25.06.2018 | Navnenyt

Ny salgschef hos Consafe Logistics A/S

Asif Akhtar

Consafe Logistics har d. 1. juni 2018 ansat Asif Akhtar som ny Salgschef for at styrke salg og implementering af WMS-løsninger til danske virksomheder. Asif er 33 år og har en uddannelsesmæssig baggrund som Bachelor i Datalogi samt en Cand. Merc. i International Marketing And Management. Asif har de sidste 10 år arbejdet hos DHL som sælger og salgschef og han har tidligere været mødebooker og sælger hos Nykredit. Med sin baggrund i DHL kan Asif bidrage med et solidt kenskab til logistikbranchen samt sit store netværk.

Mere fra Consafe Logistics

Consafe Logistics

www.consafelogistics.com

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af WMS løsninger til virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til alt indenfor lager og logistik. Løsninger, der maksimerer profit for vores kunder i mere end 30 lande gennem vores egne afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere