Nyhedsarkiv

Branchenyt

Forsvarsministeriet vinder Den Danske Supply Chain Pris 2019

Forsvaret modtog i 2015 en alvorlig kritik fra Rigsrevisionen for deres mangelfulde logistik. Det satte gang i en omfattende og intens transformation for at indføre moderne supply chain management i militærmaskinen. Det er lykkedes i sådan en grad, at Forsvaret den 3. november vandt det uofficielle danmarksmesterskab i SCM.

Branchenyt

Den Danske Supply Chain konference 2018

Se videoen med sidste år vinder af den Danske Supply Chain Pris, Ambu A/S og se samtidig det spændende program til dette års konference som afholdes den 14. juni i DGI Conference Center, Kbh.

Indhold fra partner

Innovation

Gør det rigtigt første gang med TWI

Vestas Blades’ fabrik i Lem, Vestjylland har indført TWI Job Instruktion som træningsmetode. En af gevinsterne er en mærkbar forbedring af cost of pure quality – ved at gøre det rigtige rigtigt første gang. Konference den 14. september fortalte mere.

Branchenyt

Succesfuld omstilling gav logistikpris til GN ReSound

En gennemgribende og vellykket omlægning af virksomhedens logistikkoncept er baggrunden for, at høreapparatproducenten GN ReSound A/S i Ballerup er vinder af Den Danske Logistikpris 2013.

Indhold fra partner

Innovation

Lean six sigma er en lang rejse

Mange fejler med lean six sigma, fordi de ikke tilpasser metoden til egen kultur, og ikke holder fast over fem og ti år. Hør mere på Den Danske Logistikkonference 30. oktober.

Branchenyt

Vinder din virksomhed Den Danske Logistikpris 2012?

Den 31. oktober 2012 afholder effektivitet.dk og IDA Produktion & Logistik Den Danske Logistikkonference. Konferencen vil også afsløre hvilken virksomhed, der modtager Den Danske Logistikpris 2012.

Strategi & ledelse

Nilfisk vinder af Den Danske Supply Chain Pris 2018

Rengøringsleverandøreren Nilfisk løb med den 24. udgave af Den Danske Supply Chain Pris, som virksomheden får for den transformation og de resultater, den har skabt indenfor supply chain-området, og for det meget bevidste design af en stærk platform for den fremtidige udvikling.

Planlægning

Regnekraft og algoritmer vil lige om lidt ændre radikalt på supply chain planning

Der er ny teknologi på vej, som kan automatisere store dele af supply chain planning-opgaven. Det er en stor mulighed, fordi det åbner op for, at de dygtige planlæggere kan fokusere mere på værdiskabende aktiviteter som f.eks. analyser, innovation og S&OP.

Branchenyt

Mobilhandel vinder frem i Danmark

De mobile enheder bliver brugt mere og mere til nethandel i Danmark. Specielt tablets er populære, men smartphones er også godt med. Generelt er onlinehandel i vækst, selvom enkelte produkter halter efter.

Branchenyt

Vinderen af Den Danske Logistikpris kåres på onsdag

Spændingen om, hvem der løber med Den Danske Logistikpris, bliver udløst på Den Danske Logistikkonference 2013, der afholdes på onsdag den 30. oktober i Ingeniørhuset i København.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Ingen innovation uden stærk forsyningskæde

Ingen virksomheder kan opnå succes uden innovation, og ingen kan opnå succesfuld innovation uden en stærk logistik og forsyningskæde. Sådan lyder det fra den legendariske professor i SCM og marketing Martin Christopher, der er hovedtaler på Den Danske Logistikkonference 2013.

Strategi & ledelse

Vinder du Den Danske Logistikpris 2011?

Den 5. oktober 2011 afholder effektivitet.dk og IDA Logistikselskabet Den Danske Logistikkonference. Årets hovedtaler...

Branchenyt

Årets danmarksmester i SCM blev… BWSC

BWSC (Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S), der leverer nøglefærdige kraftværker over hele verden, er de sidste 2,5 år blevet både hurtigere, omkostningslettere, mere leveringspålidelig og har frigjort arbejdskapital for 50 millioner kroner. Det er nogle af årsagerne til, at virksomheden modtager Supply Chain Prisen 2017.

Branchenyt

Den Danske Supply Chain Konference nærmer sig

Torsdag d. 1. juni løber årets udgave af Den Danske Supply Chain Konference af stablen i København. Med en hovedtaler i verdensklasse, prisuddeling og masser af videndeling, netværk og inspiration på dagsordenen, bliver det endnu en god event, lover arrangøren.

Branchenyt

Danfoss hædret for logistik i verdensklasse

Forenkling, optimering og transparens med udgangspunkt i klassisk logistikoptimering udløser Den Danske Logistik- og Supply Chain Pris 2014 til Danfoss.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

GN Resound forbedrer overskud med 300 millioner

Forbedringer i forsyningskæden er en væsentlig årsag til, at den danske høreapparatproducent forbedrer resultat før skat fra 14 procent i 2012 til 20 procent i 2013. Hør om hvordan på Den Danske Logistikkonference den 30. oktober.

Branchenyt

Den Danske Logistikpris går til VOLA

VOLA A/S vinder Den Danske Logistikpris 2012 for sit mangeårige arbejde med at forbedre sit logistik-setup.

Indhold fra partner

Branchenyt

Fra rationalisering til effektivitet

Dansk Rationaliserings Forening har brugt 1. maj på at skifte navn til effektivitet.dk.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere