Nyhedsarkiv

Branchenyt

Zebra ZT610 og ZT620 overtager den gule førertrøje i labelprinternes superliga

Som Zebra Technologies’ Premier Partner og de facto kompetencecenter i Danmark er det en fornøjelse for Norris Print-Tech A/S at meddele, at vi nu med succes har fået lanceret Zebras nye ZT610/ZT620 super-industrielle labelprintere på det danske marked. Der er således allerede 40 enheder i drift i medicinal- og kemisk industri samt maskinproduktion

Indhold fra partner

Lager & distribution

Symbol 3600 scannerne fra Zebra

Ekstrem-robuste stregkodescannere – scanner alt, holder til alt

Indhold fra partner

Branchenyt

cab SQUIX 4 - ambitiøs labelprinter, der skal løfte arven efter den populære A4+

Norris Print-Tech A/S lancerer nu cab's helt nyudviklede SQUIX-serie labelprintere i Danmark. I første omgang bliver det med SQUIX 4 der med sin 4” printbredde løser langt de fleste mærk-ningsopgaver inden for produkt- og kollimærkning.

Indhold fra partner

IT

Norris Print-Tech udnævnt til højeste Zebra partnerniveau

I 2013 er Norris Print-Tech blevet udnævnt til Zebra Premier Partner - det højeste niveau blandt Zebras partnere på verdensplan. Denne partner-status har Norris Print-Tech nu ligeledes opnået for 2014 som de eneste i Danmark.

Indhold fra partner

IT

Zebra ZE500 - labelprintermodul til automatiske etiketteringslinjer

Som Zebras kompetencecenter og Advanced Partner på det danske marked lancerer Norris Print-Tech A/S nu Zebras ZE500 etiketprintermodul.

Indhold fra partner

Lager & distribution

ET50 + CS4070 = det perfekte match

Zebra's nye hardcore warehouse tablet ET50 kan parres op med den lille handy CS4070 bluetooth stregkode-scanner, og sammen danne et perfekt værktøj til dataop-samling i lager- og produktionsmiljøer.

Indhold fra partner

Lager & distribution

cab SQUIX

ny generation af cab’s modulære og særdeles fleksible in-dustri-labelprintere til bl.a. halv- eller helautomatisk etikettering (Print&Apply)

Indhold fra partner

Sourcing

Nyheder inden for stregkoder, labels og datafangst hos Norris Print-Tech A/S på stand L-9154

På HI industrimessen i Herning i slutningen af september går Norris Print-Tech A/S (NPT) igen til vaflerne og viser og demonstrerer i stort format såvel nyheder som klassiske arbejdsheste inden for stregkoder, labels og datafangstvirkelig. Løsninger målrettet effektiv, sikker afvikling af mærknings- og logistikopgaver i industri- og handelsvirksomheder:

Indhold fra partner

Branchenyt

Logistik og mærkning på HI 2013 - nyheder fra Norris Print-Tech A/S

På årets HI industrimesse 3. til 6. september i Herning går Norris Print-Tech A/S (NPT) virkelig all-in med den mest massive indsats hidtil, både hvad angår produktnyheder/udvalg, standareal og personale-tilstedeværelse på standen. Der præsenteres således en række nyheder inden for stregkoder, labels og datafangst til mærknings- og logistikløsninger i produktion, lager og forsendelse:

Indhold fra partner

IT

Motorola VC70 - super-robust og intelligent truckterminal

I den nye truckterminal VC70 har Motorola forenet kompakthed og robusthed.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere