19.10.2021 | Navnenyt

Nye ansigter til Langebæk

Fra venstre ses Jens Møller, Bjarne Jessen Kinsella og Morten Nørgaard

Bjarne Jessen Kinsella er tiltrådt som konsulent som færdiguddannet cand.merc. i supply chain management fra CBS suppleret med en minor i cirkulær økonomi. Således tilfører Bjarne en kommerciel profil til Langebæk.  Bjarnes speciale sluttede i top tre i "Bedste CBS cand.merc. SCM masterafhandling". 

Jens Møller er tiltrådt som seniorkonsulent. Jens tilfører mange års viden og erfaring med implementering, projektledelse og forandringsledelse. Det gælder blandt andet fra hans seneste stilling hos DKI Logistics og tidligere PostNord.  

Endelig har vi også budt velkommen til Morten Nørgaard, der arbejder som analytiker og bistår Langebæks datateam, mens han færdiggør sin kandidat på DTU. 

Mere fra Langebæk A/S

Langebæk A/S

www.langebaek.com

Langebæk er et supply chain-konsulenthus med stærke operationelle kompetencer. Hos os får du rådgivning om optimalt vareflow i forsyningskæden på alle niveauer og i øjenhøjde. Har I brug for sparring til effektivisering af jeres virksomhed inden for SCM, lagerindretning, produktion, materialeflow, distributionsnetværk og de derti…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere