Nyhedsarkiv

Lager & distribution

Insight Cosmetics Group Europe procesoptimerede lageret med WMS for at understøtte strategisk vækst

“Vores procesoptimering er en succes. Arbejdsgange, indscanning af varer, fejlminimering, rullende status, varemodtagelsen, intern genopfyldning. Lageret fungerer helt enkelt mere effektivt.” Nis Juhl Lorenzen, CEO, Insight Cosmetics Group Europe.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Perfekte IT-projekter med erfaren projektledelse

Projektledelse er den nødvendige lim – overblikket, afbalanceringen, detaljeindsigten – som sikrer, at dit IT-projekt kommer sikkert i mål, og at du får en IT-løsning, der spiller som aftalt.

Indhold fra partner

Branchenyt

Tips til at arbejde effektivt hjemme - med tillid

Vi er i IT-branchen, og har i lang tid brugt de redskaber og den adfærd, der giver gode resultater, når man arbejder hjemme. Her deler vi ud af tips, der kan gøre det nemmere for både leder og medarbejdere at få en positiv oplevelse ud af hjemmearbejde

Indhold fra partner

Branchenyt

Circular Computing - klima-ansvarlighed med garanti

Bæredygtige CO2-neutrale laptop-arbejdsstationer. Genbrug i topkvalitet. 3 års garanti. Spar 40 % på normalprisen.

Indhold fra partner

IT

Case: Cool Sorption har leveret 320 VRU-anlæg globalt. Systemer og løsninger skal virke – det står ADDvision for.

Cool Sorption er også en cool virksomhed. De leverer dampgenvindings-teknologi i verdensklasse – det kaldes Vapour Recovery Units (VRU) i fagsproget – og de er førende på området. Deres teknologi bruges til at indfange, kontrollere og genbruge emissionerne af flygtige organiske forbindelser fra råolie, benzin og andre kulbrintedampe.

Indhold fra partner

Branchenyt

Online lagerstyringsløsning til SELECT Sports hovedlager – en sikker scoring

Over 3 millioner bolde om året – til mere end 60 lande. ADDvisions online lagerstyringsløsning sikrer, at alle bolde fra SELECT Sport ender i mål

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Indspark: Indblik i udenlandske handels-virksomheders succes: Kan du bruge det i Danmark?

Innovation

Indspark: Optimering af lagerstyring har hurtig bundlinje-effekt

IT

Spar på optimering af processer - Tag en test og få en rapport med konkret estimat

Tag en hurtig test. Få lidt bedre overblik og mere viden. Vi sender en rapport med jeres egne tal og et konkret bud på, hvor meget din virksomhed kan spare ved at skifte jeres ERP og sætte strøm til processerne med Microsoft Business Central.

Indhold fra partner

IT

Leje og lease IT. Bedre likviditet

Leje og leasing af IT-udstyr til virksomheder har mange fordele, hvoraf den mest oplagte er besparelsen. Du slipper nemlig for at betale en stor sum penge på én gang, idet du ved leje og lease betaler løbende. Ligeledes slipper du også for selv at stå for opsætningen, samt spekulere på garanti og support – det sørger vi for. Læs mere om leje af hardware i denne artikel.

Indhold fra partner

Branchenyt

Corona-virus: Sådan arbejder du og dine medarbejdere sikkert hjemmefra

Få 5 løsninger til sikker adgang og tilgang til data fra hjemmearbejdspladsen. Corona-virus kan du sikre dig imod ved at undgå nærkontakt med andre - men der er masser af andre vira, du skal tænke på.

Indhold fra partner

Lagerstyring som ledelsesværktøj hos Coze Aarhus A/S har givet stærk konkurrenceevne i et skarpt marked

COZE AARHUS arbejder dedikeret med SCL (Supply Chain Leadership) i virksomheden, der designer, producerer og sælger tøj, som er bæredygtigt produceret og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret.

Indhold fra partner

Skarp på knive, skarp på mad - skarp på virksomhedsdrift

HW Larsen er et ikon og Danmarks bedste leverandør af udstyr til restaurationsbranchen og private køkkenentusiaster – og desuden en klassisk familievirksomhed, der er etableret i 1934 og har udøvet forbilledligt købmandskab lige siden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Vipp sikrer højt kvalitetsniveau med ny WMS løsning

ADDvision har leveret en online warehouse management løsning, der lader alle finde deres tempo i en omvæltende proces. Og giver højere volumen på vareflow uden flere ansatte og med en fejlprocent på omkring 1.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Indspark: Online lagerstyring handler ikke om teknologi

Lager & distribution

Triplan International A/S vælger ADDvision som WMS-samarbejdspartner

ADDvision’s WMS-løsning skal effektivisere og optimere arbejdsprocesserne på lageret og i produktionen hos Triplan International, der designer, producerer og sælger skillevægssystemer og rågipsprodukter til mere end 40 lande.

Indhold fra partner

IT

ERP Hosting med maksimal performance

Vores IBM hosting center er blevet opgraderet til IBM FlashSystem 5000 storage system – reponstiden er reduceret med op til 80%

Indhold fra partner

IT

5 sandheder om Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central – vil du have hele sandheden? Eller kun en halv sandhed?

Indhold fra partner

Branchenyt

Gratis seminar: Nyt ERP - Ærlig snak

Er du nødt til at skifte dit ældre ERP-system – eller? ERP-løsninger gennemgår for tiden store forandringer og der er både mange spørgsmål og hastige reaktioner. Kom og lær af vores over 30 års ERP-erfaring og får svar på dine spørgsmål.

Indhold fra partner

IT

Case: SÅDAN GØR DE BEDSTE - I 2019 er lagerstyring dit mest effektive ledelsesværktøj.

Læs alt om, hvad de dygtigste gør. Hvor du sætter ind, hvad du bør have styr på, og hvad du skal vide for at øge din bundlinje 2-3 gange i løbet af 12 måneder.

Indhold fra partner

Branchenyt

Stridsøkser, ringbrynjer, kranier ... og gule post-its

Iron Fortress er en af verdens mest interessante producenter af LARP-udstyr – og en dansk virksomhed, der både udvikler, producerer, sælger og distribuerer udstyr til Live Action Role Playing over hele verden. I et design, der er karakteriseret ved høj funktionalitet, kreativitet og sikkerhed. Med lageret fyldt af to-hånds sværd, tryllestave, kastevåben, brystharnisk og rustninger, snigmorderhjelme og korsetter – der skar de gule post-its på hylderne rigtigt meget i øjnene. Indtil ADDvision og BB Data trådte ind på scenen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Scankab Cables A/S har valgt ADDvision som WMS-samarbejdspartner

Scankab Cables A/S har eksisteret i 21 år - er Danmarks førende kabelleverandør og eksporterer til Skandinavien og resten af Europa. En ung og dynamisk virksomhed, der har modtaget Børsens Gazellepris 6 år i træk.

Indhold fra partner

Lager & distribution

LauRie A/S har mere end tredoblet bundlinjen på kun 2 år via fokus på Supply Chain Leadership og WMS-løsningen fra ADDvision

Med mere end 1000 internationale forhandlere har LauRie målrettet udviklet virksomhedens systemer, så de interagerer fleksibelt og fremtidsorienteret med SCL-målene.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Swienty A/S vælger ADDvision som WMS-samarbejdspartner

ADDvision Barcode lagerløsningen skal effektivisere og optimere alle arbejdsprocesserne på Swienty's hovedlager, som producerer og leverer alt til biavl til kunder i hele verden.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere