Nyhedsarkiv

Branchenyt

Case: UNO FORM har styr på hvert enkelt køkkenpanel

Hos UNO FORM køkkener produceres der køkkener i høj kvalitet. Det er ikke standardkøkkener, så hver ordre er unik. Der anvendes RFID til at identificere og tidsstemple de enkelte køkkenelement, hele vejen igennem produktionen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Sika Footwear: Optimerede processer med WMS-7 giver plads til vækst

”Det var vores ambition at vi skulle forbedre vores processer. WMS-7 har i den grad optimeret vores proces, så vi er blevet mere effektive og kan håndtere flere ordrer hurtigere og nemmere.” siger Sicco Roorda, Head of Supply Chain.

Indhold fra partner

IT

Konfiguration af mange håndterminaler

Automatisk opsætning af stregkodeterminaler med Scan N Go. Se hvordan du scanner en stregkode også bliver terminalen konfigureret.

Indhold fra partner

Produktion

Rod i etiketter og labels?

Har du 100 forskellige etiketter, labels og stregkoder du skal styre i produktionen?

Indhold fra partner

Branchenyt

Dolphin 70e - Endelig en smart phone som kan tåle at blive brugt

100% udviklet og produceret i Tyskland. Dolphin 70e er svaret på kundernes krav. Det unikke ved Dolphin 70e er at den har indbygget stregkodescanner.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Irma leverer dine fødevarer på dørmåtten

Den moderne forbruger har ikke tid til at gå i butikker. De bestiller varerne på nettet og forventer at få varerne leveret til døren. Varerne skal leveres til tiden og derfor har Irma valgt PCSYS til at levere en mobil løsning.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere