12.06.2018  |  Branchenyt

Ny tilfredshedsundersøgelse: Panasonic er virksomhedernes favorit på robuste produkter til erhvervsbrug

Indhold fra partner Hvad er dette?

I ny tilfredshedsundersøgelse fra VDC Research scorer Panasonic højest i at forstå kundernes behov, produkternes hardwareevner og teknisk support inden for robuste bærbare computere og tablets.

Den japanske hardwareproducent Panasonic er den mest foretrukne bærbar- og tablet-producent i kategorien af robust hardware, mener købere i den seneste internationale tilfredshedsundersøgelse fra VDC Research.

Her har man spurgt over 600 indkøbere i Europa og Nordamerika, og enstemmigt lyder det, at Panasonic som markedsførende er bedst til at yde teknisk support, bedst forstår kundernes behov og har den bedste hardware på området for robuste tablets og bærbare, Toughpads og Toughbooks.

Sammenlignet med konkurrenter på markedet for stød-, vand- og støvsikre produkter står Panasonic som en klar vinder inden for de forskellige kategorier. Her har man udarbejdet en Net Promoter Score (NPS), der går fra 0-10, og sammenlignet de forskellige producenter.

Mest anbefalelsværdige

I rapporten fra VDC Research opnår Panasonic topscore, når brugerne bliver spurgt om, hvorvidt de vil anbefale en given virksomhed og produkt.

Rapporten viser også, at flest brugere anser Panasonics Toughbook for at være de bedste produkter rent hardwaremæssigt målt på en række forskellige parametre, heriblandt batterilevetid, skærmens evne i stærk sollys og holdbarhed i forhold til tab, stærke vibrationer og vandtæthed.

Robuste enheder er ekstra beskyttede computere og tablets, som kan holde til alle arbejdsopgaver, hvad end det er på en byggeplads, på et beskidt værksted med masser af støv, i forsvaret mast ned i en kørende kampvogn eller på en boreplatform midt i Vesterhavet. Der er ikke en fælles standard for begrebet Rugged, og derfor er det afgørende at kende sine kunders behov og krav. Også her scorer Panasonic højest i VDC Researchs undersøgelse.

---

For mere information om Panasonic Toughbooks sortiment, besøg venligst http://business.panasonic.co.uk/computer-product/solutions-data/retail/toughbook

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere