07.07.2020  |  Branchenyt

NYE UDVIDEDE MULIGHEDER FOR BLUJAY-INTEGRATION MED MICROSOFT D365

Indhold fra partner Hvad er dette?

BluJay Solutions, oplyser i en pressemeddelelse at de nu tilbyder udvidede muligheder for Microsoft Dynamics-brugere for direkte integration gennem den nye BluJay Gateway til D365

BluJays Gateway til D365,  er tilbudt i samarbejde med NMB Solutions og er designet specifikt til D365-brugere. Løsningen er sikker, i realtid og let at administrere og integrere til BluJays kraftfulde løsninger til transportstyring, pakke, spedition og overholdelse.

”Med dette tilbud åbner BluJay og NMB Solutions en ny verden af ​​logistic, globale handelsbesparelser og kundetilfredshed for D365-brugere,” udtaler Chris Timmer, Chief Revenue Officer hos BluJay Solutions. "Kunderne drager fordel af øget produktivitet og reducerede omkostninger med en problemfri integration certificeret af Microsoft."

BluJay Gateway for D365 hjælper virksomheder, der bruger Microsoft D365 til finansiering og drift, med at fjerne udfordringer fra deres supply chain og tilbyde en række fordele:

  • Transportation Management for Shippers - muligheden for at styre alle transportformer i et enkelt system og centralisere kontrollen af ​​hele transportprocessen.
  • Transportstyring for speditører - en smidig, skalerbar platform, der tilpasser sig og vokser med brugerens forretning, leverer bedre kundeservice med fleksibilitet til at imødekomme ændrede krav.
  • Pakke - en forsendelsesløsning i enterprise-klassen, der gør det muligt for virksomheder at pakke og sende smartere, hvilket reducerer tid og omkostninger pr. pakke med brugervenlig forsendelse og compliance management.
  • Compliance - Hurtig og nem implementering med nem webbaseret integration til at håndtere eksport compliance risici for handelspartnere, transaktioner og andre tredjepartsrelationer.

Mere fra BluJay Solutions A/S

BluJay Solutions A/S

https://www.blujaysolutions.com/

About BLUJAY A Global Suplier of Logistics and Transportation Software and ServicesBluJay empowers you to optimize your company’s future in the global economy. When you partner with BluJay, you gain the advantage of the largest Global Trade Network, a cloud-powered portfolio of application services, hands-free customs, optimised transportation and storage, real-time data analytics,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere