Nyhedsarkiv

Innovation

Panasonics L.I.V.E-serie viser vejen for virtuelle innovationer i broadcast- & medieindustrien

L.I.V.E.-serien virkeliggør Panasonics vision om at forme fremtiden inden for broadcasting ved hjælp af Smart Live Production-konceptet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Amazon udvider på logistikken – og udvider og udvider

I løbet af de sidste tre år er Amazons logistiknetværk vokset i samme grad, som Walmarts er det på 50 år. Det siger noget om hastigheden, hvormed Amazon udvider og kommer tættere på deres kunder – i USA og globalt.

Branchenyt

Flere kvinder studerer IT, teknik og robotter

Kvinder har været underrepræsenteret på ’STEM-uddannelserne’, men ændringer er undervejs. Særligt arbejdet med udvikling af IT-systemer, softwareudvikling og app-udvikling trækker kvinderne til.

Branchenyt

Bruger du løftegrej hver dag?

Men du kender ikke rigtig lovgivningen ELLER måske ved du ikke 100%, hvad man skal være opmærksom på, når du eller dine medarbejdere anvender jeres løftegrej?

Indhold fra partner

Branchenyt

Den tyske dagligvaregigant REWE vælger RELEX til optimering af butikshylderne

Tysklands anden største dagligvarekæde REWE indleder samarbejde med RELEX Solutions, udbyder af planlægningsløsninger til detailhandlen, for at kunne lave automatiserede butiksspecifikke planogrammer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Amerikanske logistikvirksomheder opruster mere end sædvanligt op til jul

2020 har været et succes-år for netbutikker og de virksomheder, som leverer pakkerne til de mange forbrugere. Hver dag har føltes som Black Friday. Op til julesæsonen ansætter både Amazon, UPS og Fedex derfor endnu flere nye medarbejdere end, de plejer. Nogle af dem midlertidigt – andre permanent.

Branchenyt

Så nemt er det med vores EasyCert-App! Fyns Kran Udstyr A/S

Download dine certifkater, på et øjeblik, uden bøvl og trælse systemer!

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Ny legetøjskæde i stærkt samarbejde

Kids Coolshop buldrer frem med nye legetøjsbutikker i et presset marked,. Kæden får installeret elektroniske prisskilte i de fysiske butikker. Prisskiltene er koblet til en stærk e-handelsmotor og skal være med til at sikre konkurrencedygtige priser.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Er det svært at få overblikket over hvordan i kan drage nytte af Kunstig Intelligens i Supply Chain?

Kunstig Intelligens er en del af roadmappen for mange virksomheder og Supply Chain organisationer. Det kan dog være svært at gå fra strategi til handling. Download whitepaper om hvordan man skaber konkurrencemæssige fordele med Kunstig Intelligens.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

I sporet på COVID-19 – fællesskab ja tak

Indhold fra partner

Branchenyt

Du skulle seriøst overveje det - hvis du ikke har et!

Med et login til fyns-kran.dk får du:

Indhold fra partner

Lager & distribution

Introducing The Rugged Hand Held Device XT30-HC By Janam and Ci Distribution

The XT30-HC is built for use within hospitals and health care to help with the fulfilment of Patient Administration, Asset Tracking and Personnel Management.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Microsoft Inspire Keynote Featuring DHL and Blue Yonder

Judson Althoff, EVP Worldwide Commercial Business at Microsoft describes how DHL is using Blue Yonder's Robotics Hub, built on Microsoft Azure.

Indhold fra partner

Branchenyt

Transport-udspil er dyrere – ikke grønnere

Danske Speditører er kritiske overfor regeringens CO2-udspil, der lægger regningen for elbilerne for fødderne af transportbranchen - det bliver dyrere for branchen, dyrere for kunderne og ingenlunde grønnere for samfundet.

Indhold fra partner

Planlægning

Panasonic lancerer TOUGHBOOK-as-a-Service program for sine robuste bærbære computere

Nu kan du leje de robuste TOUGHBOOK-enheder takket være den nye TOUGHBOOK-as-a-Service-tjeneste fra Panasonic, som indbefatter både levering, tre års garanti, helpdesk-support og end-of-life-håndtering.

Indhold fra partner

Produktion

Moderne slaveri får frit spil under coronapandemien

I en verden, hvor moderne forsyningskæder også er globale, er det sværere for en virksomhed at kontrollere arbejdsforholdene hos deres underleverandører eller producenter. På grund af covid-19 er det nu endnu sværere, da kontrollører ikke i samme omfang kan besøge faciliteter placeret på den anden side af jorden.

Branchenyt

Godt tiltag er kommet for at blive - GLS Fuldmagt

GLS lancerer en portal til bestilling af en fast fuldmagt, så modtagerne kan få leveret lige til døren uden at skulle være tilstede for at kvittere for pakkerne - og uden at komme i kontakt med hverken scanner eller andre mennesker.

Indhold fra partner

Planlægning

Går i glip af 10-15% på bundlinjen fordi i ikke bygger bro mellem marketing og operations?

Går i som mange andre virksomheder glip af 10-15% på bundlinjen fordi i ikke bygger bro mellem marketing og operations? Læs hvordan avanceret planlægningsteknologi kan hjælpe jer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Gratis webinar | Optimering af lager og supply chain med Slimstock

Tirsdag d.6 oktober afholder vi et gratis webinar, hvor du kan høre hvordan du kan skabe ekstra værdo fpr din virksomhed.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Panasonic lancerer PressIT – Ny platform til at styrke samarbejdet på arbejdspladser

Det trådløse præsentationssystem PressIT er det nyeste fra Panasonics brede udbud af samarbejdsløsninger skabt til at øge produktiviteten og effektiviteten på nytænkende arbejdspladser.

Indhold fra partner

Produktion

Emballageproducent vil genanvende paprør i ny bæredygtighedsstrategi

Den herningensiske virksomhed EHRNO Flexible vil sætte et godt eksempel i emballagebranchen. I tæt samarbejde med kunder og partnere lanceres et nyt genanvendelsesprojekt, hvor et biprodukt – paprør - indsamles og genanvendes i forbindelse med leveringer.

Strategi & ledelse

SMV’ere skal patentere mere – eller gå glip af afkast

Selvom antallet af patentansøgninger indenfor batteriteknologi stiger, halter Europa bagud. Sammenlignet med USA indsendes halvt så mange ansøgninger af SMV’ere. Men et patent kan være afgørende for at kunne sælge sin teknologi og dermed få afkast af sin opfindelse.

Strategi & ledelse

Test om jeres virksomhed er klar til digitalisering

Svar på ni spørgsmål og test jeres digitale modenhed. Få med det samme et overblik over jeres mangler i forhold til andre virksomheder i jeres branche.

Indhold fra partner

Innovation

Radikal funktionsændring er en fordel for webshops

Ny teknologi betyder en radikal funktionsændring til håndtering af småvare-pak hos DKI Logistics A/S, der har hovesæde i Horsens og lokationer i Køge og Herning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Robotter hjælper sundhedsvæsenet i kampen mod Covid-19

Coronakrisen gør mange ting meget sværere – og mere usikre – end de ellers er. Men teknologiske løsninger letter vores arbejds- og dagligliv trods ofte skærpede myndighedskrav, lokale nedlukninger og det fortsatte behov for social distancering.

Indhold fra partner

Innovation

Pak ud, tænd og desinficér: Robot skal redde os fra virus

En tredje generation af den brugervenlige desinfektionsrobot fra Odense, betyder en udvidelse af brancher og steder, hvor automatiseret rengøringshjælp kan blive en realitet. Det øgede fokus på hygiejne under coronapandemien betyder, at efterspørgslen stiger på desinfektionsrobotter fra storcentre, hoteller og hospitaler.

Branchenyt

Udnyt dine fordele - uanset hvor ofte du handler med os!

Som kunde hos Fyns Kran Udstyr har du mulighed for at lave en pris- eller samhandelsaftale, der sikrer dig fordelagtige priser og forhold på de varer, du har behov for.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere