Nyhedsarkiv

Innovation

Sådan kan hospitalers logistik blive endnu bedre

Der er sket mange positive forbedringer af danske hospitalers logistik de sidste 15 år. Men hospitalslogistikken kan ifølge ekspert bidrage meget mere til bedre udnyttelse af skattekroner, bedre arbejdsmiljø for personale og langt højere service og sikkerhed for patienter. Her følger seks anbefalinger.

Lager & distribution

Ny teknologi kræver dyb involvering af organisationen

At skifte fra manuelt til højteknologisk lager fordrer respekt for medarbejdernes reaktion.

Lager & distribution

Et megalager eller flere mindre lagre?

Centrallagre og distributionscentre er de sidste ti år vokset kraftigt i størrelse. Rationalet er, at jo større jo mere effektivt. Det hollandske konsulenthus Groenewout peger nu på, at BIG ikke altid er BEST. Somme tider er det smartere at have to gange 25.000 m2 end én gange 50.000 m2. Det er en dansk konsulent ikke enig i, han mener, at BIG ofte er BEST for virksomhedslagre i Norden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Flere højlagre på vej

Ønsket om at reducere omkostninger til transport og lagerstyring tvinger virksomhederne til at satse på lokalt placerede, teknisk avancerede og ofte meget store distributionscentre, mener direktør Torsten Langebæk, hvis firma har været involveret i opførelsen af flere nye højlagre.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere