Nyhedsarkiv

IT

Nemmere momsberegning med Tax Calculation

Med servicen Tax Calculation er det nu blevet nemmere for brugere af Dynamics 365 at imødekomme lokale momsregler.

Indhold fra partner

Branchenyt

4 centrale fordele ved produktkonfiguration i Dynamics 365

Produktkonfiguration er en effektiv måde at imødekomme jeres kunders individuelle behov og krav på. Vi har samlet fire centrale fordele ved at benytte den effektive produktkonfigurator i Microsoft-løsningen Dynamics 365.

Indhold fra partner

IT

Undgå de største faldgruber i dit ERP-projekt

Det er en stor og vigtig beslutning, når I træffer beslutning om at investere i et nyt ERP-system. Det er nemlig både et økonomisk- og ressourcekrævende projekt, som kræver grundig forberedelse.

Indhold fra partner

Branchenyt

Få bedre overblik og styring af leveringsterminer på indkøb med Axcite Procurement

Hvis I håndterer mange indkøbsordrer med lange transporttider i jeres indkøbsafdeling, kan I styrke både overblik og styring af bekræftede leveringsterminer samt opnå en masse fordele med Axcite Procurement.

Indhold fra partner

IT

Få styr på bekræftede leveringsdatoer med Dynamics 365 Supply Chain Management og Axcite Logistics

Styring af bekræftede leveringsdatoer til slutkunden er et kritisk element i forsyningskæden, som i værste fald kan forårsage øgede omkostninger og lavere kundetilfredshed.

Indhold fra partner

Branchenyt

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations: Det stærkeste system til SCM til dato

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er Microsoft's stærkeste ERP-løsning - specielt velegnet til virksomheder fra 100 til over 1.000 brugere inden for avanceret logistik, produktion og projekter.

Indhold fra partner

Produktion

Dynamics AX styrker plastvirksomhed i global konkurrence

Udskiftningen af et ældre branchesystem med Dynamics AX 2012 R3 har givet Bogense Plast en stribe fordele og styrket konkurrenceevnen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Med AX QuickOrder app bestiller dine kunder direkte i Dynamics AX

Har I kunder, der gerne vil kunne bestille varer nemt og hurtigt?

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny dansk bog om Dynamics AX

Torsdag den 1. maj – samtidig med Microsoft’s Release af Dynamics AX 2012 R3 versionen – udkommer en ny dansk bog om systemet.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Axcite Procurement udvides med Demand Forecasting-funktion

Er det vigtigt for dig, at du har de rette varer på lager i rette tid og mængde? Med Axcite Procurement udvides Demand Forecasting-funktionaliteten i Dynamics 365 Supply Chain Management. Det betyder øget overblik, brugervenlighed og anvendelighed.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Bredana Axcite optimerer kerneprocesser i Kina med tilpasset Dynamics 365-løsning

Kan det lade sig gøre at implementere en Microsoft Dynamics 365-løsning på 7.000 kilometers afstand i Kina – mens pandemien raser – og er det muligt at foretage al træning af lokale superbrugere online?

Indhold fra partner

IT

5 grunde til at din næste ERP-system skal være en cloudløsning

Hvis din virksomhed har installeret en ældre Microsoft Dynamics ERP-løsning, og I er i tvivl om jeres næste ERP-løsning skal være cloudbaseret, så bør du læse med her.

Indhold fra partner

IT

Trods Corona-krise: Stort Microsoft Dynamics 365-projekt holder tidsplanen

Hos ERP-huset Bredana Axcite er man lykkes med at udskifte alle fysiske kundemøder med online møder. I samarbejdet med lampeproducenten Frandsen om et stort Dynamics 365-projekt overholdes tidsplanen, og alle er tilfredse med det nye mødeformat.

Indhold fra partner

Branchenyt

Markedets stærkeste ERP-system til optimering af hele forsyningskæden

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management er markedets stærkeste ERP-løsning til optimering og styring af forsyningskæden, specielt velegnet til virksomheder inden for avanceret logistik og produktion.

Indhold fra partner

IT

Case: Frandsen Group benytter Dynamics 365 som løftestang til forandring og digitalisering

”Vores nye system skal ikke blot reflektere det, vi gør i dag. Vi vil have en løsning, som tager vores koncern til et nyt niveau,” siger Pernille Frandsen, COO i designvirksomheden Frandsen Group med hovedsæde i Horsens.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lagerchef: Integration mellem Dynamics AX og lagerautomater giver voldsom tidsbesparelse

Lagerleder Jens Christian Pedersen, VM Tarm, har opnået store fordele med Kardex Remstar lagerautomater integreret med Dynamics AX. Bredana er ekspert i disse lagerløsninger gerne i kombination med total mobil lagerstyring i Dynamics AX

Indhold fra partner

IT

Bredana praktikanter udvikler ny app til Dynamics AX

Det er fredag eftermiddag. Emil, Casper og Jacob sidder klar i Bredanas mødelokale i Aarhus. Konferenceskærmene er tændt, så kollegerne i Kolding også kan følge med. Alle er spændte, for agendaen lyder på præsentation af en ny app til Dynamics AX, som de tre datamatikerstuderende har udviklet i løbet af deres praktik hos Bredana.

Indhold fra partner

IT

"Standardløsning giver større fleksibilitet"

Dynamics AX 2012 styrer anlægsprojekter for 250 mio. kr. årligt hos Ringkøbing-Skjern Forsyning

Indhold fra partner

Branchenyt

Her er de 5 mest interessante, nye Microsoft-features

Microsofts nyeste udgivelsesplan til Dynamics 365 byder blandt andet på spændende nye features til Supply Chain Management. Her er de 5, vi finder mest interessante.

Indhold fra partner

Branchenyt

E-bog: 5 måder at maksimere din ERP-investering

Det kan være en forholdsvis stor udskrivning at investere i et nyt ERP-system, og derfor er det vigtigt, at du har styr på din business case. Kun sådan kan du vurdere, om dit nye ERP-system understøtter din forretning på den mest hensigtsmæssige måde.

Indhold fra partner

Branchenyt

Få bedre leveringsevne på dine rammeaftaler

I Dynamics 365 Supply Chain Management findes der ikke en smart måde at lade rammeaftaler indgå i varedisponeringen. Bredana Axcite har udviklet et værktøj, der effektivt øger din leveringsevne og servicering af de kunder, du indgår rammeaftaler med.

Indhold fra partner

IT

Vælg en implementeringspartner der passer til jeres virksomhed

Når man skal vælge partner til en stor ERP-implementering, er der mange overvejelser at gøre sig. VP og partner i Bredana Axcite, Carsten Slot, fortæller her om, hvorfor han mener, at han bør vælge en partner, der passer til ens virksomhed.

Indhold fra partner

IT

ERP-systemer er ikke bare it – det er forretningsudvikling

Det er let for en virksomhed at gå i løsnings-mode, når beslutningen om et nyt ERP-system til planlægning af virksomhedens ressourcer er taget. Men måske er opmærksomheden på selve teknikken det forkerte sted at lade sig fortabe.

Indhold fra partner

Branchenyt

Skal udbyttet af serviceforretningen øges?

Nyt Microsoft system samler alle funktioner i én IT løsning. De enkelte værktøjer indgår i en helhed, som kan optimere forretningen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nu kan jeres lagerautomater integreres i Dynamics AX

Tillægsløsningen Bredana AX Integration til Lagerautomater giver en stribe fordele, fordi indlagrings- og plukkeprocessen styres fra ERP systemet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Stærkere lagerstedsstyring

Reservationshierarki, dimension til styring af tilgængelighed, nummerplader, arbejde og bølger er nye begreber i den udvidede lagerstedsstyring

Indhold fra partner

IT

Om opgradering til Dynamics AX 2012 R2

Dynamics AX er en af de bedste ”medarbejdere” vi har… ”Vi har fået en systemmæssig platform, der gør, at vi kan løfte meget mere, uden at ansætte flere funktionærer. Vi kan strømline processer og arbejdsgange og har i det hele taget mange muligheder for at optimere”.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere