Nyhedsarkiv

Sourcing

Q-System leverer transportanlæg til Prime Cargo

Prime Cargo, som er totalleverandør i fragtløsninger, har netop etableret et godt 10.000 m2 stort 3PL-center i Polen. Centerets transportanlæg er leveret af Q-System.

Strategi & ledelse

Kunderne tager magten i kæden

Kæden bliver vendt på hovedet. Differentierede og fleksible forsyningskæder, der er styret af kundekrav, er en af hovedingredienserne i fremtidens forsyningskæde.

Lager & distribution

Sådan designer du et multikanallager til både butikker og e-handel

E-handelskunder har lav tålmodighed i forhold til leveringstid, leveringskvalitet og leveringsinformation. E-handel giver også et helt andet ordremix og transportflow end traditionel butikslogistik – for ikke at tale om et returvareflow i en helt anden liga. Hvordan designer du en lagerstyring, der håndterer det hele?

Branchenyt

Et WMS på to hjul – Egedsø A/S indgår aftale om implementering af Astro WMS

Bjarne Egedesø A/S har i mere end 70 år været leverandør til den danske cykelbranche og har i mere end 30 år været...

Lager & distribution

Rukos nøgle til bedre effektivitet hedder Astro WMS

Ruko, der er Danmarks førende leverandør af låse- og sikringsløsninger, har investeret i en Astro WMS-løsning, der...

Lager & distribution

Arla i aftale om Astro

Arla Foods har indgået en fem-årig aftale med Consafe Logistics om etablering eller opgradering af Consafe Logistics IT-system Astro på alle Arlas distributionscentre i Norden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Ny lagerstyring hos Sanistål

Hos Sanistål opfører man i øjeblikket et af Europas største stållagre på 44.000 kvadratmeter på en 382.000...

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nyt WMS giver norsk 3PL stor fleksibilitet

Som logistikpartner til en række vidt forskellige B2B-virksomheder håndterer Qualified Logistics alt fra cykler og småkager. Et nyt WMS giver virksomheden den fleksibilitet, der gør den i stand til at imødekomme en stor variation i kundekrav, tidsskemaer og ERP-systemer samtidig med, at de leverer høj kundeservice.

Lager & distribution

Voice-brugere hæver stemmen

Den første undersøgelse af voice-brugeres tilfredshed bekræfter gevinsterne ved pick-to-voice. Men den afslører også, at mange voice-brugere oplever, at både hardware og software er for usmidigt og dyrt, når de skal udvikle processer og it-integration.

Lager & distribution

Elopak Denmark A/S investerer i WMS for at fremtidssikre lagerstyringen

Emballageproducenten Elopak Denmark A/S har indgået en aftale med Consafe Logistics om implementering af Astro WMS.

Lager & distribution

Consafe Logistics ansætter konsulenter til både mobile it-løsninger og WMS

Consafe Logistics har ansat John Høj Pedersen og Pernille Hasselbalch for at styrke salg og udvikling af...

Lager & distribution

Transparens i transporten - helt ud til kunden

Proof-of-Delivery (PoD) hedder teknologien, der til enhver tid kan holde styr på, hvor din vare befinder sig i distributionskæden. Det er ikke ny teknologi, men det er sund fornuft, der både kan forbedre kundeservice, reducere omkostninger og levere dokumentation for leveringer.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Paperlinx vil vækste med nyt WMS

Paperlinx Scandinavia A/S i Holstebro har indgået aftale med Consafe Logistics om levering af et Warehouse Management System.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Markedet indtager førersædet i kæden

Supply chain management er på vej til at udvikle sig til demand chain management. Når forsyningskæder begynder at producere det, der bliver solgt frem for at sælge det, der bliver produceret, så kan festen starte.

IT

Fuld sporbarhed med Extend ERP

Da Swedwood skulle implementere et nyt ERP-system, var virksomhedens vigtigste krav at opnå fuld sporbarhed helt ned på palle-niveau og finde en sikker måde, hvorpå de rigtige varer og mængder kommer ud i den rigtige rækkefølge med en direkte rapportering fra lageret i realtid.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Forbedret mobil løsning til transporttunge virksomheder

Vi bliver alle sammen hele tiden klogere på, hvordan vi kan forbedre og optimere vores værktøjer og arbejdsprocesser....

Lager & distribution

Effektiv WMS støtter lean i forsyningskæden

Mange logistik- og lagerchefer griber i disse år til lean for at forbedre logistikkens bidrag til konkurrenceevnen. WMS sikrer færre plukfejl, højere præcision og bedre planlægning. Det øger sandsynligheden for succes med lean. Men en kæde er som bekendt ikke stærkere end det svageste led, så vær opmærksom på også at optimere på snitfladerne mellem lager og kunder, transportører, leverandører etc.

IT

Forbedrede mobile enheder skal levere norsk post

Bring / Posten Norge har valgt Consafe Logistics’ koncept CESAM til at sikre automatisk kontrol, service og opgradering af sine 8500 PDA-enheder, som virksomhedens chauffører anvender i den daglige drift.

Indhold fra partner

IT

Loomis AB investerer mobilt

Loomis AB har indgået ordreaftale til 20 mio. kroner med Consafe Logistics om at levere PDA’ere og mobile printere...

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere