Nyhedsarkiv

Branchenyt

Damco Extends Partnership with BluJay to Boost Performance and Speed

Discover why Damco moved their automation from on-premise to the cloud.

Indhold fra partner

Produktion

Indspark: Hold projektet på sporet – også ved uforudsete hændelser

Produktion

Indspark: Få de komplekse projekter til at klappe – og skru ned for risikoen

Branchenyt

Danske Speditører sætter aktualiteten i højsædet

Som Brexit-forløbet har udviklet sig, har vi besluttet at sætte fokus på den juridiske del af Brexit-konsekvenserne. Vi har fået advokat Henrik Thal Jantzen fra Hafnia Law Firm til at føre os igennem de juridiske udfordringer, der opstå efter Brexit.

Indhold fra partner

Innovation

Scania og Volvo vil have elveje i stor skala nu

Slut med pilotforsøg, nu skal de elektriske veje rulles ud i stor stil i Sverige, lyder fra topcheferne i Scania og Volvo, der konkret foreslår bl.a. E4 fra Malmö mod Stockholm som en oplagt strækning. Udbygningen skal ske på statens regning, og så skal der samarbejdes på EU-niveau.

Lager & distribution

Mød N.C. Nielsen på hi-messen 2019

N.C. Nielsen er udstiller på hi-messen i Herning, og stiller op med en spændende stand på Skandinaviens største teknologi- og industrimesse. Det sker i dagene fra den 1. oktober til og med den 3. oktober 2019, hvor du kan møde N.C. Nielsen i hallen for intern logistik, nærmere bestemt på stand H6220.

Indhold fra partner

IT

Indspark: Hvad er AMS, og hvorfor er det vigtigt for dine IT-investeringer?

Branchenyt

Store besparelser for Europas foretrukne konfektionsbrand

Leaf er en virksomhed, der altid er på udkig efter forbedringer. Virksomheden ønskede at få et mere omfattende overblik over sit forsyningskæde-netværk ved hjælp af analytics. Den bad ORTEC Consulting om at hjælpe med projektet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Opgradering af WMS øger virksomheds effektivitet med over 40 procent

Virksomheden Av Form A/S har investereret i ny teknologi, som har optimeret lager og arbejdsgang. Det har både øget effektiviteten og nedbragt omkostningerne. Projektchef mener, det er en investering i konkurrencedygtighed.

Innovation

Cobots løfter mere og mere

Det nyeste skud på stammen af kollaborative robotter fra Universal Robots kan løfte 16 kilo og dermed hjælpe menneskerne omkring den i endnu højere grad. I det hele taget fylder cobots mere og mere i supply chain- og fulfillmentbranchen.

Branchenyt

Aalborg havn gør klar til bæredygtig industripark

Aalborg havn har indledt forberedelserne af en byggemodning af et 110.000 kvadratmeter stort areal i Østhavnen. Ambitionen for arealet er et nytænkende industriområde, der kan blive en del af projektet Miljø++, som har bæredygtige løsninger og forretningsmodeller i kernen.

Overvejer du at læse HD?

Hør hvad de studerende fortæller om uddannelsen

Indhold fra partner

Lager & distribution

Bring Danmark vækster med Logicenters

I februar 2019 underskrev Logicenters og Bring Danmark en aftale vedrørende leje af 11.160 m2 i cross-dock terminalen i Greve, og første spadestik til byggeriet blev taget måneden efter. Det står nu klart at Bring vil leje hele ejendommens 14.872 m2.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt pakkeboksanlæg i Aarhus og logistikcenter i Göteborg skal styrke PostNord

Tirsdag åbnede PostNord Danmarks største pakkeboksanlæg i Aarhus, som skal være med til at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagere. Samtidig offentliggjorde PostNord TPL, at de sammen med Landvetter Logistik Center skal opføre et nyt logistikcenter i Sverige.

Lager & distribution

FREJA vokser med kunderne

Siden 1953 har Keflico serviceret og rådgivet professionelle aktører inden for træbaserede produkter og løsninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: RFID skaber sporbarhed og booster lagereffektiviteten hos Øens Murerfirma

Effektiv lagerstyring og logistikflow er to afgørende faktorer i den daglige drift hos Øens Murerfirma, som selv lagerfører materialer og værktøj til virksomhedens projekter. En RFID-løsning fra Delfi Technologies skaber sporbarhed på salgsvarer og udlån,

Indhold fra partner

Branchenyt

Indspark: Er det også en udfordring for dig at holde dig ajour med den nyeste teknologi?

Branchenyt

Kohberg Bakery Group A/S og AGR Nordic A/S indgår samarbejde om forecasting og kampagne planlægning

AGR Nordic A/S skal levere den nye løsning, der skal gøre det enklere at forecaste og planlægge Kohbergs kampagner, og holde servicegraden i top.

Indhold fra partner

Branchenyt

GS1 Denmark byder velkommen til Matas

Hos GS1 Denmark kigger vi hele tiden på muligheder for at øge værdien for vores medlemmer, og derfor tager GS1Trade Sync nu et skridt ind i kosmetikverdenen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Underskudsramte Uber vil investere millioner i Uber Freight

Transportvirksomheden Uber mister flere milliarder dollars hvert kvartal. Til trods for det overrasker virksomheden nu med en enorm investering i datterselskabet Uber Freight, der er et forsøg på at booste fragtvirksomheden.

Lager & distribution

Jysk indvier Bulgariens mest moderne distributionscenter

Den bulgarske premierminister, Boyko Borisov, var med, da Jysk torsdag den 12. september indviede Bulgariens mest moderne distributionscenter, passende beliggende på Lars Larsens vej i Bozhurishte udenfor hovedstaden Sofia.

Planlægning

Indspark: Hold integrationer og forretning i luften døgnet rundt

Strategi & ledelse

Lego-COO er årets supply chain-leder

Prisen som Best Supply Chain Leader i Danmark 2019 gik til COO for Lego Group Carsten Rasmussen, da Supply Chain Leaders Forum blev afviklet på CBS i går. Specielt på det personlige plan har vinderen gjort det godt, lød det til overrækkelsen.

Branchenyt

Dematic automates E-Commerce-Warehouse for Chausson Matériaux with AutoStore

Heusenstamm/Lavaur, July 9, 2019 – Dematic SAS is proud to announce the agreement of a new AutoStore® solution for Chausson Matériaux, a family and independent company specializing in the distribution of building material through its 350 branches (900 M€ of turnover, 3,800 employees).

Indhold fra partner

Branchenyt

Dansk it-virksomhed vil digitalisere emballagestyring

To tidligere speditører har startet it-virksomheden MyPallet, der skal gøre emballagestyring lettere og billigere for virksomheder i transportbranchen. Flere kendte danske virksomheder har da også allerede taget løsningen til sig.

Branchenyt

Logicenters signs unique agreement with Axfood’s Dagab: Logistics facility to become one of Europe’s largest

Logicenters and Axfood’s purchasing and logistics company Dagab have now signed a contract for the development and leasing of a logistics facility of just over 100,000 m2 in Bålsta.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske Rederier vil have skibsfarten med i ny infrastrukturplan

Der er en betydelig klimagevinst ved at flytte transport fra vejene over på skibene, ligesom det vil lette trængslen på vejene og skabe arbejdspladser i branchen. Derfor opfordrer Danske Rederier transportministeren til at få skibsfarten med i den nye infrastrukturplan.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere