24.11.2010  |  IT

Nye rullekæder fra Lönne

Lönne Scandinavia lancerer nu sit eget program af rullekæder til industrien.

Lönne Scandinavia lancerer nu sit eget program af rullekæder til industrien.

I industrielle kædebaner anvendes typisk lavprisprodukter fra Fjernøsten, når det ikke vurderes relevant at betale for ekstraordinær kvalitet, mens man til finere industribrug oftest vælger væsentlig mere kostbare kæder.
”De steder, hvor der ikke er særlige krav til kæderne eller hvor de på grund af stor belastning skal skiftes ofte, er lavprisløsningerne mere populære. Det kan f.eks. være i lufthavne, postcentre og tunge industrimiljøer”, forklarer salgskonsulent Søren Meinertz fra Lönne Scandinavia, som netop har lanceret det nye lavprisprodukt.
”Med den ny serie får man kæder af fornuftig kvalitet til priser, der er væsentlig lavere end vores hidtidige lavprisprodukt. Det muliggøres af effektiviseret logistik, hvilket først og fremmest vil sige en kortere vej mellem producent og slutbruger”.
De nye produkter kan leveres i sort stål, rustfri stål eller belagt med nikkel, og de fås både med simplex-, duplex- og triplexkonstruktion. Ved bestilling inde kl. 14 leveres kæderne samt de tilhørende hjul den efterfølgende hverdag.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere