Nyhedsarkiv

Branchenyt

Validering af efterspørgsel ved samarbejde | 5 trin til Supply Chain Succes (del 3)

Samarbejde på tværs af en organisation er et af nøglepunkterne, når det handler om at skabe et mere robust og reelt forecast. Tilmeld dig vores webinar, lær mere omkring hvordan samarbejdet i din virksomhed kan have en positiv effekt på dine forecast

Indhold fra partner

Branchenyt

Slimstock Nordic gentager succesen og afholder den årlige kundedag d. 26 april i København

Kundedagen er en tilbagevendende begivenhed, som har til formål, at skabe en tæt kontakt med kunderne, som på denne dag vil blive informeret om nyheder og andre informationer, som kan hjælpe med at opnå bedre resultater indenfor Inventory Management.

Indhold fra partner

Branchenyt

Slimstock debuterer med topplacering blandt de mest succesfulde software virksomheder

Slimstock deltog for første gang i år i Main Capital’s top 50 mest succesfulde hollandske software virksomheder og røg direkte ind på en 2. plads.

Indhold fra partner

Sourcing

Vil du optimere din Supply Chain gennem pålidelige forecasts? Tilmeld dig vores forecasting Masterclass

Pålidelige forecast om den fremtidige efterspørgsel er altafgørende for udførelsen af din Supply Chain. I løbet af denne endags Masterclass vil du få indsigt i hvordan og hvorfor salgsforecast er så vigtige.

Indhold fra partner

Branchenyt

Slimstock anerkendt af Gartner for deres kerneekspertise

Slimstock har som følge af en lang succesfuld periode med vækst, debuteret på Gartner, Inc.'s Magic Quadrant for Supply Chain Planning System of Record.

Indhold fra partner

Planlægning

Slimstock Nordic User-Day EOQ Workshop

Den 17. september afholdte Slimstock Nordic I samarbejde med Brødrene A & O Johansen, den første User-Day, som satte fokus på brugen af EOQ i en virksomheds daglige indkøbsrutiner.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

The Slimstock Beer Distribution Game | Forbedre din forsyningskæde viden

At koordinere og optimere hele forsyningskæden, er en af de største logistiske udfordringer for en virksomhed. Slimstock Beer Distribution Game fremhæver virkningerne af de beslutninger, der bliver taget vedrørende forsyningskæden.

Indhold fra partner

Sourcing

Slimstock - EOQ from theory to practice

Whether it consists of raw materials or end-products: inventory is unavoidably one of the largest single assets on your balance sheet

Indhold fra partner

Sourcing

Slim4 enables S&OP execution

A properly implemented S&OP process routinely reviews customer demands and manufacturing resources, and 're-plans' capacity across an agreed horizon.

Indhold fra partner

Sourcing

Sommerferielukket og cocktailen af Supply Chain forstyrrelser

Hvordan sikrer du, at du ikke bliver forstyrret omkring leverancer eller leverandørers summerferielukninger, mens du sidder og nyder en velfortjent cocktail, ved poolen i sydens sol? Læs med og bliv inspireret!

Indhold fra partner

Sourcing

Sortiments Styring | 5 trin til Supply Chain Success

Fra beslutningen om, at lagerføre et nyt produkt til at udfase et andet, er en svær og risikofyldt opgave for en virksomhed. Tilmeld dig vores webinar og lær hvordan, du kan træffe de rigtige beslutninger omkring dit sortiment.

Indhold fra partner

Innovation

Actona Company har reduceret spildtid og skabt fokus på værdiskabelse

Actona Company er et dansk erhvervseventyr, der på 35 år er gået fra at være en lille detailbutik til at være en af verdens førende leverandører af møbler. Med Slim4 har de øget servicegraden og kan nu fokusere på det der skaber mest værdi.

Indhold fra partner

Branchenyt

Slimstock Nordic takker for en god Customer Day

Den 7. april afholdte Slimstock Nordic den årlige Customer Day i Odense Congress Center. Vi vil gerne takke vores kunder for den gode stemning og den gode feedback som vi modtog efter arrangementet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Thürmer har skabt overblik og gennemsigtighed med hjælp fra Slimstock

Oven på finanskrisen valgte Thürmer i 2014 at ændre forretningskonceptet og blive en datadrevet forretning. Læs her om Slimstock's rolle i dette.

Indhold fra partner

Planlægning

Kom og mød Slimstock på Supply Chain Leaders Forum 2015

Slimstock Nordic er igen i år sponsor ved Supply Chain Leaders forum på CBS, hvor årets team er ”Big Data Analytics – Achieving better visibility in the supply chain”.

Indhold fra partner

Branchenyt

Slimstock Nordic Customer Day 2015

Vi takker vores kunder samt vores hollandske kollegaer for opbakningen ved denne succesfulde dag.

Indhold fra partner

Branchenyt

Slimstock deltog i Supply Chain Leaders Forum 2013

Slimstock var igen i år sponsor til et interessant Supply Chain Leaders Forum, som blev afholdt d. 29 august på Copenhagen Business School i København.

Indhold fra partner

Branchenyt

Forståelse af Kundeadfærd | 5 trin til Supply Chain Success (del 2)

Historisk efterspørgselsdata er væsentlige informationer, som danner basis for den forventede fremtidige efterspørgsel. Tilmeld dig vores webinar og lær hvordan du kan optimere dit udbytte af historisk salgs data.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

THE 2017 FORECAST

‘Pulsen i en virksomhed er lagerbeholdningen’ og ‘Bricks become Clicks (fysisk handel flytter sig i retning af e-handel)’ er udtalelserne om 2017.

Indhold fra partner

Branchenyt

Viking Life-Saving Equipment ny kunde hos Slimstock Nordic

Vi er glade for at kunne annoncere, at Viking Life-Saving Equipment og Slimstock Nordic har i sommeren 2016 indgået et samarbejde omkring Forecasting og Indkøbsstyrring.

Indhold fra partner

Branchenyt

Slim4 har været med til at støtte op om ID Identity's vækst

Vores kunde ID Identity, har taget et spring af de større i forbindelse med deres vækst de seneste år.

Indhold fra partner

Branchenyt

Thürmer Tools ny kunde hos Slimstock Nordic

Vi er glade for at præsentere Thürmer Tools som Slimstock Nordics nye kunde, der med brugen af Slim4 vil sikre et mere effektivt indkøb, såvel som et mere balanceret lagerniveau.

Indhold fra partner

Sourcing

Hvordan opnår du det optimale lagerniveau for, at imødekomme sæsonudsving i efterspørgslen?

Efterspørgslen for vinterdæk stiger i vintermånederne, dette er ikke rocket science. Du ved, at nogle artikler har sæsonefterspørgsel, men du ved ikke præcis hvornår sæsonen starter. Hvornår skal du lave en ny ordre, og hvor meget skal du bestille?

Indhold fra partner

Innovation

Hvordan kan Slim4 bruges i Sales & Operation Planning processen (S&OP)?

Vores kunder spørger os ofte om hvordan Slim4 kan bidrage til deres Sales & Operation Planning (S&OP) proces. Vi spørger dem derefter om følgende: Hvad er målet for jeres S&OP proces?

Indhold fra partner

Increasing efficiency in spare parts control

Managing spare parts is akin to controlling a broad range of articles that require a very high service level, since the operational uptime of vehicles and machinery is dependent on it. However, ERP or Excel based systems are seldom capable of managing erratic demand patterns, which are typical in this market place.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere