Nyhedsarkiv

Branchenyt

3 trends din netbutik vil møde i 2021

Ifølge tre eksperter vil 2021 fortsætte i 2020’s fodspor, når det kommer til e-handel. Her skitserer tre trends, der kommer til at dominere i det kommende år, samt én der formentlig ikke gør.

Lager & distribution

Europas største lagerløsningsproducent etablerer sig på det danske marked

stow Group, der er Europas største producent af løsninger til lagerindretning, etablerer sig nu også i Danmark gennem selskabet stow Nordics A/S. Etableringen af stow Nordics A/S er det næste skridt i en større synlighed på det nordiske marked. Igennem det sidste år har virksomheden – med hovedsæde i Belgien - sammenlagt brands og aktiviteter i stow Group under strategien ”one brand, one company”.

Branchenyt

Lyt til to nye levende samtaler om SCM på scm.dk

SCM Agendaen er navnet på podcast-kanalen på scm.dk. To nye udsendelser gør lytterne klogere på transformation af supply chain og på cloud-implementering.

Produktion

På disse 5 måder optimerer cobots industrien

Automationen i industrien er taget til under coronakrisen. Det mærker man særligt hos automationshuset BILA A/S. Fem af deres kunder fortæller her, hvordan de nye cobots har optimeret deres produktion.

Branchenyt

RELEX Webinar: Markdown optimering - Et online supermarked's rejse, med nemlig.com

I webinar d. 27. januar taler vi med Camilla Olver, som er Supply Analyst hos nemlig.com, om hvordan virksomheden opdagede, at de havde brug for at forbedre deres markdown-proces, hvordan de implementerede den, og hvilke resultater de har opnået.

Indhold fra partner

Produktion

Vi sørger for at kunderne får stor værdi ud af ROB-EX

Vores kunder skal have stor værdi ud af ROB-EX. Derfor har vi en supportfunktion der vejleder og rådgiver kunder og partnere fra hele verden om konkrete problemstillinger, indstillinger, tips og tricks til brugen af ROB-EX og meget mere.

Indhold fra partner

Branchenyt

JAN 27 - Live Webinar - Intelligent Inventory & Omni-Fulfillment to Accelerate Sales and Profits

The pandemic has brought dramatic changes to the retail industry and accelerated trends in consumer behavior that were already underway. Customers are taking advantage of buy online pick up in store (BOPIS), curbside pick-up and expanded delivery options

Indhold fra partner

Lager & distribution

Sådan binder du alle lagerets processer sammen

Få indsigt i, hvordan du kan binde alle lagerets processer sammen og optimere hele lagerets udgående logistik.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ufaglærte vil mærke coronakrisen hårdest i 2021

Det ufaglærte arbejdsmarked blev mærket, da coronapandemien lukkede Danmark ned i 2020. Det vil fortsætte i 2021, hvor AE forventer 15.000 ufaglærte jobs vil gå tabt. Til sammenligning forventer de, at kun godt 2.000 faglærte jobs vil forsvinde.

Lager & distribution

LEDVANCE DIGITAL ANNO 2021

I 2021 bliver det meget nemmere for dig som belysningsprofessionel at få information fra LEDVANCE digitalt og bruge værktøjer, der kan hjælpe dig i hverdagen, når du har brug for:

Indhold fra partner

Lager & distribution

Danske Fragtmænd vælger Linde med Lithium-ION

Med en opdateret flåde på 57 Linde palleløftere og dobbeltstablere tager Danske Fragtmænd i Brabrand hul på et nyt kapitel i den interne transport. De har valgt N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier til de mange fabriksnye Linde-maskiner, der holder hjulene kørende på den travle godsterminal, der ligger strategisk godt placeret ud til E45-motorvejen i Aarhus Vest.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Logistiksamarbejde sparer hver anden levering til Rema 1000

Et unikt samarbejde mellem REMA 1000 og discountkædens leverandører af brød betyder, at antallet af leveringer af brød til kædens butikker er halveret på kun et år – svarende til en reduktion på over to millioner kørte kilometer om året. Samarbejdet forlænges nu i fem år, og REMA 1000 vil kopiere løsningen til andre leverandører.

Branchenyt

AI-Enabled Real Time Markdown Pricing Optimization

Blue Yonder’s AI and ML-based markdown pricing enables KPI based optimization balancing revenue, profit, operational costs and waste reduction goals. Grocers can improve alignment between inventory and their pricing strategies so they can sell everything.

Indhold fra partner

Planlægning

Case: Et af Vikans vigtigste parametre for at sikre tilfredse kunder er høj leveringsperformance

Manglende data og kompleksitet i deres supply chain udfordrede Vikan, en af verdens førende producenter til hygiejnekritiske områder.

Indhold fra partner

Innovation

Digital lastning af skibe skal gøre dansk shipping grønnere

Danske shippingfirmaer kan spare mange tusind tons CO2 og hundrede millioner kroner årligt med en innovativ, digital løsning til lastning af skibe, som DTU Management står i spidsen for.

Planlægning

Tid til at tage højde for et rekordstort antal pakker hver dag

Tiden, hvor vi kan undre os over, hvor mange pakker der sendes ved specielle lejligheder, som før jul, er forbi. Vi kan forvente konstant højt pres fra e-handelen i fremtiden. Det er tid til at stressteste i hele forsyningskæden med applikationer i forhold til de nye niveauer. Det skriver Carsten Lundin fra BluJay.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Indspark: De 5 essentielle trin mod cirkulær økonomi

Planlægning

Hvordan forløser man virksomhedens potentiale med Digital Supply Chain planlægning?

Hvorfor er det at Supply Chain planlægning er vigtigt for at forløse virksomhedens fulde potentiale og hvorfor er det vigtigt at det bliver koblet til virksomhedens forretnings strategi? Vær med på Tirsdagsgæsten (webinar) den 19. Januar og lær mere.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Med hjælp fra digital logistikløsning bliver vaccinationsprocessen sikrere

Danske Lyngsoe Systems A/S har sammen med amerikanske Omni-ID og Axzon udviklet en ny, digitaliseret procesunderstøttelse af COVID-19 vaccinelogistikken. Den nye teknologi skal styrke, temperatur monitorere, effektivisere og øge sikkerheden i forbindelse med COVID-19 vaccinationer på vaccinationscentrene.

Lager & distribution

Terberg tester hydrogen-motorer

Netop nu tester hollandske Terberg deres nye hydrogen-drevne terminaltraktor YT203-H2 på en havneterminal i Rotterdam.

Indhold fra partner

Branchenyt

Slimstock er rykket i nye lokaler

Slimstock er fra nytårsskiftet officielt rykket i nye og lækre lokaler i kontorhotellet Tower77.

Indhold fra partner

Branchenyt

Element Logic skal levere stort AutoStore-robotlager til Sanistål

Sanistål har indgået en aftale med Element Logic om levering af et stort og højteknologisk AutoStore-robotlager. Investeringen vil effektivisere Saniståls lager og skabe plads til fortsat vækst.

Indhold fra partner

Planlægning

Case: Et af Vikans vigtigste parametre for at sikre tilfredse kunder er høj leveringsperformance

Manglende data og kompleksitet i deres supply chain udfordrede Vikan, en af verdens førende producenter til hygiejnekritiske områder.

Indhold fra partner

IT

Det offentlige overhaler erhvervslivet indenom på IT

Når det handler om digitale ambitioner, kan det offentlige meget vel være ved at overhale det private erhvervsliv. Blandt andet forventer 91 procent af den offentlige sektor, at de vil bruge kunstig intelligens om bare tre år.

SCM 4.0

Ét klik letter arbejdsbyrden på verdens sterilcentre

Ét klik på en tablet er alt, det kræver at tilkalde KEN’s nye robotløsning til sterilcentre. Robotten AL10 betyder mindre tungt løfte- og skubbearbejde for personalet. Derudover reducerer den støj og frigør tid i dagligdagen.

Produktion

På trods af store udsving går det fremad i industrien

Produktionen i industrien steg med 5,9 procent i november. Stigningen er drevet af udviklingen i medicinalindustrien, der samtidig var skyld i dykket i oktober. Samlet set stiger produktionen dog med 2 procent i efterårsmåneder sammenlignet med juni – august.

Planlægning

Digital Supply Chain planlægning kan være lidt ligesom et cockpit på et fly

Har du nogensinde spekuleret på hvad piloter laver i flyets cockpit? Det ligner lidt det job som Chief Supply Chain Officer (CSO) eller CFO'en har i virksomheden når det gælder styring af virksomhedens Supply Chain Planlægning. Download whitepaper.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere