Nyhedsarkiv

Branchenyt

Få bedre leveringsevne på dine rammeaftaler

I Dynamics 365 Supply Chain Management findes der ikke en smart måde at lade rammeaftaler indgå i varedisponeringen. Bredana Axcite har udviklet et værktøj, der effektivt øger din leveringsevne og servicering af de kunder, du indgår rammeaftaler med.

Indhold fra partner

IT

Vælg en implementeringspartner der passer til jeres virksomhed

Når man skal vælge partner til en stor ERP-implementering, er der mange overvejelser at gøre sig. VP og partner i Bredana Axcite, Carsten Slot, fortæller her om, hvorfor han mener, at han bør vælge en partner, der passer til ens virksomhed.

Indhold fra partner

IT

ERP-systemer er ikke bare it – det er forretningsudvikling

Det er let for en virksomhed at gå i løsnings-mode, når beslutningen om et nyt ERP-system til planlægning af virksomhedens ressourcer er taget. Men måske er opmærksomheden på selve teknikken det forkerte sted at lade sig fortabe.

Indhold fra partner

Branchenyt

Skal udbyttet af serviceforretningen øges?

Nyt Microsoft system samler alle funktioner i én IT løsning. De enkelte værktøjer indgår i en helhed, som kan optimere forretningen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nu kan jeres lagerautomater integreres i Dynamics AX

Tillægsløsningen Bredana AX Integration til Lagerautomater giver en stribe fordele, fordi indlagrings- og plukkeprocessen styres fra ERP systemet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Stærkere lagerstedsstyring

Reservationshierarki, dimension til styring af tilgængelighed, nummerplader, arbejde og bølger er nye begreber i den udvidede lagerstedsstyring

Indhold fra partner

IT

Om opgradering til Dynamics AX 2012 R2

Dynamics AX er en af de bedste ”medarbejdere” vi har… ”Vi har fået en systemmæssig platform, der gør, at vi kan løfte meget mere, uden at ansætte flere funktionærer. Vi kan strømline processer og arbejdsgange og har i det hele taget mange muligheder for at optimere”.

Indhold fra partner

IT

Dynamics AX underbygger M Seals' internationale vækststrategi

Dobbeltcifrede årlige vækstrater, udviklingsplaner for Sverige og Kina og for nylig tilkøb af et engelsk firma. M Seals A/S med hovedsæde i Espergærde i Nordsjælland går målrettet efter en større international markedsandel, og det stiller krav til virksomhedssystemet.

Indhold fra partner

Innovation

Dynamics AX projektproduktion

Bredana har udviklet en standard brancheløsning til projektproducerende virksomheder baseret på Dynamics AX

Indhold fra partner

Branchenyt

Få bedre overblik og styring af leveringsterminer på indkøb med Axcite Procurement

Hvis I håndterer mange indkøbsordrer med lange transporttider i jeres indkøbsafdeling, kan I styrke både overblik og styring af bekræftede leveringsterminer samt opnå en masse fordele med Axcite Procurement.

Indhold fra partner

IT

Få styr på bekræftede leveringsdatoer med Dynamics 365 Supply Chain Management og Axcite Logistics

Styring af bekræftede leveringsdatoer til slutkunden er et kritisk element i forsyningskæden, som i værste fald kan forårsage øgede omkostninger og lavere kundetilfredshed.

Indhold fra partner

Branchenyt

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations: Det stærkeste system til SCM til dato

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er Microsoft's stærkeste ERP-løsning - specielt velegnet til virksomheder fra 100 til over 1.000 brugere inden for avanceret logistik, produktion og projekter.

Indhold fra partner

Produktion

Dynamics AX styrker plastvirksomhed i global konkurrence

Udskiftningen af et ældre branchesystem med Dynamics AX 2012 R3 har givet Bogense Plast en stribe fordele og styrket konkurrenceevnen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Med AX QuickOrder app bestiller dine kunder direkte i Dynamics AX

Har I kunder, der gerne vil kunne bestille varer nemt og hurtigt?

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny dansk bog om Dynamics AX

Torsdag den 1. maj – samtidig med Microsoft’s Release af Dynamics AX 2012 R3 versionen – udkommer en ny dansk bog om systemet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Præcise styklister og stram lagerstyring

Vestfrost i Esbjerg, der producerer køleskabe og frysebokse til blandt andet nogle af verdens mest kendte mærkevarevirksomheder, har opnået en stribe fordele ved at skifte en meget tilrettet og ”decentral” XAL ud med næsten standard Dynamics AX

Indhold fra partner

Branchenyt

AXcited - En blog om Dynamics AX

En ny og spændende blog om Dynamics AX. Vores egne AX eksperter blogger.

Indhold fra partner

IT

Microsoft lancerer apps til Dynamics AX 2012

Microsoft er i fuld gang med at flytte opgaveløsning ud på mobile enheder, og nu lanceres en række apps til Dynamics AX kunder.

Indhold fra partner

IT

Trods Corona-krise: Stort Microsoft Dynamics 365-projekt holder tidsplanen

Hos ERP-huset Bredana Axcite er man lykkes med at udskifte alle fysiske kundemøder med online møder. I samarbejdet med lampeproducenten Frandsen om et stort Dynamics 365-projekt overholdes tidsplanen, og alle er tilfredse med det nye mødeformat.

Indhold fra partner

Branchenyt

Markedets stærkeste ERP-system til optimering af hele forsyningskæden

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management er markedets stærkeste ERP-løsning til optimering og styring af forsyningskæden, specielt velegnet til virksomheder inden for avanceret logistik og produktion.

Indhold fra partner

IT

Case: Frandsen Group benytter Dynamics 365 som løftestang til forandring og digitalisering

”Vores nye system skal ikke blot reflektere det, vi gør i dag. Vi vil have en løsning, som tager vores koncern til et nyt niveau,” siger Pernille Frandsen, COO i designvirksomheden Frandsen Group med hovedsæde i Horsens.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lagerchef: Integration mellem Dynamics AX og lagerautomater giver voldsom tidsbesparelse

Lagerleder Jens Christian Pedersen, VM Tarm, har opnået store fordele med Kardex Remstar lagerautomater integreret med Dynamics AX. Bredana er ekspert i disse lagerløsninger gerne i kombination med total mobil lagerstyring i Dynamics AX

Indhold fra partner

IT

Bredana praktikanter udvikler ny app til Dynamics AX

Det er fredag eftermiddag. Emil, Casper og Jacob sidder klar i Bredanas mødelokale i Aarhus. Konferenceskærmene er tændt, så kollegerne i Kolding også kan følge med. Alle er spændte, for agendaen lyder på præsentation af en ny app til Dynamics AX, som de tre datamatikerstuderende har udviklet i løbet af deres praktik hos Bredana.

Indhold fra partner

IT

"Standardløsning giver større fleksibilitet"

Dynamics AX 2012 styrer anlægsprojekter for 250 mio. kr. årligt hos Ringkøbing-Skjern Forsyning

Indhold fra partner

Branchenyt

Stregkodeløsning har givet plads til flere tusinde nye varenumre uden udvidelse af lagerkapacitet

Bredanas Pocket løsning har gjort arbejdet nemmere og hurtigere, og pakkefejl er ”styrtdykket”

Indhold fra partner

Branchenyt

Se film om stærk lagerstyring i Dynamics AX

Stregkodeløsning med håndscannere, lageret konstant opdateret i realtid, effektive arbejdsgange og fuld sporbarhed. Systemet benytter Dynamics AX’ egen logik.

Indhold fra partner

IT

Dynamics AX 2012 R3 med nye funktioner og apps

Den nye version af Dynamics AX med tilnavnet R3 (release 3), som lanceres i december i år, byder både på forbedringer og helt ny funktionalitet samt apps til udvalgte processer.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere