24.06.2020 | Navnenyt

Ny Vicedirektør hos DKI Logistics A/S

Jesper Skjødeberg er ny Vicedirektør hos DKI Logistics A/S

Jesper Skjødeberg er pr. 1. juni 2020 er ansat som Vicedirektør hos DKI Logistics A/S, der har lokationer i Horsens og Køge.

Jesper Skjødeberg har til en begyndelse overtaget ansvaret for den danske distribution samt salg, udvikling og marketing.

Førende inden for 3PL

DKI Logistics A/S er i dag blandt de førende inden for 3PL i Danmark og vandt i 2018 Region Midtjyllands EU-udbud om driften af et nyt lager. Region Midtjylland valgte DKI Logistics A/S, fordi virksomhedens tilbud var både billigst og havde den højeste kvalitet.

Det var første gang, regionen lagde den samlede lager-drift ud i et offentligt-privat samarbejde, og den 15-årige kontrakt har en samlet værdi af op mod en halv milliard kroner.


Fuldautomatisk kasselager

DKI Logistics A/S byggede ekstra lagerfaciliteter og investerede i et fuldautomatisk kasselager til 80 millioner kroner.

Investeringen af robotten kommer også virksomhedens øvrige kunder til gode, idet den revolutionerer måden at drive 3PL på. I stedet for princippet man-to-goods opererer den med goods-to-man, hvilket betyder, at en medarbejder kan pakke langt flere leverancer i timen.

Kæder og webshops blandt kunderne

DKI Logistics A/S har lokationer i Horsens og Køge. Kunderne er blandt andre supermarkedskæder, byggemarkedskæder, healthcare, webshops og en række øvrige segmenter.

De serviceres med bl.a. lagerhotel, pakning og forsendelse. DKI Logistics A/S har 13 egne lastbiler, 110 egne trailere og samarbejder med en række eksterne vognmænd.

DKI Logistics A/S er kendt for, at ethvert samarbejde tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, så man sammen finder den bedste løsning. DKI Logistics A/S arbejder med en flad struktur, så kunden oplever en hurtig og let service uden unødvendige og fordyrende mellemmænd.

Indgående kendskab til branchen

Den nye vicedirektør Jesper Skjødeberg har bl.a. tidligere været ansat i ledende stillinger hos DSV og Frode Laursen A/S og har et indgående kendskab til branchen. Han er oprindeligt uddannet hos A.P. Møller og har arbejdet internationalt såvel som nationalt.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere