- og logistikfolk i danske virksomheder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Etex Nordic: Sikkerhed frem for alt

N.C. Nielsen har leveret fem sikkerhedsgule Linde E35L/387 el-truck til Etex Nordic, der blev sat i drift ved indgangen til 2022. De nye Linde-truck er spækket med avanceret sikkerhedsteknologi og de erfarne truckførere har tillært sig de nye Linde-features, som bidrager yderligere til at mindske risikoen for ulykker og påkørsler.

Indhold fra partner

Lager & distribution

LEMAN får intelligente Lithium-ION ladere

N.C. Nielsen er leverandør af logistikmaskiner til LEMAN, og nu har transportvirksomhedens afdeling i Taulov modtaget 11 fabriksnye Linde-maskiner med Lithium-ION batterier. Ankomsten af de nye maskiner indvarsler en ny tid hos LEMAN, hvor terminalerne fremover skal operere med intelligente ladesystemer med fokus på grøn energi.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Terberg tester selvkørende terminaltraktor

Verden over bliver logistikken automatiseret og et stigende antal selvkørende AGV-maskiner finder indpas i en række forskellige virksomheder. Hidtil er dette for det meste foregået indendørs og på afgrænsede arealer i lukkede miljøer. Men nu har hollandske Terberg taget et stort teknologisk skridt fremad ved at teste en selvkørende terminaltraktor ude i et levende havnemiljø.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Ny generation Linde truck: Gaffeltruck til ethvert kundeønske

N.C. Nielsen er klar med Linde X20-X35 el-truck, der tager kampen op mod de konventionelle gas- og dieseltruck med løftekapaciteter mellem 2,0 og 3,5 ton. Linde har udviklet morgendagens robuste el-truck, der er på hjemmebane i udendørsmiljøet og som møder de stærkt stigende krav om bæredygtige, komfortable og produktive truckløsninger.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere