Nyhedsarkiv

Lager & distribution

Intelligent Systems skal levere endnu et projekt med avanceret software, til en af Frankrigs førende supermarkedskæder.

Som underleverandør til BEUMER Group, skal Intelligent Systems for fjerde gang levere intelligent automatiseret styring til stort distributionscenter i Frankrig.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Pressemeddelelse: AMCS overtager Recy Systems

AMCS, verdens førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genbrugs- og logistikbrancherne, har i dag offentliggjort overtagelsen af Tysklands førende software specialist, Recy Systems (Recy).

Indhold fra partner

Innovation

Lastbiler kan reducere CO2 med pakketetris

Den tunge transports klimabelastning har kæmpe betydning for vores samlede klimaregnskab. Lige inden jul, blev EUs klimaministre for første gang enige om bindende CO2 reduktionsmål. Innovation og pakketetris kan hjælpe reduktionen på vej. Læs hvordan.

Indhold fra partner

Branchenyt

Dachser skal fragte reservedele for Volvo Cars

En ny aftale gør, at Dachser fremover skal håndtere transporten af Volvo Cars-reservedele fra Sverige til forskellige lagre i Tyskland. To megatrailers skal køre i shuttledrift seks gange om dagen.

Branchenyt

Danske havne ligger i top på effektivitet

En ny rapport viser, at de danske havne ligger på en sjetteplads i verden, når det gælder effektivitet. Brancheorganisationen Danske Havne vil dog gerne gøre det endnu bedre.

Branchenyt

Case: Implementering af nyt Forecasting, Demand Planning & Replenishment system

Hvad har du brug for af viden for at implementere et nyt Forecasting, Demand Planning & Replenishment system?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CPH: ”Det er et kæmpe, kæmpe skridt for os”

I Københavns Lufthavn har de svært ved at få armene ned over DHL’s milliardinvestering. ”Det viser at vores ambitioner er realistiske”, lyder det fra direktør Thomas Woldbye om lufthavnens storstilede cargoplaner.

Branchenyt

Sådan går det med SCM i 2019 - del 3

SCM.dk har spurgt 16 SCM-eksperter om, hvad der vil ske på SCM-banen i 2019. Svarene tyder på, at følgende tre områder fortsat vil fylde mest: data og digitalisering, S&OP og kompetenceudvikling samt strategi og innovation. Men i 2019 kommer der en ny dimension; samfund og miljø. De 16 eksperters bud er en guldgrube af inspiration til, hvordan du kan udvikle din forsyningskæde. Læs de sidste seks input her.

Branchenyt

Må du genbruge dine stregkoder?

Dine pastaskruer gik ud af produktion for 5 år siden. Til gengæld har du opfundet noget nyt: Pasta-møtrikker, og de skal naturligvis have et varenummer og en stregkode.

Indhold fra partner

Branchenyt

GEPIR – Stregkodernes gratis telefonbog

Tallene taler deres eget sprog i GEPIR, som ikke er et eksotisk dyr i familie med Tapiren, men derimod GS1 Denmarks’ gratis søgefunktion, hvor du kan finde informationer om virksomheden bag de numre, du finder under stregkoderne på dine varer.

Indhold fra partner

Branchenyt

Prestigious award: Pepperl + Fuchs and WITRON receive important award in Asia

And the winners are?......Pepperl + Fuchs and WITRON!

Indhold fra partner

Branchenyt

B.N.T Scandinavia AB, implementerer AGR 5 til S&OP, forecast og indkøbsoptimering.

AGR Nordics Inventory Optimiser får endnu en svensk kunde.

Indhold fra partner

Branchenyt

DSV byder 26 mia. for Panalpina

Endnu et opkøb i sværvægtsklassen kan være undervejs for DSV, der har budt godt 26 milliarder kroner for den schweiziske konkurrent Panalpina. Vi kan vokse meget endnu, lyder det fra det danske selskab, der vil blive verdens næststørste luftfragtspeditør, hvis handlen lykkes.

SCM 4.0

Digital pragmatisme: Nøglen til disruption indenfor eksportsektoren

Eksport til fjerne og nye markeder bliver langt hurtigere, lettere og billigere for danske virksomheder. Alle dokumenter håndteres digitalt i ét samlet flow, og potentialet er millioner i gevinst på bundlinjen.

Indhold fra partner

Branchenyt

I 2019 vil vi se et øget fokus på cybersikkerhed i forsyningskæden

Risikoen forbundet med arbejdet i forsyningskæder er stigende, og derfor vil vi ifølge direktør i Information Security Forum, Steve Durbin, i år se et øget fokus på cybersikkerhed. Udfordringen bliver manglen på talenter i cybersikkerhedsbranchen, der hele tiden forandrer sig.

Lager & distribution

DHL femdobler sin hub i Københavns lufthavn

Med en investering på 1 mia. kr. vil DHL Express over de næste fire år udvide sin kapacitet i Københavns lufthavn til det femdobbelte af i dag. Den voksende onlinehandel er den primære årsag til ekspansionen, som selskabet ifølge adm. direktør Atli Einarsson håber vil dække de næste 25-30 år.

Branchenyt

Sådan går det med SCM i 2019 - del 2

SCM.dk har spurgt 16 SCM-eksperter om, hvad der vil ske på SCM-banen i 2019. Svarene tyder på, at følgende tre områder fortsat vil fylde mest: data og digitalisering, S&OP og kompetenceudvikling samt strategi og innovation. Men i 2019 kommer der en ny dimension; samfund og miljø. De 16 eksperters bud er en guldgrube af inspiration til, hvordan du kan udvikle din forsyningskæde. Læs de næste fem input her.

Lager & distribution

KJV optimerer plukkelageret med smalgangsreoler

Som en af landets førende leverandører af bl.a. skærende værktøjer, transmissioner, teknik og automationsløsninger havde KJV behov for at øge plukkehastigheden for at imødekomme et stigende salg via webshop.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Effektiv organisering af lageret kan åbne for nye vækstmuligheder

Virksomhedsledere kigger ofte efter vækstmuligheder udenfor virksomhedens mure, men hos Diederich Lys viste vækstmulighederne at befinde sig under eget tag

Indhold fra partner

Branchenyt

Toyota Material Handling får tildelt guld-certifikat af EcoVadis

For femte gang er Toyota Material Handling Europe blevet tilkendt EcoVadis’ guld-certifikat for bæredygtighed. Virksomheden er den første – og stadig den eneste i industrien – der har opnået dette niveau.

Indhold fra partner

Branchenyt

Antallet af søfolk bliver fordoblet inden 2040

Der har længe hersket en frygt for, at søfolk på sigt ville miste deres job til automatisering, men nyt studie forudser, at arbejdsstyrken i sektoren vil blive fordoblet frem mod 2040.

Lager & distribution

Hirtshals’ nye kombiterminal ligger stort set ubrugt hen

Kombiterminalen på Hirtshals Havn er blevet brugt tre gange siden åbningen i sommeren 2015, og det næste tog kommer først i efteråret 2020. ”Vi forholder os konstruktivt til en ærgerlig situation”, lyder det fra havnedirektør Jens Kirketerp Jensen.

Branchenyt

UNI-TROLL præsenterer ny M4 Trolley på IPM 2019

Fremtidens trolley er i fokus, når UNI-TROLL EUROPE tager på IPM og præsenterer nyheden M4.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Bedre omstillingstider i produktionen hos Meneta

Som underleverandør til autobranchen kender Meneta Advanced Shims til LEAN-principperne inden for produktion. Derfor har virksomheden naturligt fokus på hele tiden at finde nye metoder til at opnå bedre logistik og ergonomi i produktion og på lager

Indhold fra partner

Branchenyt

Detailkæden Biltema opretter sit eget logistikfirma

Biltema, der er en af nordens største detailkæder, vil sikre mere effektiv og miljøvenlig varetransport. Derfor opretter firmaet sit eget logistikfirma, Biltema Logistics, der i fremtiden skal transportere kædens varer til Danmark.

Branchenyt

Sådan går det med SCM i 2019 - del 1

SCM.dk har spurgt 16 SCM-eksperter om, hvad der vil ske på SCM-banen i 2019. Svarene tyder på, at følgende tre områder fortsat vil fylde mest: data og digitalisering, S&OP og kompetenceudvikling samt strategi og innovation. Men i 2019 kommer der en ny dimension; samfund og miljø. De 16 eksperters bud er en guldgrube af inspiration til, hvordan du kan udvikle din forsyningskæde. Læs de første fem input her.

Branchenyt

Modellerne for last-mile-levering trænger til en opdatering

En ny undersøgelse fra Capgemini Research Institute peger på en række nuværende tendenser, der gør sig gældende indenfor last-mile-levering.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere